- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Tarifleri eşi okumasın falan diye silmemiştir o. Saçma çünkü. En fazla yapmaya üşenmiştir, siz yapın diye böyle bir tezgah kurmuştur:) Madem zorunuza gidiyor yapmayın siz de.Merhaba hanimlar..
Bir bucuk yillik evliyim eltimle yakın oturuyoz 3 cocugu var ve ilk baslarda sık sık gelirlerdi cocuklari heryeri kırıp döküp giderdi ses etmezdim.
Allah var çocuklarını da cok severim ama annelerinin eve gelince ses etmemesine sinir olurum beni gorunce, yapma falan der ben mutfağa gidince susar ses etmez.
Neyse asil konuya gelelim. Benim elim lezzetlidir, guzel yemekler pogacalar yaparim. Birgun onlara giderken kek yapip götürdüm oda benim keki dilimleyip birazini cayla getirdi bir tabagada doldurup komsuna kendi yapmis gibi ikram etti ozaman bozulmamistim.
Sonra gecenlerde bana msj atmis sizde yediğimiz kurabiye ve pogacalar cok guzeldi yarin gel sen onlari yap bende kek yapim oturur vakit geciririz dedi. Bende gittim kek yapmadi neymis seker bitmis . Bende kizim 7 aylik olmasina ragmen kalkip iki cesit yaptim oda daha bjzim önümüze ikran etmeden bir tabaga doldurup karşı komsusuna goturdu kapi acik birakmisti, ben yaptim buyrun dedi ozaman cok bozuldum acikcasi.
Sonra eve geldikten bir iki gun sonra tariflerini istedi verdim vatsaptan, o buyuk ihtimalle eşine benden tarifi aldığını ogrenmesin die silio sonra tekrar bir hafta sonra msj atio verdigin tarifi yapamadim silinmis tekrar yolla.
Silinmesinin nedeni eşi her aksam gelince telefonuna bakiyo bilmesin benden aldigini .
Dun aksam mesaj atmis ne yapiyon die bende yemek yaptim oturuyom dedim ne yaptin dedi bende mercimek kofte yaninda da baska seyler dedim bugun geldi eve fazla yapmistim, yedik biraz kalmisti dedim giderken yaninda götür senin buyuk oglan seviyo tamam dedi unutmustum vermeyi, aradim tamam gelirim dedi
Sonra mesaj atmis isim cikti gelemedim oglum duymuş yaptığını cok istiyo bu sefer gel bana evde yaparsin dedi sizce normal mi bu durum yoksa bozulmam normal mi siz olsaniz tavriniz nasil olur?
Tarifleri eşi okumasın falan diye silmemiştir o. Saçma çünkü. En fazla yapmaya üşenmiştir, siz yapın diye böyle bir tezgah kurmuştur:) Madem zorunuza gidiyor yapmayın siz de.
Bir dahakine içine müshil koy. Komsuya ben yaptim diye gotursun. Sonra komsu derse boyle boyle diye o zaman da der ki aygul yapmisti, hem yalanciligi cikar ortaya hem de daha da senden bir sey istemez
Bence sizin ondan güzel yaptığınızı düşünüyor
Eşide öyle demiş
Kendini ispatlama amaçlı komşularına öyle diyordur
Aman kendini boş yere kasıyor
Herkes herşeyi güzel yapmak zorunda değil ki
Gerçekten beğeniyor sizin yaptıklarınızı ama gurur meselesi haline getirmiş
Eğer kendine yaparsan götür
Ama gidipte özellikle yapma
Önünü alamazsın
Bende ya evde yapar götürürdüm yada orda yapsam hem yer hemde ziyan olmaz die yapiyodum ama iyilik yaramıyor bu devirde onu anladim..
Evet yaptıklarından götürebilirsinYa aslinda birazda benim yapmamdaki maksat kycuk kızım var evde tekim esim pek hamur işlerini sevmez canim cekince yapsam koca bi tepsi kaliyo hepsini yesem zaten kilolar alip basini gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?