Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
30
5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi karşıma aldım ama değmedi onca emekten sonra ayrılık

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadasa katılıyorum. Bir kere anılara ayip olur hic mi değeri yok?
Ayrica sürekli yengem de yengem diye bahsediyorsa ilgili ilgili senin dediğin gibi bir tuhaflık var bence de. Yanı bir siniri olmalı.
Bence iyi olmuş, kurtulduğuna sukret. Zira ilgisinin ne yönlere kayabilecegi belli değil adamın.

Ne zamandır farkındaydım yenge yenge diye tutturmuştu bi gece mesaj attım buna aşkım diye anlamadım dedi bende neyi anlamadın dedim pardon aşkım x yenge yazıyo telefon kafayı yedi falan dedi bana o günden sonra şüphelendim napıyosun diyorum yengemle oturuyorum bilmem ne en sonda gitti yengesinin kız kardeşine. o kızda normalde olsa suratına bakmayacağı bir kız Allahın yarattığı ama kızın bi güzelliği yok

şaka gibi . sonunu okuyunca ne! dedim kendi kendime..
bence de iyiki evlenmemişsiniz. hem anneniz de sevmemiş istememiş birşeyler hissetmiş görmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…