İstanbul'da yaşamıyorum maalesef size doktor öneremeyeceğimMerhaba arkadaslar 99 yilinda 11 yasinda gecirdigim bir kazadan beri panik bozuklugu rahatsizligim var. Ve neredeyse 10 yildir dusuk dozda olsa ilac kullaniyorum. Np istanbul dahil iyi doktorlarada gittigimi dusunuyorum ama tamamen bir sonuc bulabilmis degilim. En son bir doktor ilaci birakabilecegimi bir kac seans emdr tedavisi ile cok daha iyi olacagimi soyledi. Deneyen var mi? Ya da istanbul’da panik atak icin bu doktor harikadir diyen? Tesekkurler
ÖbceMerhaba arkadaslar 99 yilinda 11 yasinda gecirdigim bir kazadan beri panik bozuklugu rahatsizligim var. Ve neredeyse 10 yildir dusuk dozda olsa ilac kullaniyorum. Np istanbul dahil iyi doktorlarada gittigimi dusunuyorum ama tamamen bir sonuc bulabilmis degilim. En son bir doktor ilaci birakabilecegimi bir kac seans emdr tedavisi ile cok daha iyi olacagimi soyledi. Deneyen var mi? Ya da istanbul’da panik atak icin bu doktor harikadir diyen? Tesekkurler
Geçmiş olsun. Ben emdr terapisi görüyorum. Artık tamamlanmak üzere. Majör depresyon tanısıyla ilaçlar da kullanıyordum. Artık ilaç kullanmıyorum. Tedavim tamamlanmak üzere. Ben ilaçtan değil emdr den fayda gördüm. Ama ben konya dayım. Burda çok iyi bir uzman terapist var. Psikiyatristim tavsiye etmişti. Ben çok ama çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.Merhaba arkadaslar 99 yilinda 11 yasinda gecirdigim bir kazadan beri panik bozuklugu rahatsizligim var. Ve neredeyse 10 yildir dusuk dozda olsa ilac kullaniyorum. Np istanbul dahil iyi doktorlarada gittigimi dusunuyorum ama tamamen bir sonuc bulabilmis degilim. En son bir doktor ilaci birakabilecegimi bir kac seans emdr tedavisi ile cok daha iyi olacagimi soyledi. Deneyen var mi? Ya da istanbul’da panik atak icin bu doktor harikadir diyen? Tesekkurler
Konya'da kime gittiniz? Fatih Bey'e mi ?Öbce
Geçmiş olsun. Ben emdr terapisi görüyorum. Artık tamamlanmak üzere. Majör depresyon tanısıyla ilaçlar da kullanıyordum. Artık ilaç kullanmıyorum. Tedavim tamamlanmak üzere. Ben ilaçtan değil emdr den fayda gördüm. Ama ben konya dayım. Burda çok iyi bir uzman terapist var. Psikiyatristim tavsiye etmişti. Ben çok ama çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.
Nasıl bir tedavi yöntemi biraz bilgi verir misiniz peki ?Öbce
Geçmiş olsun. Ben emdr terapisi görüyorum. Artık tamamlanmak üzere. Majör depresyon tanısıyla ilaçlar da kullanıyordum. Artık ilaç kullanmıyorum. Tedavim tamamlanmak üzere. Ben ilaçtan değil emdr den fayda gördüm. Ama ben konya dayım. Burda çok iyi bir uzman terapist var. Psikiyatristim tavsiye etmişti. Ben çok ama çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.
Cevabım gecikti kusura bakmayın lütfen. Anlatabildiğim kadar anlatayım. Ama gidip kendiniz yaşamadan benim söylediklerim biraz inanılmaz gelebilir. Ben de birisi Anlatsa öyle düşünürdüm. Benim terapistim bana aynı zamanda eft tedavisi de uyguladı. Emdr şöyle oluyor kısaca yaşadığınız olumsuz anıya odaklanıyorsunuz. Ama kulagınızda kulaklıktan sürekli bir ses veriliyor. Sonra terapistin yönlendirmesiyle o anıyı sizde olumsuz hiçbir etki kalmayana kadar siliyorsunuz. Sonra da yerine güzel bir şey koyuyorsunuz. Tamamen temizlendiğine emin olduysanız. Sonra o anıyı düşündüğünüzde size önceki gibi acı vermiyor. Çocuklar için aynı tedaviyi uyguluyorlar ama farklı bir yöntemle.Nasıl bir tedavi yöntemi biraz bilgi verir misiniz peki ?
Bilgi için teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede.Cevabım gecikti kusura bakmayın lütfen. Anlatabildiğim kadar anlatayım. Ama gidip kendiniz yaşamadan benim söylediklerim biraz inanılmaz gelebilir. Ben de birisi Anlatsa öyle düşünürdüm. Benim terapistim bana aynı zamanda eft tedavisi de uyguladı. Emdr şöyle oluyor kısaca yaşadığınız olumsuz anıya odaklanıyorsunuz. Ama kulagınızda kulaklıktan sürekli bir ses veriliyor. Sonra terapistin yönlendirmesiyle o anıyı sizde olumsuz hiçbir etki kalmayana kadar siliyorsunuz. Sonra da yerine güzel bir şey koyuyorsunuz. Tamamen temizlendiğine emin olduysanız. Sonra o anıyı düşündüğünüzde size önceki gibi acı vermiyor. Çocuklar için aynı tedaviyi uyguluyorlar ama farklı bir yöntemle.
ben gittiğim zaman ilk 4 haftada haftada bir aldım, sonra birkaç hafta sonra birkez daha yapıldı . yanlış hatırlamıyosam 5 ya da 6 seans yapılmıştı canımemdr tedavisi kaç seans sürüyor? ben de merak ediyorum.
Şimdi nasılsın? ben geçmişe dönük korkularımı silmek için gitmek istiyorum. iş hayatıyla ilgili özellikle, sanki yeni bir işe girsem aynı sıkıntıları yaşayacakmışım gibi işe girmekten, çalışmaktan korkuyorum.ben gittiğim zaman ilk 4 haftada haftada bir aldım, sonra birkaç hafta sonra birkez daha yapıldı . yanlış hatırlamıyosam 5 ya da 6 seans yapılmıştı canım
şi,mdi hiçbirşeyim yok, panik ataktım panik atak diye gitmiştim hem panik atakla ilgfili çalıştı hem de bunu yaptı doktor, ne atak kaldı ne sorun :) cidden çok iyiyim çok faydasını gördüm tavsiye ederim canımŞimdi nasılsın? ben geçmişe dönük korkularımı silmek için gitmek istiyorum. iş hayatıyla ilgili özellikle, sanki yeni bir işe girsem aynı sıkıntıları yaşayacakmışım gibi işe girmekten, çalışmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?