- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi ShellShock
-
e tabi ki sorun. sormadan nasi olcak. ne dicek bakalim. cat diye gozlerinin icine bakarak sorun.sorayımmı günlük kiralık daire olayını
İnternet geçmişine baktım laptopta ve bugün akşam saatlerinde günlük kiralık daire aratıldığını gördüm
Evet oturdugumuz ilYuhh.. Oturduğunuz il/ilçede mi? O zaman kuvvetle muhtemel doğru hisstmişsin
Suçlar gibi davranmamanız lazım, erkek milleti bu tarz durumlarda çok güzel zeytinyağı gibi üste çıkabiliyorlar. Ben size vereceği cevabı söyleyeyim, kesinlikle bekar bir arkadaşı rica etmiştir de ondan dolayı aratmıştır. Ben olsam başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım. Bilmem kimin eşi böyle böyle yapıyormuş çok sinirlerim bozuldu bu nasıl bir şey gibi. Bilemedim ki.Sizce eve gelince sorayim mi takip mi edeyim
Suçlar gibi davranmamanız lazım, erkek milleti bu tarz durumlarda çok güzel zeytinyağı gibi üste çıkabiliyorlar. Ben size vereceği cevabı söyleyeyim, kesinlikle bekar bir arkadaşı rica etmiştir de ondan dolayı aratmıştır. Ben olsam başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım. Bilmem kimin eşi böyle böyle yapıyormuş çok sinirlerim bozuldu bu nasıl bir şey gibi. Bilemedim ki.
hanımlar internet geçmişinde bugün akşam günlük kiralık daire aratıldığını gördüm hem de defalarca nasıl bir yol izlemeliyim?
sorayımmı günlük kiralık daire olayını
Canım birden bire sorunca hem üste çıkıyorlar hem de bahane belli kendim için değil arkadaşım için oluyor insan bu sefer daha da sinirleniyor. Aklıma ilk bu geldi benim de.Bende boyle dusundum. Arkadasin esi yapmis gibi anlatmak. Cok riskli bir mesele. Mailini kontrol etme sansiniz var mi? Belki kiralamistir ordan gorebilirmisiniz diye?
Siz simdi kizdan eminim diyince inanin bende uyuz oldum. Siz aramasaniz binip gidebilirdide oyle geldi bana. Soforun kiz arkadasida olabilir. Emin olmadan esinizle aranizi bozmayin. Ses etmeyin izlemede kalin. Takip edildigini anlarsa daha cok dikkat eder. Tepkisiz kalin takip edin bence.kızdan eminim de eşimin binip binmediğinden emin değilim işte
Kuzum adam internetten günlük kiralık daire aratıyormuşSiz simdi kizdan eminim diyince inanin bende uyuz oldum. Siz aramasaniz binip gidebilirdide oyle geldi bana. Soforun kiz arkadasida olabilir. Emin olmadan esinizle aranizi bozmayin. Ses etmeyin izlemede kalin. Takip edildigini anlarsa daha cok dikkat eder. Tepkisiz kalin takip edin bence.
İnternet geçmişine baktım laptopta ve bugün akşam saatlerinde günlük kiralık daire aratıldığını gördüm
arattiysa o farkli bi konu. sizin satirlarca anlattiginiz hikaye bna bos geldi. esinize sorun gunluk daire olayini. aciklamasi ne olacak bakalim
Her ne kadar abarttigini dusunsekte bir kadin bosu bosuna bazi hislere kapilmaz. Yada hormonlardandir dicem.
Bu kotu. Evet diger uyenin dedigi gibi sorabilirsiniz. Eve geldiginde. Ve suclamadan.
e tabi ki sorun. sormadan nasi olcak. ne dicek bakalim. cat diye gozlerinin icine bakarak sorun.
Bence direkt sorun. Bu mesele takip etmelik degil bana gore.
Suçlar gibi davranmamanız lazım, erkek milleti bu tarz durumlarda çok güzel zeytinyağı gibi üste çıkabiliyorlar. Ben size vereceği cevabı söyleyeyim, kesinlikle bekar bir arkadaşı rica etmiştir de ondan dolayı aratmıştır. Ben olsam başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım. Bilmem kimin eşi böyle böyle yapıyormuş çok sinirlerim bozuldu bu nasıl bir şey gibi. Bilemedim ki.
Bende boyle dusundum. Arkadasin esi yapmis gibi anlatmak. Cok riskli bir mesele. Mailini kontrol etme sansiniz var mi? Belki kiralamistir ordan gorebilirmisiniz diye?
Sorulur mu hiç canım. Elindeki en önemli kanıtı kaybedersin ve eğer aldatıyorsa kesinlikle dikkatli davranır tabiki bundan sonra.
Sakın sorma bence. Internet gecmişini cok iyi takip et ve sonra da onu takip edersin bidahakine.
Ha burda eşini dedektife takip ettirip, günlük evde basıp affedenler var. Böyle yapacaksan sorup sormaman farketmez
Canım birden bire sorunca hem üste çıkıyorlar hem de bahane belli kendim için değil arkadaşım için oluyor insan bu sefer daha da sinirleniyor. Aklıma ilk bu geldi benim de.
Ben bile tedirgin oldum burdan. Korkunc bir durum. Bilemeyiz ginede bazen bazi seyler gorundugu gibi olmuyor. Akilli davranmak lazim ama nasil :s
Vallahi deli oldum, arkadaşının başına gelmiş gibi anlat öncelikle sinirlen falan ben olsam boşarım de ne bileyim. Sonrasına da artık düşünürüz ama sizin fikriniz de önemli eşiniz aldatıyorsa ne yapacaksınız?
bence sor yapacagı varsada yapmaz ve sen ses etmezsen takıpte kalcam dıye adam aldatsa bıle sonradan haberın olacak eh sen daha hamılesın mecbur affedersın bu defada ıyıce kendıne yer bıtırırsın. sındıremezsın ama sındırmıs gıbı yaparsın butun bu acıları cekecegıne o bır halt yemeden pna engel ol korkut cesaret dahı edemesın bylesı daha az can yakar. Kesınlıkle aglama sınırle hısımla hesap sor korkut.
Sadece tesaduf gibi geldi bana.. İlk anlattiklariniz. Ama gunluk kiralik ev aramasina sasirdim dogrusu bence bunu ogrenin oncelikle
Hanimlar gec yazdim kusura bakmayin oncelikle.Normalde çok emin olamamıştım ama bunu görmek bir şeyler var diyor sanki. Günlük kaçamak yaşanmış muhtemelen, tekrarı da olabilir o yüzden o gün ve önceki günlerde eşinizin telefon görüşmelerini öğrenmeye çalışın. Kaçamak yaşandıysa eğer, yaşanan kadın kimse onu bulmanız mümkün.
Hanimlar gec yazdim kusura bakmayin oncelikle.
Dun esim eve geldi internet gecmisini actim bu nedir dedim o da guldu iste bilerek biraktim bakacagini biliyordum dedi bende dalga gecme de bi anlat bakalim dedim. Arkadasi var yeni nisanlandi kiz teyzesinin kizi ama aile baskisindan gorusmeye firsatlari olmuyormus disarida bile yamlarinda biri oluyormus esimde ona gunlul kiralik daireyi onermis bir sey yapacagindan ddgil ama oturun konusun sakince vs demis o da sen bakar misin demis bende o zaman ara simdi soylesin dedim saat gec oldu yarin arayalim dedi ama yegenlerinin uzerine yeminler etti bende telefonun bende kalacak dedim sabaha kadar vermedim sanah verdim arattim direk konuya senin isi halledemedimle basla dedim oyle basladi karsi tarafta zaten benimde aklima yatmadi vs dedi ama hala suphem var cunku arkadasiyla anlasmista olabilir onceden . Hani bir durum olursa idare et gibisinden ama bu arkadasi cok saf temiz yuzlu din konusunda asiri hassas birisi yani arkadasini yakindan taniyorum temiz kalpli.. ama hala içimde suphe var ...
bilerek biraktim bakacagini biliyordum dedi bende dalga gecme de bi anlat bakalim dedim. Arkadasi var yeni nisanlandi kiz teyzesinin kizi ama aile baskisindan gorusmeye firsatlari olmuyormus disarida bile yamlarinda biri oluyormus esimde ona gunlul kiralik daireyi onermis bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?