- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.161
hala sıkıntılarım var ama yine de cesaretimi toplayıp 3-5 foto ekledim isteyen bakabilir.
Arkadaşlar çene büyütme için okumaya başladığım yorumlardan sonra Emre İlhan beyle görüşmeye karar verdim ve ilk görüşmeyi yaptım. Bana asıl sorunun burunda olduğunu söyledi. Çeneyle birlikte burun yapılmalı dedi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle uykuda zaman zaman sorunlar yaşıyorum zaten. Açıkcası bu durum benim işime geldi bu sayede insanlara söyleyecek bahaneniz oluyor. İçerden düzeltme yapılırken dışarıdan da düzeltme yapılacak.Eşim daha önce çene için tamam demişti ama şimdi olmaz diyor. Burnum içinde dışarıdanda müdahele gerek yok diyor. Onu ikna etmek için biraz uğraşmam gerekecek. Benim yüzüm minyon olduğu için yaşımı hiç göstermediğim söyleniyor. (Buna Emre bey dahil ) Eşim eğer çeneyle oynatırsan büyük kart bir suratın olur diyip beni korkutuyor. Yağ enjeksiyonu yaptırsan acaba nasıl olur. Ayrıca armine85 arkadaşımın yaşadığı deneyimlerde beni oldukça düşündürüyor.
26 Mart da tasarım için Emre bey'le görüşmeye gidiyorum ve 12 Nisanda ameliyatım var. Her şey çok hızlı gelişti. Çok heycanlı bir sürece girdim. Herkese sevgiler
canim benim bakdim resimlerine coqq guzel olmus emre beyin ellerine saglik..ama daha sis..zaman gecdikjce muhtesem olacak..görünen köy klavuz istemez...ayrica ne gibi sikintilarin var cano?
25 mesajim olmadigi icin emre beyin yaptigi burunlara/resimlere bakamiyorum =((((( ... Mayis'da Emre beyde ameliyat olmayi düsünen varmi aranizda ?
hala sıkıntılarım var ama yine de cesaretimi toplayıp 3-5 foto ekledim isteyen bakabilir.
emre bey nekadara yapıyo ortalama bu ameliyetlerı acaba resimleri göremiyoruz bari bunu ögrenelim yardımcı olursanız çok sevinirim(((((((
arkadaşlar bende ameliyat oldum Emre beye daha 14.günümdeyim ve şişliğim yok denecek kadar az ayrıca hiç morarmadım, gözlerde kanlanma vs. hiç bir şey olmadı, ve ameliyatım 4 saat sürdü. ilk 2 gün sadece baş ağrım oldu onun haricinde şuan gayet iyiyim çok şükür emre beyde saolsun çok çok iyi, yetenekli ve ilgili bir doktor. ben çok takıntılı biri olmama rağmen emre beye tereddütsüz ameliyatımı oldum, ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bence vakit kaybetmeden emre beye ameliyat olsunlar. ameliyat süreçleri vs. ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa eğer benle irtibata geçebilirler...
Vala bende dusunuorum ona olmayiiiii 9 ocakta ameliyat oldum bu sene cok berbat bir burnum var cok psycologikmen coktum yani cok kotuyummmhergunum aglayark geciorr ortansizlikmi desem burnumun deliklerin desem yamuklukmu desem cok kotuyum arkadaslr yaaa :'( hergun agliorum olmeyi bile dusundum yaa bukdar yani allah affetsinn sukurler olsunn ama cok zor birsey ya kimse yasamasinn[/QUOTE
Canım önce biraz sakin düşün. Tamam burnunun dediğin gibi çok kötü olduğunu kabul edelim ama ölmeyi düşünüyorum ne demek. Çok şükür ki çaresiz bir durumun yok. Çok iyi doktorlar var ne burunları düzeltmiş Emre bey de bunlardan bir tanesi. Sen sadece ikinci ameliyat için araştırmanı çok iyi yap ve sakin ol canım benim inşallah çok güzel bir burnun olur
arkadaslar bende revizyon ameliyatım icin emre beyi düsünüyorum uzun zamandır, son fiyat hakkında bilgisi olan varmı ? bi süredir takip edemiyodum sayfayı en son 8500 de kalmıstım, suan ne kadar ? bilgisi olan paylasırsa cok sevinirim.
bu kadar yıpratma kendiniVala bende dusunuorum ona olmayiiiii 9 ocakta ameliyat oldum bu sene cok berbat bir burnum var cok psycologikmen coktum yani cok kotuyummmhergunum aglayark geciorr ortansizlikmi desem burnumun deliklerin desem yamuklukmu desem cok kotuyum arkadaslr yaaa :'( hergun agliorum olmeyi bile dusundum yaa bukdar yani allah affetsinn sukurler olsunn ama cok zor birsey ya kimse yasamasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?