emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ameliyat oldunuz mu, sonucu ne oldu?

canim benim bakdim resimlerine coqq guzel olmus emre beyin ellerine saglik..ama daha sis..zaman gecdikjce muhtesem olacak..görünen köy klavuz istemez...ayrica ne gibi sikintilarin var cano?

açelyam kenardaki çökük kısımlar var kanatlar biraz aşağıda ama büyük şikayetler değil bunlar asimetriler var azaldı onlar da.birinci ay çok şiştim zaten dr da söyledi normalin üzerinde şişlik var dedi. bir ay bitince bitki çayları, yüksek yastıklara geri döndüm, sıfır tuz falan indirdik biraz işte. sana da teşekkür ettiydim diğer topicte :) sabır ve bilgilendirmelerin için

emre bey nekadara yapıyo ortalama bu ameliyetlerı acaba resimleri göremiyoruz bari bunu ögrenelim yardımcı olursanız çok sevinirim (((((((

Hulyaaaa, Mayıs'ta zam geliyormuş, 6Bin TL olacakmis, suanda 5500TL. Bu arada ben ya bu topic e yada Emre ilhanın diğer topic te birsuru ameliyat olan arkadaşların ismini kopyalamistim, o arkadaşların profilinden görebilirsin, eğer 25 mesaj sayısını doldurduysan.

arkadaşım merhaba,bende emre ilhan'a martın 9 sunda ameliyet oluyorum.ama çok korkuyorum vazgeçebilirimdebana kısaca anlatırmısın hastaneye ilk girişinden çıkana kadar yaşadıklarını?bide ameliyata girerken üstünde hiçbirşey olmuyomu?yani iç çamaşırlarını falanda mı çıkarıyoruz?

arkadaslar bende revizyon ameliyatım icin emre beyi düsünüyorum uzun zamandır, son fiyat hakkında bilgisi olan varmı ? bi süredir takip edemiyodum sayfayı en son 8500 de kalmıstım, suan ne kadar ? bilgisi olan paylasırsa cok sevinirim.

Vala bende dusunuorum ona olmayiiiii 9 ocakta ameliyat oldum bu sene cok berbat bir burnum var cok psycologikmen coktum yani cok kotuyummm hergunum aglayark geciorr ortansizlikmi desem burnumun deliklerin desem yamuklukmu desem cok kotuyum arkadaslr yaaa :'( hergun agliorum olmeyi bile dusundum yaa bukdar yani allah affetsinn sukurler olsunn ama cok zor birsey ya kimse yasamasinn

Cok tsk ederimm saol saten ailem olmasa kuzenlerim filan cok kotuydum hastaneye yatirmayi bile dusunduler yani okdarr hergunde agliorum artik yas kalmadi gozumde gulemiorum bile eskiden neydim ne oldum salak gibi briseyy her aynaya baktigimda bu benmiyim diye aglamak eski burnumu arar oldum cok zor bir durum allah kismeye yasatmasin arastiorum da ama ne yapcagimi bilmiroum saten duzelmezde yaaaa baya bir kotu yaniii (

Sweetest, herseyin bir çaresi var, sen paraciklari biriktir, git Emre beye ameliyat ol. Hay Allahım yaa, söylediği seye bak. Kızım delirdin mı sen? Bir burun için insan kendine kiymayi Nasıl düşünür? Allah akıl fikir versin sana, birde para bulmanda kolaylık versin ki, ameliyat olup
eski mutluluğuna kavusursun.

Canim gercekten yani psicopatlastim yani ama suanda bu duzelmez gibime geliorr cok yamukmus eskiden farkinda degilmisim bende doktora guvendim simdide baska doktora nasil guvencm bilmiorum ki yasayan anlar diorummm para sorun degil yaa allah skur mutlu olimde saglikli oldimde ben olmaz diye korkourum gene hayat aslinda evet cok guzel ama disari bile cikamiorumm sanki tanidiklarim bana bakior dun arkadasim eski burnun daha guzeldi gibi brisey dedii insanin zoruna gidiorr yaa cok zor nerden olduysamm yaa hayattt cok guzelkene maf etimm herseyiiii diorum kendime cok kiziorummm

ben de revizyon olacağım 2. ameliyatsa 9500

ben de emre bey'e ameliyat olmak istiyorum ama çok yoğunmuş ben haziran'da yurtdışına çıkacağım yeni iş için. o zamana kadar ameliyat olup zor dönemi atlatmam mümkün değil gibi. bu aralar emre bey'den tarih alan var mı? ne zamana veriyor?

bu kadar yıpratma kendini .. çok iyi doktorlar var, muhakkak bir çaresi vardır. bu arada 9 ocakta kim yaptı ameliyatını paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…