bayağı sabırlı bir insansın galiba. Allah dağına göre kar veriyor.
peki kolyeyi görünce tepkin ne oldu? nasıl istedin?
Kapiyi acip kadinin boynunda gorunce, tabii ki nevrim dondu ama nasil dersin ki ver su kolyeyi, boynundaki benim diye!
Esim daha eve gelmemisti, o gelince esime dedim sen gelsene bi bisey dicem sana, evin bir ucuna goturdum...
Gozumden alev cikiyor, o da farkina vardi biseylerin ters oldugunu "annenin boynundaki kolye benim bir turlu bulunmayan, patronumun dugunde hediye ettigi kolye, bilgin olsun!" dedim ve ciktim odadan...
Aksam yemegini yedik, caylari ictik, ama benim de esimin de gozu kayinvalidemin boynunda... Butun gece resmen kadini goz hapsine aldik desek yeridir. Esim de cok bozuldu, tabii kim kondurabilir annesine boyle birseyi?
Onlar gittikten sonar, dedim bu ne boyle simdi? Esim dedi sen karistiriyor olma sakin... Dedim oldu, herkes akilli bir ben aptal...
O kolyeyi alacaksin dedim... Nasil yaparsin ne dersin anlamam, beni bulastirma... kendin coz...
Nitekim bir haftasonu onlara gitti yalniz, annesine demis sen bunun farkindamiydin... Iste o zaman annesi demis ben onu imitasyon kolye sandim, o yuzden butun gece baktiniz zannettim diye... Aglamis sizlamis, esimde inanmis... Getirdi kolyeyi...
Boyle iste kolye mevzusu...