emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bencede moralini bozma canim, git doktorlarla görüs karar hala senin ama Emre Ilhan gercekten elinden gelip, yapabilecegi herseyi söylüyor. Cok dürüst ve tecrübeli bir doktor, git görüs ve moralini yüksek tut.

Selam arkadaşlar...
Kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de burun estetiği olmak istiyorum senelerdir fakat herkes gibi bende kararımı veremiyorum hangi doktora gideceğime. Birde fotograf paylaşan arkadaşların fotograflarını göremiyorum nasıl bakabilirim? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Pardon sorulmuş soru ve cevabı verilmiş. Ben Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kaldım. Emre Bey'e ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

bisi merhaba,
ben 100 mesajı doldurmadığım için özelden mesaj yazamıyorum. bende de aynı sorun var. özellikle gülerken yanaklarıma doğru yayılıyor burnum. sanırım sende de aynı sorun varmış ve ameliyat olmuşsun. bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim. umarım bu mesajımı görürsün.

Kızlar muhakkak yazılmıştır ama bunca sayfanın içinde bulmak çok mümkün değil takdir edersiniz ki. Emre Bey ameliyatı nerede yapıyor?

mrb cnm yarın amelıyt olalı tam 2 ay olcak ve bn daha cok yenı olmasına ragmen cok memnunum sıslıkler hala var ama zamanla gecen seyler oldugu ıcın hıc takmıyorum bıle eger emre beyı dusunuyosn aklında hıc soru ısaretı kalmasın cok cok ıyı bır doktor baska sormk ıstedgın brsy oılursada sorabılırsn

Teşekkür ederim. Ben de Emre Bey'den Nisan sonuna görüşme için randevu aldım. Sanırım sen fotoğraf albümü eklememişsin. Aynı sorundan mustarip olduğumuz için burnunun eski ve yeni halini merak ediyorum. Bunun imkanı var mı?

Selam kizlar ben 11.ayda gecen Sene burun ameliyati oldum. yani Burnum simdi 4 ay oLdu :))
Cok zor bi ameliyat oldugunu burdan herkese SöyLemek isterim. Agrilariniz olmuyor ama Yüzünüz fena sekilde sisiyor. Burnunuzdan durmadan Kan ve Akinti. Ben Tam 5 gün dogru duzgun Bisey yigemedim. Yani Sinirlerime de hakim olamadm acikcasi resmen aynaya bakip isyan ediordum. Ama size Tavsiyem Rahat oLun Stress yapmayin. Birde cok halsiz kalip Basim Döniyordu uzun süre yürüyemiyordum vede duramiordum. Ben bi kisiyLe daha gittim fakat o bir gun Sonra oldu. Size Tavsiyem bi kisi mutlaka alin yaniniza Cok ihtiyaciniz olcak. Sprayi Sikma ve badem yagini kullanmakda cok zorluk cekdim.

Emre Bey oldukca cok yogun. Vede hic Sevmedigim birsey olduysa oda uzun süre beklemekdi. Kontorllerde veya Görüsmede. Aksam 23 de ciktigim oldu ordan. 3 saat bekLedim yani. Tasarimi Sizle acik acik konusup Sizin Fikrinizi de Soruyor. Ben Doktorumda oLdukca memnun kaLdim. Ama Tabiki Sonucu sabirsizlikla bekLemekteyim.

ameliyat oLan arkadasLarima bi kac Sorum oLcak. Cvp aLirsam Cok Seviniirm

Burnunuzdaki akinti kac ay Sürdü? Bende hala burnum akiyor ve 4 ay oLdu burnum.

Burnumun üst tarafi biraz kalin gibi. Birde birsey ekLemicekdi burnuma Sanirim ekLemis. Burun Yapisi ne derecede degisior, o kaLinlik incelebiliyormu gittikce?

Burnunuzu ellediginize agriniz varmi? ben elleyince agrior.

Kizlar birde Burnum Cok sivilcelendi, bakim yaptigim halde cok yagli burnumun derisi.

Burun tikanikligi yasiorum arada bi bazen cok iyi nefes aliorum bazen cok zor . Sizlerde nasiL ?

Ameliyat hakkinda ve baska Sorulari oLan arkadaLar Yardimci oLmak isterim.

emre ilhanın yaptığı burunlar güzel ama az önce bitane gördüm çok belli estetik olduğu

ısararla dr un ismini vermemen çok ilginç doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…