emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım lütfen bu kadar üzülme Çaresi olmayan bi şey değil Emre bey 4. ameliyatı olanlara bile çok güzel burunlar yapabiliyo... Sana düzelmezmiş gibi gelen bir burun belkide çokta zor değildir çünkü sen 2. ameliyatını olcaksın 4. yada 5. değil ayrıca düzelmez diye bişey yok çünkü kaburgadan kemik alınıp yapılıyo

Cok saolun tsk ederimmm ama iste cok kotuyum yaaa uyamiorum geceleri disari cikamiorum ailem cok uzuluor bu duruma annem maf oldu odamda kapandimm agliorum arkadaslarimsa anladilar yani artik burnuma uzuldugumu ne yapimm bilmiorum ki cok baska biriykene cok baska biri oldum cok zormus ya allah affetsin beni ama dayanamiorummm zor gelior bu gunler nasil gecek ben nasil disari cikcamkii bana bakior gibi gelior herkez kocaman bir burnum oldu kanatlari biri yukarda oteki asagida bole tuhaff tuhaff saolun yinede tsk ederim ve cok agrilarim var acaba normalmi 2 ay olcak yanaklarim uyusuor hep stressten bencee ama

canım dr.una danıştın mı peki? bu kadar şeklinin bozuk olması, ağrılarının devam etmesi filan..buna bi cevap verebiliyo mu?

ben saten onun yuzunu gormek istemiorummm ve yamukluk sende saten vardi dioo salak ya az bise duzeltebilirim dedi sonra ama baska yerini elemem diooo yani kendimi maf etimm canim kisacasii hayatimi maf etimm yasamaktan sevk almaz oldummm

ben saten onun yuzunu gormek istemiorummm ve yamukluk sende saten vardi dioo salak ya az bise duzeltebilirim dedi sonra ama baska yerini elemem diooo yani kendimi maf etimm canim kisacasii hayatimi maf etimm yasamaktan sevk almaz oldummm

canım üzülme lütfen bu kadar..revizyon yaptırır mutlaka..ne yap et, paran yoksa biriktirmeye çalış..bi şekilde revizyon ameliyatı ol..hayatı kendine zindan etme..ömür böyle geçer mi? ne hastalıklar var hayatta kurtuluşu yok..seni bi revizyonla kurtulucaksın, ööle düşün lütfen..

canimmm benim saol ama revisyonlada duzelmez ya bu ciden bakk bana ole gelior saten yamuktu kemerliydi hepten berbat etimm bu halimi sende oldunmu estetiekk burundann kime olim ne yapim ne edim bilmiorum ailemm maf oldu kimseyi gormek istemiorumm haytan sogudum biryere cikmak istemiorummm dua edin bana yaaa

Nasıl düzelmez ya ne burunlar gördüm burun sırtlarında kocaman bi çukur o bile düzeltilmiş ayrıca eğrilikler yüzde 90 oranında düzeltiliyo... Hangi doktora gitmek istiyosun bilmiyorum ama bi Emre beyle görüş derim o sana yapılabilecekleri açıklar sende rahat etmiş olursun. Emin olmadan neden kendini üzüyosun kendini yıpratma böyle

canım ben de yeni oldum ameliyat..oldukça memnunum.dr.um teoman doğan..ayrıca forumda emre ilhan'dan da oldukça memnunlar..sen bi yolunu bul ve bu dr.larla mutlaka görüş ve fikirlerini al canım..hatta başka dr.lar da var tabi ki..ama önemli olan bir an önce konuş dr.larla ve rahatlatsınlar seni..

KIzlar benim burnum piramidim yamuk diordu doktorum yani baya bir yamuktu ve uzerindeki kemer yamugun uzerinde gidiordu yani suanda kemer alinca daha yamuk duruor yani tuhaf herkz daha sis filan dior ama 2 ay olcak ve gulusum yapamiorum cok acior sol yanagimm ceklior uyusuor ama cok oldu normali yaa saolun kizlar kuzenimde bekle dior rahat ol dior turkiye gelince arastircaz gecmese birlikte gitcez sorcaz doktorlara daha sisler cok dior resimler atim ama bilmiorum ve burun ucum cok sert daha inermi inmesmbi onuda bilmiorum tuhafff deliklerim cok tuhaf bakisim tuhafff

Bu cumleler aynı benım kurdugum cumleler benzıyor yahu

Bunların aynısını ben yaşadım hala yaşıyorum ama destek olanların sayesınde bu surecı daha kolay atlatıyorum ,senı benden daha ıyı kımse anlayamaz canım ama bır şekılde tutun hayata ben forumda bırıyle tanıştım bana o kadar yardımcı oluyor o kadar moral verıyorkı hergun saçma sapan sorularıma yılmadan cevap verıyor o mesela benım bu zamanları daha kolay atlatmama yardımcı oluyor ,uzulme cnm 6 boyunca yorum yapma bu bır surec sen daha çok başındasın bende yolun başındayım burun amelıyatı oyle kolay bır amelıyat degılmış hıc Allah sabır versın bende anneme sarılıp naptım ben kendıme dıye çok ağladım ama artık kımseyı uzmek ıstemıyorum sadece dayan herşeyın var bır caresı sana ne dıyorum eskı burnumun aynısını yapacagını soyleyen çok ıyı doktorlarla tanıştım ,Teoman Dogan,Ahmet Karacalar v.b sadece sabırlı ol kımse 6 aydan once bırşey yapamazkı beklıceksın beklemek zorundayız ama hayat devam edıyor canım

tatlım lütfen önce sakin oll...ben de ameliyat oldum bugün 19.günüm ilk zamanlar cidden çok zor oluyor..baya panik oluyorsun..daha önce ameliyat olanların baya bir başını ağrıtıyor insan sorularla..ama zamanla düzeldiğini görünce için rahatlıyor..o ilk tipsizliğin şişlikten kaynaklandığını anlıyorsun..sanırım sen de şişsin bak hala gülemiyormuşsun..ben de gülemiyorum henüz şişlikten ama geçicek hepsi biraz daha sabret ama sonucunun seni üzdüğünü gördüğün anda ve sonunda doğru doktoru bulduğuna emin olursan ol ameliyatını... antiope nin dediği doğru eski burnu değil belki ama gerçekten eski burnuna yakın burun yapabilen doktorlar varmış ve ben bu forumda 5 ameliyat olmuş kişi bile gördüm ve burnu gerçekten gayet güzeldi..sakın kötü şeyler düşünme..seni hepimiz çok iyi anlıyoruz ve hepimizde destek oluruz..çok iyi doktorlar var sakin sakin araştırmanı yap ve doğruyu bul.. gerek ilk ameliyatlarda gerekse revizyonlarda başarılı birçok doktor var Türkiye'de bu konuda hepimiz çok şanslıyız aslında..git görüş onlarla...herşeyde bir hayır vardır unutma..bunda da bir hayır olduğunu düşün..belki revizyondan sonra olmasını istetiğin burna kavuşacaksın sadece inan tatlımm moralini yitirme..

Canim cok tsk ederim bende aynen odamdan cikmiorum agliorumm biryere gidemiorum cunku cok kotu bir goruntu ya allah kimseye yasatmsin sen ne zaman olcaksin ameliyat ve kime msne filan eklesem seni konussak olmazmi canim beni cok ii anlayan sen olursun cok zoruma gidior artik yaa ama cikamiorum disari filan sen cikiormusun belkide benimki kdar kotu olan yoktur ciden

Sweetest kime ameliyat oldun, onuda yaz ki baska arkadaslarda o doktorun kurbani olmasin. Ben resvisyon yani ikinci ameliyat icin kesinlikle Emre Ilhan diyorum, ne burunlari duzeltmis adam. Burdaki resimleri gordumde. Bende yurtdisindan onun yanina gidecegim ilk ameliyatimi olmak icin.

Doktor delport diye biri iste tanimaski kimse yurtdisinda yanii

Doktor delport diye biri iste tanimaski kimse yurtdisinda yanii

Olur mu guzelim, buraya cok yurtdisindan insanlar katiliyor. Bende yurtdisindanim. Gerci hicbirzaman Hollandada ameliyat olmayi dusunmemistim, iyikide hep Turkiyede olmak istemisim. Insallah kolayliklada atlatirim ameliyati. Buarada senin ameliyatin daha 1 sene olmamis kiz, zamanla duzelir belki. Suanda cok sislik vardir. En iyi ameliyatlarda bile ilk 5-6 ay sislik olabiliyor, biraz sisligi insin bakalim, belki biraz duzelir burnun.
Emre Ilhan kaburgadan alip buruna ilave ediyormus gerek duyarsa, yani her sekilde duzeltir senin burnunu. Yada icine sinen baska doktor varsa onunla gorus ama sakin ha yurt disinda olma ameliyatini, iyice icine ederler afedersin. Burda bir arkadas vardi, kiz 5 kez ameliyat olmus, ne kadar uzuldum ya haline, kiz 5 yildir burnuyla ugrasmis. Suanda memnun, o baska tanimadigim bir doktora yaptirmis hepsinide ( ben gerci pek begenmedim resimdeki burunlarini) ama demek istedigim sakin pes etme, herseyin bir caresi var. Para sorun degil diyorsun, ozaman simdiden doktoru arastir, randevunu yap, ancak 10 ay sonra ameliyat olabilirsin bir yil gecmesi gerekiyor cunki. Ben israrla Emre Ilhan diyorum, bana dua edeceksin bu sozumude unutma. Allah kolaylik versin.

Tmm insallah canimmm beklicem artik ne yapim beklemekten baska isim yok

Arkadaşlar Emre Bey 23 nisandan öncesine randevu veremiyor. Ben deviasyon problemi yaşıyorum ancak aynı zamanda estetik müdahele de yapılması gerekiyor. Seprorinoplasti ameliyat fiyatı 6000 tl dediler. sadece deviasyon ise 4500 tl. ameliyatını acıbadem hastanesinde yapıyormuş. bütün masrafı doktor beye ödüyormuşuz birinci görüşmeden ücret almıyor ameliyata karar verirsek 2. görüşmeden 200 tl ücret talep ediliyor o da ameliyat masrafından düşülüyormuş. 28 nisana randevumu aldım bakalım ne diyecekk???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…