emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet katılıyorum benimde 3. olacak ama her zamnaki gibi yine umdudumu kaybetmedim:) bu sefer ne olursa kaderim deyip razı olucam zaten :) hayırlısı olsun hepimiz için

Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin

Slm tatlim.. simdi burnun bir bucuk senelik olmustur.
Suan ki halini cok merak ediyorum, cünkü bir süre sonra burun düsüyormus diye duydum.

Ayrica bende doktor emre ilhan da yaptirmayi düsünüyorum :)

Sevgi cok cok tesekkur ederim mesajin icin. sana ozelden yazamadim sayim dolmamis (( burdan yaziyorum....bu asamayi yasamis biri olarak eminim cok iyi anliyorsun bizleri. Benim icin zor olan bir durumda yurt disinda olmam.. sanirim sende yurt disindasin... onun icin gidip dr larla gorusecek firsatim olmuyo maalesef.. kardesim baska bir dr a yeni ameliyat oldu ve zaten o bana cesaret verdi diyebilirim.. yillardir hep istiyodum ama bir turlu cesaret edemiyordum. o olunca bende dusunmeye basladim ve basladim arastirmaya.. ama hakkatten cok zor karar vermek.. emre beyle ilgili cok iyi yorumlar okuyorum... ve birkac baska dr la birlikte kendisine de ameliyat olan kisileri takip etmeye calisiyorum.. su an icin elimden maalesef baska birsey gelmiyor.. yilbasinda gitmeyi dusunuyoruz istanbula.. o zamana kadar bir karar vermek istiyorum ama korkuyorum acikcasi.. ya dogru dr u secemezsem ve guzel olmazsa diye... ama korkunun ecele fazdasi yok dimi? :))) ya olucam biticek yada bu isten tamamen vaz gecicem... bakalim.. ve tekrar cok tesekkurler ilgin icin.. sizleri takip edicem.. cok sagol....

tuana burnun cok güzel olmus
kıkırdak ilavesi yaptı mı sana?
bir de ameliyat tarihini görüşmede mi yoksa daha önce mi kararlastırdınız?

Son düzenleme:

vauv ailenden gizli nasıl ameliyat oldun yav :)

yeni üye oldum ameliyat olmayı düşünüyorum o kadar çok doktor ismi varki karar veremiyorum

yeni üye oldum ameliyat olmayı düşünüyorum o kadar çok doktor ismi varki karar veremiyorum

canimcim bende ameliyat olmadan once yaklasik bir sene arastirdim....yani zor bi sürecdesin....hizli karar vermemen gerekir...aklindaki tum doktorlarla birebir görüsmeni tavsiye ederim...eleye eleye hangi doktora ameliyat olacagin cikacakdir....kolay gelsin...

Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir takip edemiyorum ama bu sayfaya haksızlık etmek istemedim. uzun süredir yaptığım araştırmalar sonrasında Emre İlhana ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında gördüğüm ilgi ve memnuniyet sonrasında kararımın doğru olduğu kanısına vardım. Bu forumda yazılan her yorumu teker teker okuyup ameliyat olanların resimlerine görmek beni daha da cesaretlendirmişti. ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve hiç bir problem yaşamadan atlattım bu beş ayı (ilk zamanlardaki şişlikler sıkıntılıydı sadece). nihayet resimleri paylaştım, ilgilenenler merak edenlere bir örnek daha....

umarım her şey sizin de dilediğiniz gibi olur..

canim benim efet seni hatirliyorum forumdan sende baya bir arastiriodun:) sesin cikmiyordu bu surecde demek oldun burun ameliyatini:) cok sevindim bakdim resimlerine iyikide olmusun guzellligine guzellik katmissin:)) saglicakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…