emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canimcim oncelikle zor bir sürecdesin....bende zamaninda baya bi arasdirmisdim uykusuz geceleri unutamiyorum bile..ama zamanla tatli bir anyia birakiyor:)) cogu arkimizede oyle olmusdur eminimki...bende ameliyata karar verirken once kafamda prof.dr felan vardi...ancaq arasdir arasdir pek icime sonra sinmedi....kbb doktoruna yani mavis doktorum emre beye karar verdim...hastalarini arastirdim..tabi bu arasdirma surecinde bir coq doktorla gorusdum ettim icime sinmedi,,,guwen meselesi .....her doktor kendi capinda iyidir,,,,onemli olan senin ve doktorunun aranizdaki iletisimi,...ben sahsen istedigim her saatde en ufaq bir sorunda doktorumu arayabiliyorum...yardimci oluyor..yurt disinda yasamama ragmen..coqmu uzattim ne yane bana gore sahsim adina kbb doktor cunki burun ic dis herseyini biliyor onun uzerine egitim almis...herkesin karari kendinedir...prof doktorlarda yiidir...dedigim gibi arasdirman gerekiyor kafandan eleye ele en son hangi doktor kaliyorsa iste o dur=:) boL sanS

KEske bu siteyi daha once bilseydimmmm suan cok gecc hakinizi helal edinnnnn ((((((

Sweetest87 şimdi nasılsın? resimlerini görmek isterim belki sana öyle geliyordur. Söylediğin kadar kötü değildir belki. Bak bende çok kötü günler geçiriyorum. Hatta 11 yıllık çalıştığım işten bile çıkmak zorunda kaldım. Haplarla geçiriyorum günlerimi. Yani tek değilsin. Hayat öyle yada böyle devam ediyor, yaşamak zorundayız. Seni çok ama çok iyi anlıyorum ama lütfen yaşama sevincini kaybetme.

CAnim beni evet sen anlarsin cok kotuyum hergun evden cikamiorum zorla disari cikariolar kendimi kendi ellerimle cirkin yaptim diye agliorumm revziyon dusunuorum ama kimse olcam ve daha zamana ihtiyacim var doktorlari arastiorum iste cok kotuyummm gene hastaneye bile yatimmm iki hafta

Sweet bak bende aynilarini yasiyorum tek degilsin. Ama geri gelmiyor iste. Olan oldu. Uzme desemde biliiyorum uzuleceksin ama biraz olsun sabirli ol. Revlzyon oluruz. Ben doktorlara simdiden mail atip randevu aliyorum ve arastiriyotum. Sende oyle yap. Umidini kaybetme sakin. Icin sikilirsa bana yaz

Kizlar yaa, Allahimiz size yardım etsin, inşallah sizlerde istediğiniz buruna kavuşursunuz. ama bu kadar karamsar olmayın, herseyin bir caresi var, araştırın doktorunuzu şimdiden ve gün alın, isterse bir sene sonra olsun randevu, en azından o tarihi beklersiniz ve sayılı gün çabuk gecer. Taş çatlasın 8 ay kötü görünümlü burunla gezersiniz. Ben 30 yıldır cok cirkin burunla gezdim ( kendi burnumla) ve Allahıma şükür 3 hafta önce istediğim buruna kavuştum. Darısı sizlerin basına. Hiç durmayın hemen randevunuza alın. Size kolay gelsin. Bu arada Emre beyin revizyonları iyiymis ama ben bu konu hakkında fazla yorum yapmam doğru olmaz çünkü ben revizyon olmadım. Gidin, eğer turkiyedeyseniz, bir görüşün derim.

evt canim benimmm yaa bilmiorum yakup avsar dusunmustum revizyon icin sende gitcekmisin bir gitte konus ben belcikad oldum dahada kotu offffffff

kiz sevgiiiiii oldunmu sen en sonunda kime oldun merak etim hi resim koyda gorelim kizzzz ?? vala senin adaina cok sevdim ben gene ayni kizzz neler yasadimm bu gunlere gelmek icin ah ahh cok zor ya biliorsun ya ilk yazdiklarimi sende

Sweetest87, illusive bu kadar etkilenmenize çok üzüldüm,ilk ameliyatta o kadar sıkıntı çekip bir de iyi bir burna sahip olamamak gerçekten kötü, ben de revizyon olacağım aşırı kötü değil burnum ama nefesle ilgili sıkıntılarım var daha iyi olur diye ümit ediyorum, kıkırdak alınacak kaburgamdan yeniden bir iskelet oluşturulacak anladığım kadarıyla burnumda. Alınan kıkırdak sayesinde neredeyse sıfırdan bir burun yapılabiliyor diyebilirim, yani hataların çoğu ortadan kalkıyor kısaysa uzatılabiliyor, sonuçta burun canlı bir organ ve ameliyattan sonra nasıl iyileşeceği bünyeye göre, deri kalınlığına göre değişiyor, ilk ameliyattan 6 ay sonra revizyon yapılabiliyor benim bildiğim. O nedenle Allah çözümü olmayan dert, hastalık vermesin, cesaretinizi toplayıp gerçekten inandığınız bir doktoru bulduğunuzda çok güzel burunlarınız olacağından eminim, en önemlisi lütfen önceden doktorların yaptıkları burunlara bakın olabildiğince çok fikir verecektir ve revizyon ameliyatı sonuçlarını da görmek çok önemli, her doktorun tekniğine göre eline göre değişiyor çünkü tabi sizin bünyeniz de önemli.. Ben de revizyonla ilgili pek çok doktor araştırdım en sonunda Emre İlhan'da karar kıldım, muayenehanesinde yaptığı burunları gördüm, facebookta da hesabı var orada da hastalarının ekledikleri fotoğraflar var, bir de burada tabi.. Sevgi'nin de bahsettiği gibi bir de onunla görüşün derim, o da aynı doktora ameliyat oldu buradan takip ettiğim kadarıyla.. Ameliyatım haziranda olacak umuyorum bir problem çıkmaz sonuçlarını sizlerle paylaşırım :18: görüşmek üzere!

Tsk ederim cok zor ya gercekten cok cirkin yaptim diye hergun agliorum hayatimi karatim benimki zor ben teoman beye olmaya dusunuorum bakalim yazin geldigimde bir kac doktora gitcem saten icinde emre ilhanda var tabikide

kiz sevgiiiiii oldunmu sen en sonunda kime oldun merak etim hi resim koyda gorelim kizzzz ?? vala senin adaina cok sevdim ben gene ayni kizzz neler yasadimm bu gunlere gelmek icin ah ahh cok zor ya biliorsun ya ilk yazdiklarimi sende

Evet kiz oldum sonunda, nihayet. Emre Ilhana oldum tabiki.. Cok doktor arastirdim ve benim icime sinen Emre Ilhan di. Iyiki de onu buldum, iyiki secimim Emre bey oldu diyorum simdi. Cok ilgili ve guven verdi bana. Kiz Sweety 87 sen Belcikanin hangi bolgesindesim, yani Flamence mi konusuluyor yoksa fransiscami? Merak ettim de.
Kiz resim hala koyacagim, bi turlu koyamadim ya... Sende ekle bakalim, belki burnun soyledigin kadar kotu degildir kiz. Bak eger Turkiyeye gidiyorsan yakinlarda, birkac doktorlarla randevu al gorus. Kolay gelsin canim.

selam sevgi kiz flaman bolgesinde kaliorum evt alcam bu yaz insallah kiz yuzumu gorsen tuhaf hayir resim koyamam kendimden igreniorum artik malesefffff :'( cok kotu senin iiyise sen koya bakalim canim cok sevindim senin adina ii olduguna. ik moett veel betalen ama benimki saten guzel olmaz yaa gibime gelior tum yuzum sekli degisti guluorum on metre var dudagimla burun mesafemm allahimmm cok kotuuuu

Ay anacigim, sen ne kadar karamsarsin boyle yahu. Iyi dusun iyi olsun! Je moet wel veel betalen maar uiteindelijk zal je wel gelukkig worden, bu yuzden moralini bozma ve iyi dusun. Biraz pozitif ol canim ya. Simdiden birikimini yap, yaza goruz Emre beyle. Bende gidecegim yazin Emre beyin yanina. Belki orda karsilasiriz:) Kiz Emre beyin yanina ne kotu burunlular geliyor, bir gorsen. Ama hic biride senin gibi umutsuzluga kapilmamis, hepsinde bir umut var. Insan kendinden igrenir mi yahu? Haline dua et, caresi var sonucta. Doktorunu iyi sec. Benide haberdar et.

ohh canim thanks randevu aldim bile 2 ay trdeyim de evden cikmicam ama ( ik ben echt nie goed ik heb me lelijk late make 29 haziranda ordaim insallah emre beyin yaninda ik hoop hersey iyi gecer yaaa (

ben özel mesaj atamıyorum burnunu çok merak ediyorum benimkinden daha mı kötü? bence olamaz... bana özel mesajla mailini yazar mısın ? oradan konuşalım foto yollayacağım

Selam canim ben sana ozel msj atamam dolmadi daha mesajlarim olmuor ben sanmiorum benden kotu olamaz yani tsk ederimde insallah bakalimm duzelcek diye umuorum

Merhaba benim de burnumda sorunum var sol tarafımdan hiç bir şikayetim yok ama küçükken 2 kere burnumun üzerine düştüm ve sağ taraf uç kısmında kıkırdak yok ve bu beni çok rahatsız ediyor burnum iki taraftan birbirinden farklı burdaki yazıları okudum ve emre ilhanla görüşmeye gitmeye karar verdim benim gibi bir sorunu olan yardım edebilir mi ??

şehir dısından gelecekler için hastaneye yakın otel ya da öğretmen evi var mı? ist.u bilenler cevap verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…