Eltimle aramızda olanlar

Zaten bizide eltimgilde kötülüyor muş. Ben hiç yorum yapmıyorum ve konuyu değiştiriyorum. Umrumda değil benim sorunum da değil. Ama kadin yine huyundan vazgecmiyor
anne lütfen bana bahsetme ,yaptığın şey hem çok ayıp hem gunah de. kalk odadan. hala anlamazsa allah affetsin kaynananızı

Hahaha ay çok tatlısınız .

anne lütfen bana bahsetme ,yaptığın şey hem çok ayıp hem gunah de. kalk odadan. hala anlamazsa allah affetsin kaynananızı
İnanın dedim kaç kere boşver anne diyorum. Baska konu açıyorum. Konuşmak ve dinlemek istemediğimi halimle belli ediyorum. Demekki laf söylemem gerekiyor

Merak ettim bu hayatta hiç mi işiniz yok kafanıza takacak eltinizden başka derdiniz mi yok yoksa kıskançlıktan mı yapıyorsunuz bunu. Ben son iki konunuzdan yola çıkarak sadece eltiye üzüldüm. Benim eltim beni böyle takip etse hesap sorsa ekran görüntüleri alsa ne yaptım ne ettim öğrenmeye çalışsa, sonra da yok niye kaynım beni silmiş profil fotosu gözükmüyor falan dese, sorarım elticim başka işin yok mu sorunun nedir??diye. Bu nedir iyice bunaltmışsın kadını nereye gezmeye gittiğini de bilmek zorunda mısınız ya da söylemek zorunda mı? Kendinizi oyalayacak şeylere yönelin.

valla şu kadarını söyleyeyim siz de hiç az değilsiniz
neden kızı bu kadar takip ediyorsunuz
yok gezmiş de bilmem ne size ne ki yani
ayrıca ilk anlattığınız olayda da az uyanık davranmamışsınız
hemen görümce girer girmez yemeğini ben yaptım demenin ne anlamı var ki

Benim karakterimi şuraya yazdığım üç beş yazıdan cozduyseniz dahi olmalısınız. Kötü niyetli birisi olsaydım. Açıklama yapmazdım.

Benim karakterimi şuraya yazdığım üç beş yazıdan cozduyseniz dahi olmalısınız. Kötü niyetli birisi olsaydım. Açıklama yapmazdım.

Ne alakası var asıl benimle uğraşan kendisi. Surekli gözüme bakarak yalan konusanda . Ustelik eltimle aramiz kötü değil. Ve takipte etmiyorum. Snapcat dan kim ne yüklerseniz herkese bakıyorum. Normal olarak. Bu takip ettiğim anlamını taşıyor. Ozaman ben herkesi takip ediyorum. Herkeste beni takip ediyor . Ne kadar saçma bir düşünce. Ortada bir sebep yokken gördüğüm şeyleri inkar eden bir insandan iyi niyetli beklemeliyim. Yana ne beklemeliyim. Ben onun mutsuz olmasını isteseydim herşeyi anlatırdım veya fotoları gösterirdim. Art niyetle yapmadım bunun açıklamasınida yaptım zaten. Ayrıca telefonu kirilmis o yüzden silinmiş. Konuştuk zaten.

İşiniz gücünüz yok birbirinizi yiyorsunuz. Biri birinin hakkında kötü konuşuyorsa susturun konuşturmayın sessiz kalmanız da ortak yapar sizi. 2 gelin 1 kaynana acilen kendinize bi hobi bulun elalemin hayatına burun sokmak dışında... Çabuk yaşlanırsınız valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…