- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.181
Canım lütfen bu kadar üzülmeCok tsk ederimm saol saten ailem olmasa kuzenlerim filan cok kotuydum hastaneye yatirmayi bile dusunduler yani okdarr hergunde agliorum artik yas kalmadi gozumde gulemiorum bile eskiden neydim ne oldum salak gibi briseyy her aynaya baktigimda bu benmiyim diye aglamak eski burnumu arar oldum cok zor bir durum allah kismeye yasatmasin arastiorum da ama ne yapcagimi bilmiroum saten duzelmezde yaaaa baya bir kotu yaniii(
Cok saolun tsk ederimmm ama iste cok kotuyum yaaa uyamiorum geceleri disari cikamiorum ailem cok uzuluor bu duruma annem maf oldu odamda kapandimm agliorum arkadaslarimsa anladilar yani artik burnuma uzuldugumu ne yapimm bilmiorum ki cok baska biriykene cok baska biri oldum cok zormus yaallah affetsin beni ama dayanamiorummm zor gelior bu gunler nasil gecek ben nasil disari cikcamkii bana bakior gibi gelior herkez kocaman bir burnum oldu kanatlari biri yukarda oteki asagida bole tuhaff tuhaff saolun yinede tsk ederim ve cok agrilarim var acaba normalmi 2 ay olcak yanaklarim uyusuor hep stressten bencee ama
ben saten onun yuzunu gormek istemiorummm ve yamukluk sende saten vardi dioo salak ya az bise duzeltebilirim dedi sonra ama baska yerini elemem diooo yani kendimi maf etimm canim kisacasii hayatimi maf etimm yasamaktan sevk almaz oldummm
Nasıl düzelmez ya ne burunlar gördüm burun sırtlarında kocaman bi çukur o bile düzeltilmiş ayrıca eğrilikler yüzde 90 oranında düzeltiliyo... Hangi doktora gitmek istiyosun bilmiyorum ama bi Emre beyle görüş derim o sana yapılabilecekleri açıklar sende rahat etmiş olursun. Emin olmadan neden kendini üzüyosun kendini yıpratma böylecanimmm benim saol ama revisyonlada duzelmez ya bu ciden bakk bana ole gelior saten yamuktu kemerliydi hepten berbat etimm bu halimi sende oldunmu estetiekk burundann kime olim ne yapim ne edim bilmiorum ailemm maf oldu kimseyi gormek istemiorumm haytan sogudum biryere cikmak istemiorummmdua edin bana yaaa
canimmm benim saol ama revisyonlada duzelmez ya bu ciden bakk bana ole gelior saten yamuktu kemerliydi hepten berbat etimm bu halimi sende oldunmu estetiekk burundann kime olim ne yapim ne edim bilmiorum ailemm maf oldu kimseyi gormek istemiorumm haytan sogudum biryere cikmak istemiorummmdua edin bana yaaa
KIzlar benim burnum piramidim yamuk diordu doktorum yani baya bir yamuktu ve uzerindeki kemer yamugun uzerinde gidiordu yani suanda kemer alinca daha yamuk duruor yani tuhaf herkz daha sis filan dior ama 2 ay olcak ve gulusum yapamiorum cok acior sol yanagimm ceklior uyusuor ama cok oldu normali yaasaolun kizlar kuzenimde bekle dior rahat ol dior turkiye gelince arastircaz gecmese birlikte gitcez sorcaz doktorlara daha sisler cok dior resimler atim ama bilmiorum ve burun ucum cok sert daha inermi inmesmbi onuda bilmiorum tuhafff deliklerim cok tuhaf bakisim tuhafff
Cok saolun tsk ederimmm ama iste cok kotuyum yaaa uyamiorum geceleri disari cikamiorum ailem cok uzuluor bu duruma annem maf oldu odamda kapandimm agliorum arkadaslarimsa anladilar yani artik burnuma uzuldugumu ne yapimm bilmiorum ki cok baska biriykene cok baska biri oldum cok zormus yaallah affetsin beni ama dayanamiorummm zor gelior bu gunler nasil gecek ben nasil disari cikcamkii bana bakior gibi gelior herkez kocaman bir burnum oldu kanatlari biri yukarda oteki asagida bole tuhaff tuhaff saolun yinede tsk ederim ve cok agrilarim var acaba normalmi 2 ay olcak yanaklarim uyusuor hep stressten bencee ama
KIzlar benim burnum piramidim yamuk diordu doktorum yani baya bir yamuktu ve uzerindeki kemer yamugun uzerinde gidiordu yani suanda kemer alinca daha yamuk duruor yani tuhaf herkz daha sis filan dior ama 2 ay olcak ve gulusum yapamiorum cok acior sol yanagimm ceklior uyusuor ama cok oldu normali yaasaolun kizlar kuzenimde bekle dior rahat ol dior turkiye gelince arastircaz gecmese birlikte gitcez sorcaz doktorlara daha sisler cok dior resimler atim ama bilmiorum ve burun ucum cok sert daha inermi inmesmbi onuda bilmiorum tuhafff deliklerim cok tuhaf bakisim tuhafff
Bunların aynısını ben yaşadım hala yaşıyorum ama destek olanların sayesınde bu surecı daha kolay atlatıyorum ,senı benden daha ıyı kımse anlayamaz canım ama bır şekılde tutun hayata ben forumda bırıyle tanıştım bana o kadar yardımcı oluyor o kadar moral verıyorkı hergun saçma sapan sorularıma yılmadan cevap verıyor o mesela benım bu zamanları daha kolay atlatmama yardımcı oluyor ,uzulme cnm 6 boyunca yorum yapma bu bır surec sen daha çok başındasın bende yolun başındayım burun amelıyatı oyle kolay bır amelıyat degılmış hıc Allah sabır versın bende anneme sarılıp naptım ben kendıme dıye çok ağladım ama artık kımseyı uzmek ıstemıyorum sadece dayan herşeyın var bır caresı sana ne dıyorum eskı burnumun aynısını yapacagını soyleyen çok ıyı doktorlarla tanıştım ,Teoman Dogan,Ahmet Karacalar v.b sadece sabırlı ol kımse 6 aydan once bırşey yapamazkı beklıceksın beklemek zorundayız ama hayat devam edıyor canım
Sweetest kime ameliyat oldun, onuda yaz ki baska arkadaslarda o doktorun kurbani olmasin. Ben resvisyon yani ikinci ameliyat icin kesinlikle Emre Ilhan diyorum, ne burunlari duzeltmis adam. Burdaki resimleri gordumde. Bende yurtdisindan onun yanina gidecegim ilk ameliyatimi olmak icin.
Doktor delport diye biri iste tanimaski kimse yurtdisinda yanii
Olur mu guzelim, buraya cok yurtdisindan insanlar katiliyor. Bende yurtdisindanim. Gerci hicbirzaman Hollandada ameliyat olmayi dusunmemistim, iyikide hep Turkiyede olmak istemisim. Insallah kolayliklada atlatirim ameliyati. Buarada senin ameliyatin daha 1 sene olmamis kiz, zamanla duzelir belki. Suanda cok sislik vardir. En iyi ameliyatlarda bile ilk 5-6 ay sislik olabiliyor, biraz sisligi insin bakalim, belki biraz duzelir burnun.
Emre Ilhan kaburgadan alip buruna ilave ediyormus gerek duyarsa, yani her sekilde duzeltir senin burnunu. Yada icine sinen baska doktor varsa onunla gorus ama sakin ha yurt disinda olma ameliyatini, iyice icine ederler afedersin. Burda bir arkadas vardi, kiz 5 kez ameliyat olmus, ne kadar uzuldum ya haline, kiz 5 yildir burnuyla ugrasmis. Suanda memnun, o baska tanimadigim bir doktora yaptirmis hepsinide ( ben gerci pek begenmedim resimdeki burunlarini) ama demek istedigim sakin pes etme, herseyin bir caresi var. Para sorun degil diyorsun, ozaman simdiden doktoru arastir, randevunu yap, ancak 10 ay sonra ameliyat olabilirsin bir yil gecmesi gerekiyor cunki. Ben israrla Emre Ilhan diyorum, bana dua edeceksin bu sozumude unutma. Allah kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?