- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.201
arkadaşlar emre bey ilk muayeneden ücret almıyor mu ??
her an için hazırlıklı olman lazım o zaman:)benim estetik açıdan tek sorunum gülerkn yanaklarıma doğru fazla yayılıyodu burnum ki emre beyde muayne ettiğnde gerckten olması gerekendn fazla geniş oldugunu soyledı.tam olarak söylediği şeyi söylicem ama nasıl anlatcağımı bilmiyorum:)) sımdı anlatmaya calısıyım insallah basarabılırım:) gözün göz yaşı aktıgı yer varya o noktadan asagıya dogru cızgı cızersn o cızgının dumduz ınmesı gerekıyomus eger burun kanadın o cızgıden tasıyosa genıs oluyomus ayy yazarken bıle kafam karıstı ınsallah kımse benı yanlıs anlamaz:))sımdıden kımse kusura bakmasın:) neyse asıl konuya donıyım benım saglıksl cok sorunum vardı genız etlerım cok buyumustu sınuztm vardı artı fazlasıyla kemık ve buyuyodular.amelıyt tahmını kac saat surer dıye sormustuk 2 2 bucuk saat demıstı emre bey ama 4 saat surdu amelıyatm ıcerdende baya sorunluydu yanı sekıl olarak fazla oynatmadım zaten.aynı seylerı banada soyledı sabırlı olcaz baska caresı yok kalın derılılerın kaderı bu gec ılesmekama sonuc guzel olcaksa ınsan herseye katlanabılıyo.sen zaten cok guzel bı kızsın gamzelerıne bayıldım helekı gozlerın masallah yanı:) ınsallah revızyona gerek fln kalmaz hem ne oyle daha ılk amelıyatını olmadan revızyonda ne:S burnun azcık kalkık olsa kemerı gıtse zaten cok cok guzel olur.ya ben bıraz zor atlattım narkozu oyle kusmam fıln olmadı cok sukur ama cok halsızdım 3 gun yattım sureklı leyla gıbıydım:) ama bu kısıden kısıye degısıyo bunye meselesı.bu arada ılesme surecınıde kafana takma emre beyde bana gec ılesceksın demıstı ama kontrllerde benı sasırtıyosn cok guzel gıdıyo ılesmen demıstı ki bn gercektn cok kotu oldum asırı sıstım morardım gozum kanlandı ama korkma buda herkezde olmuyo ve ınan cok cabuk gecıyolar bu donemde ıhtıyacın olcak tek sey sabır sabır sabırr tabı kendınede cok ıyı bakman lazım ne kadar ıyı bakarsan o kadar ıyı ılesırsın:))sormak ıstedıgın seyler olursada yıne sorabılırsın ben cok guzel kafa sısırırım:))
hala sıkıntılarım var ama yine de cesaretimi toplayıp 3-5 foto ekledim isteyen bakabilir.
Kızlar muhakkak yazılmıştır ama bunca sayfanın içinde bulmak çok mümkün değil takdir edersiniz ki. Emre Bey ameliyatı nerede yapıyor?
Acıbadem hastanesinde
Ama hangi Acıbadem? :)) ACIBADEM SALIK GRUBU - Hastaneler,Tp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar Burada İstanbul'da 6 tane Acıbadem saymış
bisi merhaba,
ben 100 mesajı doldurmadığım için özelden mesaj yazamıyorum. bende de aynı sorun var. özellikle gülerken yanaklarıma doğru yayılıyor burnum. sanırım sende de aynı sorun varmış ve ameliyat olmuşsun. bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim. umarım bu mesajımı görürsün.
mrb cnm yarın amelıyt olalı tam 2 ay olcak ve bn daha cok yenı olmasına ragmen cok memnunum sıslıkler hala var ama zamanla gecen seyler oldugu ıcın hıc takmıyorum bıle eger emre beyı dusunuyosn aklında hıc soru ısaretı kalmasın cok cok ıyı bır doktor baska sormk ıstedgın brsy oılursada sorabılırsn
Teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.Emre İlhan hakkında hep güzel şeyler yazılmış, hiç olumsuz birşeyle karşılaşmadım onda karar kıldım, mayıs a görüşme temmuza da ameliyet günü verdiler şaşırdım kaldım, Yav herkesmi burnunu yaptırıyor nedir anlamadım.
Nasıl sabredicem bilemiyorum zaten cesaretimi zor topladım temmuza kadar nasıl bekliycem.:18:
. kimseyi kötülemek değil niyetim ama gerçekten bnm hayatımı kararttı. belki başkaları memnundur. bende bu forumlara bakarak gidip o adama ameliyat oldum .ama o ameliyat bnm felaketim oldu. düzeleceğim revizyon olacağım günü ilaçlarla sakinleşmeye çalışarak bekliyorum . ömrümden 1 senemi çalan bu doktor bozması umarım başka kimseye bana yaptığını yapmaz . kontrollerede gitmeyeceğim artık. çünkü zaten bişey kontrol ettiği fln yok.olan olmuş gitmiş. şimdi revizyon için doktor araştırmasındayım . bu bnm belkide son şansım olacak çünkü 2cide düzelemessen bidaha çok zor .. Allahıma hergün yalvarıyorum bnm ayaklarımı bu sefer doğru adrese götür beni kurtar yarabi diye . inan istediğim çok havalı güzel bi burun değil sadece normal doğal görünen sağlam ömürlük bi burun . zaten kavis yok dümdüz . bnm problem uçta ucunuda dümdüz yaptırıp kurtulucam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?