Malesef... Hala yuzu kizarmadan bana "ay ben onu imitasyon kolyelerimden biri sanmistim, nasil karismis ki benim taki kutuma" demisti.... Boylesini alkisliyorum sadece...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef... Hala yuzu kizarmadan bana "ay ben onu imitasyon kolyelerimden biri sanmistim, nasil karismis ki benim taki kutuma" demisti.... Boylesini alkisliyorum sadece...Ne diyebilirsin ki....
Canım senin eşinle arası iyiyse kaynının , bir akşam davet edin, ya da siz gidin. Eltin kaynınla kalıyor dimi daha. Güzelce akıl verin, konuşun evladın var, ayrılmak kolay değil iş ara bul, maddi anlamda aileme bağlı kalma falan diye, yuvayı kurtarmış olursunuz inşallah. Eşin ailesiyle de konuşsun altınları verin karışmayın siz diye, k.Validelerin kardeşleri konuşsun. Aklıma bunlar geliyor yapılabilecek.
Şok oldum
Hırsız mı desem arsız mı bilemedim
Bi de takıyo, gör de gıcık ol diye mi
Evlerden ırak böylesi
Merhaba-merhaba ile sınırlı kalsın bu kadınla muhabbetin![]()
Hatirlarsan ben de problemler yasamistim, esim herseyini bir donem annesine anlatirdi. Nereye gittik, ne yaptik, ne ettik... Rapor veriyordu resmen... Tam olarak bu gecmedi hala, fakat en azindan minimuma indi... Iyi ki tepki gostermisim, iyi ki birseylerin ters gittigini esime anlatmaya ugrasmisim, belki bu eltimin yasadiklarini bende yasayabilirdim... SINIRDAN donmusum desem yeridir...
Zaten o gun bugundur kayinvalideme yuz vermiyorum, uzak ve mesafeliyim... Laf soktugu zaman artik cekinmeden cevap veriyorum, esimin yaninda dahi... O yuzden o da sokulamiyor bana...
Ya iste, kendi tecrubelerini hep benimle paylasti. Zamaninda bana demisti "sakin bileziklerini, altinlarini onlara emanet etme, ustune yatarlar" diye... Gel gelelim kendisi ayni seyi yapmamis, saf niyetli biraz malesef, tecrube ile ogrenmis herseyi... Yasadiklari zaten dudak ucuklatan cinsten...
Benim de yasadigim bir altin mevzusu var kayinvalidem ile. Patronum evlendigimizde dugun hediyesi bana bir kolye hediye etmisti. Altinlari dugun gunu kayinvalidem almisti, biz balayina gidecegimiz icin evde durmasin dedi esim, bende Kabul etmistim. Sonra kayinvalidemden altinlari aldik, hepsini. Fakat Patronumun taktigi kolye yoktu iclerinde. Kayinvalideme 3 ay boyunca sordum "buldun mu" diye... Yok ben sana verdim onu dedi...
8 ay sonra bana bir aksam yemege gelmislerdi, babamda amerikadan izne gelmisti o donem... kolye kayinvalidemin boynundaydi...Onu da geri aldim tabii... Fakat siz dusunun nasil zihniyette bir kadin oldugunu...
![]()
kadın normal değilse niye söylediklerini yaptıklarını ciddiye alıp kendini harap ediyor eltin?
normal değil işte. deli bana laf atınca, cevap versem mantıklı mı?
bir de eltinin eşi o cümleyi o yerde söylemeyebilirdi; ama kimse %100 suçlu değildir. iki tarafın da payı vardır.
yine de suçlunun aranması saçma geldi. eşi çözüm arasın, suçlu değil.
Çok çok üzüldüm eltinize.
Allah yar ve yardımcısı olsun.
Koca kadın utanmadan nasıl böyle davranabiliyor!??
Patronum evlendigimizde dugun hediyesi bana bir kolye hediye etmisti. Altinlari dugun gunu kayinvalidem almisti, biz balayina gidecegimiz icin evde durmasin dedi esim, bende Kabul etmistim. Sonra kayinvalidemden altinlari aldik, hepsini. Fakat Patronumun taktigi kolye yoktu iclerinde. Kayinvalideme 3 ay boyunca sordum "buldun mu" diye... Yok ben sana verdim onu dedi...
8 ay sonra bana bir aksam yemege gelmislerdi, babamda amerikadan izne gelmisti o donem... kolye kayinvalidemin boynundaydi...Onu da geri aldim tabii... Fakat siz dusunun nasil zihniyette bir kadin oldugunu...
![]()
Ya iste, kendi tecrubelerini hep benimle paylasti. Zamaninda bana demisti "sakin bileziklerini, altinlarini onlara emanet etme, ustune yatarlar" diye... Gel gelelim kendisi ayni seyi yapmamis, saf niyetli biraz malesef, tecrube ile ogrenmis herseyi... Yasadiklari zaten dudak ucuklatan cinsten...
Benim de yasadigim bir altin mevzusu var kayinvalidem ile. Patronum evlendigimizde dugun hediyesi bana bir kolye hediye etmisti. Altinlari dugun gunu kayinvalidem almisti, biz balayina gidecegimiz icin evde durmasin dedi esim, bende Kabul etmistim. Sonra kayinvalidemden altinlari aldik, hepsini. Fakat Patronumun taktigi kolye yoktu iclerinde. Kayinvalideme 3 ay boyunca sordum "buldun mu" diye... Yok ben sana verdim onu dedi...
![]()
![]()
Merhabalar,
Konuyu açan kişinin sen olduğunu görünce özellikle okumak istedim.
Ne kadar tarafsız ve adil yazmışsın tebrik ederim canım.
Elti sıfatındaki kişiler genelde birbirini sevmez. Onun sorunlarına üzülüp, içine sığdıramayıp buraya aktarmışsın.
İnsanı canından bezdirir hayattan soğutur bu tür şeyler.
Eşinden sıkıntısı varmış, maddi sorunlar cabası bir de kaynanan bonusu.
Eltinde iyi bir insan ki bu aile için gerekli uyarılardan bulunmuş sana.
Ben resmen çakalların içine düştümde o yüzden dikkatimi çekti.
Görgüsüz ve cahillerle uğraşmak kolay değil , kendimden biliyorum bizzat.
Umarım sen bunların hiç birini yaşamazsın souvvenrcim.
aman Allahım.
çok pis beddua edesim geldi
bacım Allah seni de eltini de bu şeytanın şerrinden korusun![]()
Pes yaa, hani şu Samanyolu TV'de ki ibretlik diziler var onlarda baş karakter sanki bu sizin kaynana. Çok üzüldüm eltine, inşallah ayrılıyorum diye işi ciddiye bindirdiğinde eşi kıymetini anlarda, geç olmadan işini de evini de ayırır KV'de den...
Amin insallah...
Bosver beddua etme, Allah`indan bulsun...
Ama ben inaniyorum, boyle insanlarin sonu hic iyi olmuyor.
Rabbim ne elimize dusursun, ne bizleri onun eline dusursun.
Allah`a havale ediyorum sadece, Allah bildigi gibi yapsin, ne diyelim...![]()