- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Yarısına kadar zor okudum içim şiştiSonra dedi niye dedi bunu derken de bir daha dedi ki sunu da soyle yap dedi
Allahini seven uzerime iki paragraf,uc bes de noktalama isareti atsin
O onu dedi bu bunu dedi ile mutsuz olursunuz konu sahibi.
Kardeş iç döküş de neden takılıyosun bu takıldığın şeylere? Eltin otobüsle geziyo muymuş? Napcan? Ekran görüntüsü alıp kocaya göstermek ne? Sen de az değilsin yani kabul et. İyi ki eltim yok ya. Benim eltim bana otobüsle falan geziyo musun dese, sen hayırdır derim valla.bu bir iç döküş.
AnlamadımKonu sahibi büyük troll. Üstelik sadece burada da değil.
Konu sahibi büyük troll. Üstelik sadece burada da değil.
Hay agzina saglik , eltim yalan soyluyor deyip yalan soyleyen bir insan , ne kadar bos vaktiniz var konu sahibi , Allah gercek dert sahibi yapmasin sizi ne diyimSonuna kadar okuyamadım, gereksiz bir takip içindesiniz, hiç mi işiniz yok? Size ne? Ya da sizden ona ne?
Aranızda bir mesafe olsun, bir ağırlığınız olsun, liseli kızlar gibi "Senden ötürü, senden ötürü" diye gereksiz olay çıkarmanın manası nedir? Bakın konunuzun özünü eşiniz vermiş:
Artı tek yalan söyleyen de o değil, sizin söylediğiniz yalan gözünüze görünmüyor demek. Kendinizi "Eheh onun yalanını çıkarınca söyleyeceğim" diye kandırarak, siz de çok ama çok gereksiz işler yapıp, durduk yere yalana baş vurmuşsunuz:
Al eltini vur sana, al seni, vur eltine özetle.
Aha... Suphelenmistim ne yalan söyleyeyim.Konu sahibi büyük troll. Üstelik sadece burada da değil.
Okadar haklisiniz ki. Mesafeli davranmaliEltimle aram oldum olasi iyi değildir kaynanamlada. Bir iki kez kaynanam benim evime gelip onu çekiştirmeye kalktı susturdum çünkü biliyorum ona yaranmak için benim de arkamdan konuşuyor.
Oyüzden o bunu dedi şu şunu dedi diye kendinizi yiyeceğinize benim gibi mesafeli davranın olaylarla ilgili asla yorum yapmayın.yoksa bu konuşmalarin sonu gelmez.
Teksas kentinde yaşıyor olabilir:))bukadar film bukadar olay:))))Amerikada nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?