- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.341
ohh canim thanks randevu aldim bile 2 ay trdeyim de evden cikmicam ama( ik ben echt nie goed ik heb me lelijk late make 29 haziranda ordaim insallah emre beyin yaninda ik hoop hersey iyi gecer yaaa (
CAnim beni evet sen anlarsin cok kotuyumhergun evden cikamiorum zorla disari cikariolar kendimi kendi ellerimle cirkin yaptim diye agliorumm revziyon dusunuorum ama kimse olcam ve daha zamana ihtiyacim var doktorlari arastiorum iste cok kotuyummm gene hastaneye bile yatimmm iki hafta
Ay anacigim, sen ne kadar karamsarsin boyle yahu. Iyi dusun iyi olsun! Je moet wel veel betalen maar uiteindelijk zal je wel gelukkig worden, bu yuzden moralini bozma ve iyi dusun. Biraz pozitif ol canim ya. Simdiden birikimini yap, yaza goruz Emre beyle. Bende gidecegim yazin Emre beyin yanina. Belki orda karsilasiriz:) Kiz Emre beyin yanina ne kotu burunlular geliyor, bir gorsen. Ama hic biride senin gibi umutsuzluga kapilmamis, hepsinde bir umut var. Insan kendinden igrenir mi yahu? Haline dua et, caresi var sonucta. Doktorunu iyi sec. Benide haberdar et.
Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin
sonunda kararimi verdim... temmuzda dr. emre ilhanda ameliyat oluyorum
Emre beyde ameliyat olup sonradan tekrar ufak tefek sorunlar yasayip islem yaptiran oldumu aranizda ?
Seymaak, ben facebookta sadece yakın arkadaşlarımı ve ailemi ekliyorum. Ayrıca facebookta operasyon resimlerimi paylaşmadım ve düşünmüyorumda çünki çogu aileme operasyon geçirdiğimi söylemedim. Şuanda sadece operasyon öncesi resimlerim var. Bu resimlerin üç tanesini buraya da ekledim. Sana sadece şunu söylüyebilirim, içine sinen doktorlarla teker teker görüş, çogu doktorlar zaten ilk görüşmeyi ücretsiz yapiyor (randevu alırken sorarsın, ilk görüşmede ücret talep ediyormusunuz diye), sonra hangisi içine siniyorsa, ona karar verirsin. Allah yardımcın olsun, umarım içine sinen doktoru kolaylıkla bulursun. Şunuda ekleyeyim, ben yurtdışından geldiğim için, fazla doktorlarla görüşme imkanım yoktu ve her yıl tatile geldiğimde bir kaç doktor gezebiliyordum bu yüzden 6 yıl süsrdü doktor bulmam. Kızlar size kolay gelsin, ikinizinde Alllah yarımcısı olsun
Sevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim.
Sevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim.
yeni üye oldum ameliyat olmayı düşünüyorum o kadar çok doktor ismi varki karar veremiyorum
Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir takip edemiyorum ama bu sayfaya haksızlık etmek istemedim. uzun süredir yaptığım araştırmalar sonrasında Emre İlhana ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında gördüğüm ilgi ve memnuniyet sonrasında kararımın doğru olduğu kanısına vardım. Bu forumda yazılan her yorumu teker teker okuyup ameliyat olanların resimlerine görmek beni daha da cesaretlendirmişti. ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve hiç bir problem yaşamadan atlattım bu beş ayı (ilk zamanlardaki şişlikler sıkıntılıydı sadece). nihayet resimleri paylaştım, ilgilenenler merak edenlere bir örnek daha....
umarım her şey sizin de dilediğiniz gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?