- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
unutucam Allahın izniyle ama yaptığını hazmedemiyorum erkeklik mi buunut gıtsın 5yıllık sevgılın 3 5gunde baskası ıle çıkıyorsa çok ayıp etmiş
Zaten şükrediyorum rabbim korumuş ama o kızın benden haberi vardı resmen aptal yerine konuldum en önemlisi çevremdekilere karşı mahçup oldumgit bi garibi sevindir ucuz yırtmışsın bacım
güldürdün beni bu halde :) piskolojim bozuldu resmen kendimi suçladım kendimde suç aradım yediğimden içtiğimden bişey anlamıyormNomisssiizzzzziyi ki evlenmemissiniz. Adam behlul haznedarin tahtına göz dikmiş,aşkı memnu oynuyor
git bi garibi sevindir ucuz yırtmışsın bacım
Ne zamandır farkındaydım yenge yenge diye tutturmuştu bi gece mesaj attım buna aşkım diye anlamadım dedi bende neyi anlamadın dedim pardon aşkım x yenge yazıyo telefon kafayı yedi falan dedi bana o günden sonra şüphelendim napıyosun diyorum yengemle oturuyorum bilmem ne en sonda gitti yengesinin kız kardeşine. o kızda normalde olsa suratına bakmayacağı bir kız Allahın yarattığı ama kızın bi güzelliği yokÜstteki arkadasa katılıyorum. Bir kere anılara ayip olur hic mi değeri yok?
Ayrica sürekli yengem de yengem diye bahsediyorsa ilgili ilgili senin dediğin gibi bir tuhaflık var bence de. Yanı bir siniri olmalı.
Bence iyi olmuş, kurtulduğuna sukret. Zira ilgisinin ne yönlere kayabilecegi belli değil adamın.
Evet öyle yazarken bile gülersiniz diye düşündüm yine de yazdım hangi akılla böyle şeyler yapıyo ben anlamıorumErgen muhabbetleri.. Can sıkmaya değmez
Kendini suclama,şanslı hisset. Niye başkası değil de yengenin kız kardeşi? Kızların kökü mü kurudugüldürdün beni bu halde :) piskolojim bozuldu resmen kendimi suçladım kendimde suç aradım yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorm
Doğru söylüyosun zaten binlerce şükürler olsun tam evliliğin eşiğindeyken gördüm gerçek yüzünü ama yinede hazmedemiyorum işte aptal yerine konuldumvaktinde kurtulmuşsun, üzme kendini. ya evlendikten sonra seni aldatsaydı. her şerde bir hayır vardır
bu kadar basit biriyle zaman geçirdiğine yan çevredekileri boşveeerrZaten şükrediyorum rabbim korumuş ama o kızın benden haberi vardı resmen aptal yerine konuldum en önemlisi çevremdekilere karşı mahçup oldum
Çirkin biri de değil kızda da güzellik yok o kızın ailesinde ki sıcaklığı mı sevdi yengesini mi ben anlamadımKendini suclama,şanslı hisset. Niye başkası değil de yengenin kız kardeşi? Kızların kökü mü kurudu
üstüne düşüp kafa yormaya değmez bırakın ne halt yerse yesin kendi pisliğinde boğulsun..Evet öyle yazarken bile gülersiniz diye düşündüm yine de yazdım hangi akılla böyle şeyler yapıyo ben anlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?