- 18 Mart 2011
- 9.085
- 30.958
- 748
- Konu Sahibi ShellShock
-
inşallah dediğiniz gibidir ama işte bu tesadüfler üst üste gelince insan acaba diyorSize ablasına gittiğini söyleyip sokakta başka bir arabaya binecek kadar da saf birisi değildir herhalde. Sizin göreceğinizi, duyacağınızı bile bile neden böyle bir şey yapsın ki? Yapıyorsa da tahtaları eksiktir biraz yada fazlasıyla saftır..
evet takip edeceğim sessizce tabi şüphe ettiğim için adam beni boşamazsa :)Bir önceki konunuzu ve eşinizle aranızdaki anlaşmazlığı bilmiyorum fakat, eşinizin aldatacaksa bile bunu bu kadar amatörce yapabileceğini sanmam. Yine de gerçekten şüphe içindeyseniz araştırın, dikkat edin derim. Bence asayiş berkemal.
Çaktırmayın araştırdığınızı, zaten kapınızın önünde sizi aldatmaya teşebbüs edecek kadar acemiyse şüphenizi fark etmeyecektir.evet takip edeceğim sessizce tabi şüphe ettiğim için adam beni boşamazsa :)
Ya senin kocan zaten cins. Elini güçlendirme şunun. Araştıracaksan da belli etme.evet takip edeceğim sessizce tabi şüphe ettiğim için adam beni boşamazsa :)
haklısınız sessizce takip edeyim.Çaktırmayın araştırdığınızı, zaten kapınızın önünde sizi aldatmaya teşebbüs edecek kadar acemiyse şüphenizi fark etmeyecektir.
aynen öyle çok haklısınız şimdi bunuda olay yapar eminim gelir bağırır çağırır iyice aramız açılır. bende yanlış anladım canım kusura bakma hormonlardan falan diyip geçiştireyim bari.Ya senin kocan zaten cins. Elini güçlendirme şunun. Araştıracaksan da belli etme.
ne bileyim yaYa ayrıca da bu adam kapının önünde aldatacak kadar salaksa ben bu salaklığından dolayı boşardım adamı. Her şeyin bir yolu yöntemi var. Bu kadar da olunmaz yani
az önce gördüm günlük kiralık daire aratmış internette bu akşambi insan aldatildigini dusunmek icin anca bu kadar zorlayabilirdi sartlari. tebrik ederim.
arattiysa o farkli bi konu. sizin satirlarca anlattiginiz hikaye bna bos geldi. esinize sorun gunluk daire olayini. aciklamasi ne olacak bakalimaz önce gördüm günlük kiralık daire aratmış internette bu akşam
sormadım daha gelmedi eve. ama yarın tam gün çalışcaktı normalde bana akşam on bir gibi dediki arkadaşla anlaştık yarın öğlene kadar evdeyim dedi. acaba yarın sabahtan öğlene kadar bir işler mi çevircekti plan iptal mi oldu. şimdi sormasam mmı ne yapsam bilmiyorum ne olur akıl verin kafayı yiyeceği.mEsinize gunluk kiralil daireyi nicin arattigini sordunuz mu?
sorayımmı günlük kiralık daire olayınıarattiysa o farkli bi konu. sizin satirlarca anlattiginiz hikaye bna bos geldi. esinize sorun gunluk daire olayini. aciklamasi ne olacak bakalim
az önce gördüm günlük kiralık daire aratmış internette bu akşam
Sizce eve gelince sorayim mi takip mi edeyimYalnız evli bir erkeğin ordan burdan günlük kiralık ev aratması hayır değil. Belki kapınızın önündeki olay yanlış anlaşılma olabilir ama bu olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?