• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisel bir sorun

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Eltinizin size sürekli eşinizin bekarken yaptığı şeyleri anlatmasını sorun eder miydiniz, mesela beni kıskanırdı demesini yada bana bilezik alacaktı demesini yada bana yüzme öğretiyordu demesini yada çocuğu ona bırakır uyurdum demesini? Sizce normal mi bunlar

Eltinizin size sürekli eşinizin bekarken yaptığı şeyleri anlatmasını sorun eder miydiniz, mesela beni kıskanırdı demesini yada bana bilezik alacaktı demesini yada bana yüzme öğretiyordu demesini yada çocuğu ona bırakır uyurdum demesini? Sizce normal mi bunlar
Eğer kıskanç olduğunuzu sezdiyse bilerek yapıyo olabilir.Bazıları böyledir,ilgi çekmeye bayılır.

Bana bildiğin eşinde gözü var gibi geldi...

Size de saçma geldi dimi bu durumlar, tek rahatsiz olan ben degilmisim buna sevindim
Saçma değil mide bulandırıcı ..... Kimse kaynı ile bu kadar yakın olmaya ve kaynının karısına nispet yapma havasına girmemeli.... O kendi kocası ile olan aktivitelerine yoğunlaşsın

Saçma değil mide bulandırıcı ..... Kimse kaynı ile bu kadar yakın olmaya ve kaynının karısına nispet yapma havasına girmemeli.... O kendi kocası ile olan aktivitelerine yoğunlaşsın

Bu konuda aldığım en mantıklı yorum galiba, tesekkür ederim

Anlatmadan anlatmaya fark var. Eltinizin amaci sizi kızdırmak gormezden gelin ha oylemi iyiymis deyin gecin cok basit bir karakter. Ya benim kocamin erkek kardesinbeni niye kiskansin manyak mi ? Cidden dinlemeyin gülün geçin. Artik biraz da kendi ilgini esine dondurur müsün diyin

Eminim eşiniz onu kıskanmıyordur bile. Yani ne alaka ? Kimden niye kıskansın? Hangi sıfatla? Eltinizin düşünceleri Farklı ve saçma bence

Daha neler ya çok saçma sizi kıskanıyor eltiniz. sakın mahal vermeyin ve onun oyununa gelmeyin.esinize sakın bahsetmeyin(eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin) caninizida sıkmayın zekanizla halledin eltiyi😬

Çocuğu bırakır uyurdum demesi normal , kıskanmak bilezik almak falan normal değil. Eşimin bi akrabası da bana bu tip şeyler söylerdi hiç cevap vermezdim . Yok sayardim. Bi gün dansa kaldırma mevzusu oldu. Ben de artık onu dansa kaldıracak birini bulmak zorunda olduğunu söyledim üzerinden 4 yıl geçti sonra hiç buna benzer bi sohbetimiz olmadiy. Bazıları yok sayılarak çözüm olur bazılarına laf söylemek gerekiyo.

kesinlikle normal degil,nispet eder gibi seni sinirlendirip esine sarmani araniza nifak sokmaya calisiyor belliki..
cok art niyetli oldugunu dusunuyorum ben..
sinek kucuktur ama mide bulandirir anlatabildimmi canim ..en iyisi mesafeni koy ve sacma sapan dusuncelerini kendine saklasin terbiyesiz..

Daha neler ya çok saçma sizi kıskanıyor eltiniz. sakın mahal vermeyin ve onun oyununa gelmeyin.esinize sakın bahsetmeyin(eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin) caninizida sıkmayın zekanizla halledin eltiyi😬

Malesef eşime çok bahsettim hatta sizin nasıl bir ilişkiniz var böyle saçma sapan dedim sen niye onu kıskanıyorsun çok mu güzel dedim neler neler dedim :(

Biri benim esimden icin beni kiskanirdi, bilezik alacakti vs desin. Alnini karislarim dilini koparir eline veririm o anda. Kaynanami arar ne diyor bu gelinin ben neyin icine dustum siz ne bicim bir ailesiniz diye ortaligi kaldirir, o gelinin uzerine bir yollarim onlari.. kocami yolda gorse yolunu degistirir.

Back
X