Bel ağrısı bahane bence sonuçta orda iş yapmayacaktın ya oturup gidecektin gitmek istemedin bahane buldunMerhaba arkadaşlar
Dün akşamdandır kendimi yiyip bitirdim meseleyi sizede anlatayım bana bir yol gösterin. 8 aydır nişanlıyım nişanlandığım gündendir nişanlımım ailesi pek arayıp sormaz beni kaynanam daha doğrusu pek sevmez beni nedenini de bilmiyorum bugüne kadar o kadar olaylar oldu kalbimi çok kötü kırdılar yine de saygıda kusur etmedim.Bir eltim var benimle alıp veremediği ne anlamadığım.Eltim dün doğum yapmış akşam iş çıkışı nişanlım söyledi iki gündür çok kötü belim tutulmuş işten izinde alamadım çok kötüydüm.Nişanlım sen hastasın gelme istersen akşam telefon açarsın dedi ben gidip görür gelirim tamam dedim eve geldim telefon açtım eltime kaynanam çıktı sordum gözünüz aydın dedim tabi kaynanamın konuşmak istemediği o kadar belliydi ki bende uzatmadım eltim ordaysa ver birde onunla konuşayım dedim yatıyor şuan konuşamaz dedi bende tamam uyanınca tekrar ararım dedim kapattım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım bu sefer eltimin annesi telefona çıktı sordum kendisini eltim ordaysa onunla da konuşmak istiyorum dedim annesi bana eltin edemiyor konuşsun dedi ben ona söylerim aradığını bende arkadan sesi geliyor konuşabiliyor dedim kapattım telefonu. Bundan sonra nasıl davranayım tenezzül edip telefonuma bile cevap vermedi...
Bizde isteme kahve birde nişan olur , söz dediğim kahve içme, evet çağrılmadım. İstemeye ve kahve içmeye çağrılmadım, kv kp kendi kendilerine gittiler , kp in kardeşleriyle, kv më sonra sitem ettim ayyy kimseyi çağırmadık dedi , bende ben kimsesimiyim kapı komşusu değilim dedim.söze çağrılmadım o yuzden görüşmüyorsunuz gibi yazmışsınız.söze çağrılmama olayını niye yazdınız o zaman pek bir alakasız olmus.
Konu sahibi tek taraflı bakıyor sadece kendi kırıklığı peki ya eltim kırgın lohusa falan düşünemiyorİyi ki söylediniz ben bilmiyordum:) söylemeyen zaten kv ben eltim söylemedi diye yazmışmıyım iyi okuyun lütfen.
Eltim alınmakta zaten haklı ama bu duruma sebep olan ben değilim asla olmam bana bir gelene 100 giderim , insanları elti kv vs diye sıfatlandırarak yaklaşmıyorum.
Sizin eltinizle sıkıntınız var çoğu konu da görüyorum bununla alakalı yorumlarınızı , elti deyince hemen tepki veriyorsunuz ama bir şeyi unutuyorsunuz siz de eltinizin eltisisiniz
Benim ilk doğumumdu eltim gelmedi çok kıskanç kaynımda gelmedi bebeğim üç aylık olunca para taktı bazıları çok düşüncesizama nolursa olsun, o doğum yapmış ve şu an sana trip atacak ,ne nedeni ne de hali vardır, diye düşünüyorum...keşke gitseydin....mesafe tamam da bu da sanki insani bir vazife bence!
Yorumunuzu değiştirmişsinir , kimi aptal yerine koyuyorum ben , derdiniz ne sizin eltinizle değilim sakin olun!söze çağrılmadım o yuzden görüşmüyorsunuz gibi yazmışsınız.söze çağrılmama olayını niye yazdınız o zaman pek bir alakasız olmus.
"kv ile aram iyiydi kendi kendime demek ki yeni elti samimiyet kurmak istemiyor , iyi keyfi bilir dedik." bunu siz yazmadınız mı ? insanı neden aptal yerine koyuyorsunuz.benim eltimle problemim dogrulari görmeme çok şükür engel değil.
benim eltimle problemimi ortaya koyan sensin.benim yorumum senin yazdıkların üzerine.ayrıca ne yazdıgını bilmeyen sensin.insanların damarına basmamanı tavsiye ederim.onun dısında dön ve yazdıklarını okuYorumunuzu değiştirmişsinir , kimi aptal yerine koyuyorum ben , derdiniz ne sizin eltinizle değilim sakin olun!
Kv le aram iyiydi diye belirtmemin sebebi kv demin bu duruma sebep olacağını düşünmemis olduğumu belirtmekte , eltim istemiyor demek ki diye düşünmem çok normal haliyle 8 senelik iyi dediğim kv den kazık yiyeceğim aklıma gelmedi!
Eltinizle probleminiz bence görmenize engel olmuş, gördüğünüz üzere.
Aciklamam yeterli mi daha ayrıntı istermisiniz?
İşte lohusalık başka bir ruh hali , yaşayınca anlar konu sahibi de.Konu sahibi tek taraflı bakıyor sadece kendi kırıklığı peki ya eltim kırgın lohusa falan düşünemiyor
Canım çok haklısın benim eltim tanışmada çok soğuktu çeyiz düzmeye gelmedi nişanda tebrik etmedi kınada konuşmadı düğünde moralimi bozdu tam bir kıskanç yani sonra sorunlar kavga etti benle görüşmüyorumBizde isteme kahve birde nişan olur , söz dediğim kahve içme, evet çağrılmadım. İstemeye ve kahve içmeye çağrılmadım, kv kp kendi kendilerine gittiler , kp in kardeşleriyle, kv më sonra sitem ettim ayyy kimseyi çağırmadık dedi , bende ben kimsesimiyim kapı komşusu değilim dedim.
Benim ilk yazdığım mesajı alıntılayan sizsiniz, kimsenin damarına basmıyorum, lütfen alıntılamayın bir daha. İyi günler.benim eltimle problemimi ortaya koyan sensin.benim yorumum senin yazdıkların üzerine.ayrıca ne yazdıgını bilmeyen sensin.insanların damarına basmamanı tavsiye ederim.onun dısında dön ve yazdıklarını oku
Aynen canım lohusa kadın çocuk gibi olur alnıngan olur ben lohusayken kendimi tanıyamıyordumİşte lohusalık başka bir ruh hali , yaşayınca anlar konu sahibi de.
Canım benim eltilerimle sorunum yok ne kimsenin huzurunu kaçırırım ne de onların benim huzurumu kaçırmasına izin veririm yani eltilerimin, bizim aramıza mesafe koymaya çalışan kv imiş. Herkes yuvasından mutlu olsun banane eltimin evinden vs :)Canım çok haklısın benim eltim tanışmada çok soğuktu çeyiz düzmeye gelmedi nişanda tebrik etmedi kınada konuşmadı düğünde moralimi bozdu tam bir kıskanç yani sonra sorunlar kavga etti benle görüşmüyorum
Benim ilk yazdığım mesajı alıntılayan sizsiniz, kimsenin damarına basmıyorum, lütfen alıntılamayın bir daha. İyi günler.
Aynen en güzeli uzak durmak :)Canım benim eltilerimle sorunum yok ne kimsenin huzurunu kaçırırım ne de onların benim huzurumu kaçırmasına izin veririm yani eltilerimin, bizim aramıza mesafe koymaya çalışan kv imiş. Herkes yuvasından mutlu olsun banane eltimin evinden vs :)
Teşekkür ederim
Komik diye mi katılıyosun diye mi bilemedimama sağ ol napim bende böyleyim
Bak ben soğuğum diyorum açık açık, belki konu sahibinin eltisi de soğuktur. Kişiye özel olmuyo soğuksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?