Eltimle aramızda olanlar

Herkes dedikoducu , ortalık karıştıran ama tek masum sizsiniz hıhı :) Fitnede Kaynak resmen sizsiniz . Nasıl bir komplekstir allahım bu

Yanlış anlamayın ama eşiyle bi problemi olmayan,evlilik hayatı iyi olanlarda böyle şeyleri bahane edip takılıyor bence ,boşverin siz eltiyi diğer kızların da dediği gibi hayatta daha büyük dertler var hatta keşke benimde böyle önemsiz dertletim olsaydı dedirttin :):)

Tamam da ben yaptım yani yemeği. Ve gorumcemle aramızda hep bu tarz konuşmalar gecerdi. Oda biliyor huyumu. Onun ordan atlayıp yok sen yapmadın demesi nedir yahu. Hayaletimmi yaptı. Yada kim yaptı. Neyin çabası bu. Nedir yani neyin kafası. Ha ben kendim düşünerek yapmışım. Ha kaynanam demiş yapmışım. Sonuçta ben yapmışım ve gorumceme kendimce sevgi gösterisi sunmusum. Hayir onluk bir durummus varki. Hemen yerinden fırlıyor telaşla birşey olmuş çok ciddi bir mesele gibii yoo okk ablaa aa o yapmadikiiiii kim yaptıysa xxx sen iyimisinnn, yok yani kaynanam soyledide ondan yaptınnn.. gelde bu kafayla uğraş..

Benim karakterimi şuraya yazdığım üç beş yazıdan cozduyseniz dahi olmalısınız. Kötü niyetli birisi olsaydım. Açıklama yapmazdım.
Israrla kötü niyetli olmadığınızı söylüyorsunuz ...
Daha ne olacaksınız ?

İyi niyetli olsanız aman herkes iyi olsun da der mesafe koyarsıniz böyle şeyleri bu denli kurcalanmamasiniz

Neyin ne olduğu belli oluyor

En iyisi en güzeli en mükemmeli en iyi niyetlisi en beceriklisi en harikası sizsiniz tamam.

Sagolun gerçekten öyle dertler okuyorum. Ki benimki neki. Ama içimi döküp rahatlayim dedim. Hem başkalarının düşüncelerini öğrenmekte iyi geldi. :)

Ben mükemmelim demiyorum ki. Kimse mükemmel değildir zaten. Evet ekran fotosu aldığım için hatalıyım. Ama yeminle sadece esime gosterdim. Yani eltim kaynanamlarda gösteriyorum sanmış. Ama açıklamasını yaptım ona. Orda hatalıyım kabul ediyorum. Bakışta sildiğim resim için küçük duruma düştugumun farkındayım. Ama anladım hatamı.

iyi de sizinki de normal değil
sevgi gösterisi değil gösterişi olmuş sizinkisi
böyle şeyler bana samimi gelmiyor kusura bakmayın
ben de sevdiğim insanlar için bişeler yaparım ama tutup da baaakkkk ben yaptım demem

Deyince kötü niyetli mi oluyorum yani. Bundadami kötü niyetliyim . Ne varki benim huyumu biliyorlar onlar. Ve iyi niyetli oldugumu da. Bazen takılırız aramızda gorumcem de bana der ben yaptimda ondan guzel fln diye nevarki bunda. Ben hiç kötüniyet aramadim gorumcem de.

Siz ne diye habire kadına hesap soruyorsunuz?
Ayrıca hem kötü niyetli, hem dedikoducu, hem yalancısınız. He bir de görümceye yaranma var.

Bu arada konu da bahsettigin kimse iyi değil.
Eltinde iyi biri degil, kayınvalidende.

Rahat bırakın ki insanları kötülükleri size de bulaşmasın.
Uzak durun.
Yada birilerini eleştirecekseniz iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…