Eltimle aramızda olanlar

Eltimle aram oldum olasi iyi değildir kaynanamlada. Bir iki kez kaynanam benim evime gelip onu çekiştirmeye kalktı susturdum çünkü biliyorum ona yaranmak için benim de arkamdan konuşuyor.
Oyüzden o bunu dedi şu şunu dedi diye kendinizi yiyeceğinize benim gibi mesafeli davranın olaylarla ilgili asla yorum yapmayın.yoksa bu konuşmalarin sonu gelmez.

Gerçekten dünyanız bu kadar küçük mü?

Elti ya illa sorunu olur, yürü ya kul

Belki kayınanagil ona da, seni konuşuyor.

Niye birey olamıyoruz, niye etrafımızdaki insanlarla, onların yaptıklarıyla kendimizi ifade ediyoruz?

Yetişkin değilsin, 40 fırın "24 yaş" Yemen gerek

bu bir iç döküş.
Kardeş iç döküş de neden takılıyosun bu takıldığın şeylere? Eltin otobüsle geziyo muymuş? Napcan? Ekran görüntüsü alıp kocaya göstermek ne? Sen de az değilsin yani kabul et. İyi ki eltim yok ya. Benim eltim bana otobüsle falan geziyo musun dese, sen hayırdır derim valla.

Tamamını okuyamadım ama eltinizle iyi olmuşken neden başkalarının yanında gezmelere mi çıkıyorsun diye sordunuz? Siz de az değilsiniz.

Arı kovanına çomak sokup, neden üstüm başım yara diye sorguluyorsunuz, tuhaf.

15 yıl olacak bu sene inşallah evliliğim
2 eltim var
Bir defa olsun aklıma gelmedi ki
Gezip gezmediğini sormak
Bana ne ki
İster gezsin ister gezmesin
Beni zerre kadar ilgilendirmez
Hele de ekran fotosu alıp
Onu da eşime göstereceğim
Ölürüm gene yapmam
Çok utanırım ya
( başkaları yerine utanma huyum var
Sizin yerinize de utandım şu an)

Elti ile ilgili konularda hele ki cümle içinde 'eltim beni kıskanıyor' kullanılmışsa komu sahibinin esas sorunlu ve kıskanç olduğunu düşünüyorum :)

Coook uzun ve karisik olmus onu belirteyim. Ama anladigim kadariyla iki elti ve kayinvalideniz ucunuzde de problem var malesef. Kayinvalide fitne tohumlarini ekiyor sizde gereksiz yere cekişme icindesiniz zaten.. Eltinizi takibe almanizda cok sacma geldi. Tavsiyem o ne dedi bu ne dedi birakin esiniz ve cocugunuza yinelin arkadas cevrenizle vakit gecirin birakin bu gereksiz cekismeyi

Hay agzina saglik , eltim yalan soyluyor deyip yalan soyleyen bir insan , ne kadar bos vaktiniz var konu sahibi , Allah gercek dert sahibi yapmasin sizi ne diyim

Okadar haklisiniz ki. Mesafeli davranmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…