Eltimle aramızda olanlar

Herkese böyle demiyorum zaten gorumcemle aramdaki samimiyete dayanarak böyle konuşuyoruz.

Eltin ve Kv ara kızıştıracak bir yapıya sahipmiş onun için ne eltine güven nede kv mesafe illede mesafe baskada çözümü yok çünkü fıtratları fesat karıştırma vs kocanı dinle boş ver gitsin...

Kişi kendinden bilirmiş işi diyosun yani :)

Valla Amerika gibi bir yerdesin dedikodu yapacağın en son iş olmali
Haklisiniz da. Çalışıyorum zaten . Ama işte boş kalan vakitlerde de bunlar var . Zaten baya oldu kapattım bu konuları içimi de dökeyim akıllı hatunlara dedim di

Ay kurban olayım ne güzel yorum yapmışsın. Cok haklısın vallah. Bir anda degistirebiliyorlar ortamı. Esimi dinledim zaten bulasmiyorum. Esimde dedi. Kendini küçük düşürmeye değmez dedi. Haklıda. İkisiyle de mesafeli olucam. Cok muhabbet iyi değilmiş.

Eltinin agzini arayip yalanini yakalamak sanami dustu kendi hayatina bak bence istedigi kisiyle gezer istedigi otobuse biner.

Kayinvalidenin dedikodusuna cevap vermemekte dedikodu yapmaktir onemli olan konusturmamak.
Evet haklisiniz bana düşmedi. Ama doğru soylecekmi diye sordum. Oda inkar etti.. Ne demeliyim ki kaynanama konu değiştiriyorum. Baska odaya iş yapar gibi geçiyorum.

Off yarısını anlamadım bunu insan okuyor düzgün yazın intihar sebebisiniz

Bu nasıl bi dert anlatamamadır arkadaş beynim sulandı.. gözlerim pert..

Sadece şunu diyorum biri size laf getirince bana onu kötüleme deyin.. bitti bu kadar. Başınız hiç ağrımaz

Evet haklisiniz bana düşmedi. Ama doğru soylecekmi diye sordum. Oda inkar etti.. Ne demeliyim ki kaynanama konu değiştiriyorum. Baska odaya iş yapar gibi geçiyorum.
Baskalari hakkinda konusmayalim herkesin kulturu yasami baska herkesin akli kendine isteyen istedigini yapsin bizi ilgilendirmez diyebilirsin.
Diyemezsen esinide oda disina cagir her seferinde dinlemeyin.

Senin yerinde olsam,ki Allah korusun:)ne kv elti asla gereksiz muhabbetlere girip samimi olmam.Madem kv'niz dedikoducu aranızı bozuyor, inanan eltine'de mesafeni koy.Aynı binada hepiniz oturmuyorsanız kapat kapını mis gibi evinde otur.Kimseyi araştırma keyfine bak dicem ama sen pek rahat duran birine benzemiyorsun.Bu arada eltini arayıp sen bana niye böyle davrandın bişeymi yaptım çabalarına girme,bu seni küçük düşürür.

Baskalari hakkinda konusmayalim herkesin kulturu yasami baska herkesin akli kendine isteyen istedigini yapsin bizi ilgilendirmez diyebilirsin.
Diyemezsen esinide oda disina cagir her seferinde dinlemeyin.
Evet dediğim aman anne zamanla hersey duzelir. Eşiyle mutlular , her işini hakediyor başkalarının laflarına bakma sen diyorum..Bazen kaçıyorum. Hemen bir başka konu açıyoruz. Bazende odalara kaçıyorum. Esiminde almalıyım yanıma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…