• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emb transferi pozitif olanlar nelere dikkat ettiniz lütfen bilgilendirirmisiniz 🙏

seminfam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
229
86
13
34
Merhaba embriyo transferi sonrası pozitif gören hanımlar neler yaptınız süreçte beslenme istirahat vs

Merhaba embriyo transferi sonrası pozitif gören hanımlar neler yaptınız süreçte beslenme istirahat vs

Buna benzer konu açmıştım geçen hafta tecrübelerini yazmıştı arkadaşlar sağolsunlar ♥️inceleyin isterseniz

Sizlere en büyük tavsiyem içebiliyorsanız her gün kelle paça yada ayak paça ve her gün 2 yumurta yemeniz :) En önemlisi protein bu süreçte bunu unutmayın.

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişin tutunmuştur ❤️ kahvaltıma önem vermiştim avakado ceviz yeşillik yumurta vs dinlendim ama yataga baglı olmadım olmak da kan akısını bozdu ıcın cok yatmak ıyı degıl zaten dinleniceksin ılık suyla duşunu alcaksın cok durmamak şartıyla benım doktorum istedini yapabılırsın bebegın tutunması bunlara baglı degıl demıstı öyle de dogru yani Rabbim zaten nasip edicekse her turlu eder ben transferden sonra cok sıkısık oldum ıcın hemen lavaboya gırmıstım mesela

Back
X