- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.321
Kızlar geyik sohbet diye bir topic var, oradan 25 mesaj sayınızı kolaylıkla doldurabilirsiniz. Hersey yazabilirsiniz. Kolay gelsin
ya vallla cok sevındım he butun emre ılhancıalr burada tesekkur edrım sagol.............
Merat ettim kendisi hastalarindan buraya kendisi hakkinda yorummu yazmalarini istiyor?
meraba arkadaşlar ben estetk cerrah bir prof a ameliyat olmayı tercih ediorm ama kbb cı bır doktor estetikte başarılı olabilrmi_ aklımda soru işareti memnun olmayan varmı çunku benim fikrimce estetik cerrah yapmalı estetik ameliyatları kbb cı sadce burunda olan sağlık sorunlarını yapmalı die düşünüyporm ki deviasyon vs estetik cerrahlarda tek başona yapabiliyor?
KEske bu siteyi daha once bilseydimmmmsuan cok gecc hakinizi helal edinnnnn ((((((
CAnim beni evet sen anlarsin cok kotuyumhergun evden cikamiorum zorla disari cikariolar kendimi kendi ellerimle cirkin yaptim diye agliorumm revziyon dusunuorum ama kimse olcam ve daha zamana ihtiyacim var doktorlari arastiorum iste cok kotuyummm gene hastaneye bile yatimmm iki hafta
Sweet bak bende aynilarini yasiyorum tek degilsin. Ama geri gelmiyor iste. Olan oldu. Uzme desemde biliiyorum uzuleceksin ama biraz olsun sabirli ol. Revlzyon oluruz. Ben doktorlara simdiden mail atip randevu aliyorum ve arastiriyotum. Sende oyle yap. Umidini kaybetme sakin. Icin sikilirsa bana yaz
Kizlar yaa, Allahimiz size yardım etsin, inşallah sizlerde istediğiniz buruna kavuşursunuz. ama bu kadar karamsar olmayın, herseyin bir caresi var, araştırın doktorunuzu şimdiden ve gün alın, isterse bir sene sonra olsun randevu, en azından o tarihi beklersiniz ve sayılı gün çabuk gecer. Taş çatlasın 8 ay kötü görünümlü burunla gezersiniz. Ben 30 yıldır cok cirkin burunla gezdim ( kendi burnumla) ve Allahıma şükür 3 hafta önce istediğim buruna kavuştum. Darısı sizlerin basına. Hiç durmayın hemen randevunuza alın. Size kolay gelsin. Bu arada Emre beyin revizyonları iyiymis ama ben bu konu hakkında fazla yorum yapmam doğru olmaz çünkü ben revizyon olmadım. Gidin, eğer turkiyedeyseniz, bir görüşün derim.
Sweetest87, illusive bu kadar etkilenmenize çok üzüldüm,ilk ameliyatta o kadar sıkıntı çekip bir de iyi bir burna sahip olamamak gerçekten kötü, ben de revizyon olacağım aşırı kötü değil burnum ama nefesle ilgili sıkıntılarım var daha iyi olur diye ümit ediyorum, kıkırdak alınacak kaburgamdan yeniden bir iskelet oluşturulacak anladığım kadarıyla burnumda. Alınan kıkırdak sayesinde neredeyse sıfırdan bir burun yapılabiliyor diyebilirim, yani hataların çoğu ortadan kalkıyor kısaysa uzatılabiliyor, sonuçta burun canlı bir organ ve ameliyattan sonra nasıl iyileşeceği bünyeye göre, deri kalınlığına göre değişiyor, ilk ameliyattan 6 ay sonra revizyon yapılabiliyor benim bildiğim. O nedenle Allah çözümü olmayan dert, hastalık vermesin, cesaretinizi toplayıp gerçekten inandığınız bir doktoru bulduğunuzda çok güzel burunlarınız olacağından eminim, en önemlisi lütfen önceden doktorların yaptıkları burunlara bakın olabildiğince çok fikir verecektir ve revizyon ameliyatı sonuçlarını da görmek çok önemli, her doktorun tekniğine göre eline göre değişiyor çünkü tabi sizin bünyeniz de önemli.. Ben de revizyonla ilgili pek çok doktor araştırdım en sonunda Emre İlhan'da karar kıldım, muayenehanesinde yaptığı burunları gördüm, facebookta da hesabı var orada da hastalarının ekledikleri fotoğraflar var, bir de burada tabi.. Sevgi'nin de bahsettiği gibi bir de onunla görüşün derim, o da aynı doktora ameliyat oldu buradan takip ettiğim kadarıyla.. Ameliyatım haziranda olacak umuyorum bir problem çıkmaz sonuçlarını sizlerle paylaşırım :18: görüşmek üzere!
kiz sevgiiiiii oldunmu sen en sonunda kime oldun merak etim hi resim koyda gorelim kizzzz ?? vala senin adaina cok sevdim ben gene ayni kizzzneler yasadimm bu gunlere gelmek icin ah ahh cok zor ya biliorsun ya ilk yazdiklarimi sende
selam sevgi kiz flaman bolgesinde kaliorum evt alcam bu yaz insallahkiz yuzumu gorsen tuhaf hayir resim koyamam kendimden igreniorum artik malesefffff :'( cok kotu senin iiyise sen koya bakalim canim cok sevindim senin adina ii olduguna. ik moett veel betalen ama benimki saten guzel olmaz yaa gibime gelior tum yuzum sekli degisti guluorum on metre var dudagimla burun mesafemm allahimmm cok kotuuuu
selam sevgi kiz flaman bolgesinde kaliorum evt alcam bu yaz insallahkiz yuzumu gorsen tuhaf hayir resim koyamam kendimden igreniorum artik malesefffff :'( cok kotu senin iiyise sen koya bakalim canim cok sevindim senin adina ii olduguna. ik moett veel betalen ama benimki saten guzel olmaz yaa gibime gelior tum yuzum sekli degisti guluorum on metre var dudagimla burun mesafemm allahimmm cok kotuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?