- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.361
@tayces teşekkürler:)
@involucre çok tşklerbenim de sağlık problemim yoktu aslında sadece estetik amaçlı olmuştum ama ameliyat öncesinde (alttan görünümlü fotomda görebilirsin) burun deliklerinden biri dar biri çok genişti.. yani bi traftan nefes alıp, diğer taraftan nerdeyse nefes almıyomuş gibi bişeymişim.. hiç de umrumda değildi benim o zaman az nefes almak, ama şimdi iki taraf eşitlenince ve çok daha iyi nefes alabilince önemli olduğunu anlıyosun.. o yüzden nefes alma olayı için de -ki dediğim gibi ne kadar önemli olduğunu bilmiyodum bile- aynı şekilde 'iyi ki oldum' diyorum..
Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir takip edemiyorum ama bu sayfaya haksızlık etmek istemedim. uzun süredir yaptığım araştırmalar sonrasında Emre İlhana ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında gördüğüm ilgi ve memnuniyet sonrasında kararımın doğru olduğu kanısına vardım. Bu forumda yazılan her yorumu teker teker okuyup ameliyat olanların resimlerine görmek beni daha da cesaretlendirmişti. ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve hiç bir problem yaşamadan atlattım bu beş ayı (ilk zamanlardaki şişlikler sıkıntılıydı sadece). nihayet resimleri paylaştım, ilgilenenler merak edenlere bir örnek daha....
umarım her şey sizin de dilediğiniz gibi olur..
sonunda kararimi verdim... temmuzda dr. emre ilhanda ameliyat oluyorum
çok ağrı sızı oldumu acaba... bende olacağıom ama çok korkuyorum((
sevgicim çok teşekkür ederim hoş buldum:) sanada çok geçmiş olsun:) tekip ettim senide.bıcır bıcırdın hep paylaştın mutluluğunu:) ameliyattan sonra bol bol gezdin ve pozitiftin:) böyle olduğumuz için hemen iyileşiyoruz.ben naz bile yapmadım.aman canım ya sigara içme ameliyat sayesinde bırakmış olursun:) açıkçası ben tiksindim o yüzden hiç istemiyorum.nişanlım sigara içmiş üstüne sinmiş koku odaya geldiğimde kokuyu duydum, zaten midem bulanıyodu iyice fena oldum,içmem asla dedim.inşallah özlemem.ama sadece bi yere gittiğimde elimde olması gerekiyo gibi boşluk oluyoIlly, cok gecmis olsun. Guzel burunlar clubune hosgeldin :) Bende handemelek ve Derya1988 arkadaslarimizin resimlerini goturmustum. Bende senin gibi cok memnun kaldim ameliyattanda doktorumdanda. Boyle pozitif oldugun icin kolay atlamissin herseyi. Bende snein gibi sigara icmiyorum, 47 gun oldu ameliyat olali ve 2 aydir icmiyorum ama hergun cok ozluyorum. Doktorum 3 ay icmiyeceksin demisti ama dayanamiyorum malesefAnnemde icersen hakkimi helal etmem diyor, bu yuzden icmiyorum simdilik ama artik gizli icecem onu uzmemek icin, napim..
Bizede verirmisin o cayin tarifini, bir arkadas burdan yazmisti onceden ama malesef icindeki malzemeleri Hollandada bulamiyorum, belki senin cayi burda yapabilirim.
Gecmis olsun...
herkese merhaba :) 4 mayısta ameliyat oldum ağrısız sızısız çok güzel bir ameliyat geçirdim.ameliyata bile giderken mutlu girdim:) cesaret iğnesi yapılıcaktı hemşireye iğneyi bana değil anneme yapın dedim( hastanedeki hemşireler çok şeker ve çok ilgililer,önlüklerine hayran kaldım:) eklemek istedim ), emre beyin ellerine sağlık iyiki onu tanıdım, iyiki bizim doktorumuz ya iyiki türk..ırkçılık olsun diye demiyorum yanlış anlaşılmasın:) mesela alman olsaydı nerden bulucaktım canım doktorumu.iyiki bu siteyi ve sizleride tanıdım çok teşekkür ederim hepinize.yorumlarınız ve resimlerinizi paylaşmanızın çok büyük yardımı oldu..şunuda eklemek isterim hiç kimse emre beyin hakkında abartmamış hatta kelimeler yetersiz bile kalıyo diyebilirim.onun mesleğine aşkını,hastasına ilgisini:) çok seviyorum doktorumu.enerjisine hayranım maşallah.buna rağmen tüm hastalarıyla çok güzel ilgileniyor.ilk günden beri ne istediğimi anladı bana yakışacak doğal bi burun olsun demiştim ve kulağını çınlatayım hande meleği örnek vermiştim:) bugün 10.günümdeyim.kızlar kendime çok iyi baktım ödem için çay karışımı yaptım isteyene tarifini veririm:),maydanoz kaynatıp içtim,cildim morarmıyo onun avantajını yaşadım morarmam çok az oldu.ilk iki gün şişliklerim olunca japon olmuştum tek rahatsızlık veren o bide yüz üstü yatamamak olmuştu( zaten kötü bi alışkanlık ameliyat sayesinde sigaradanda kurtuldum,yüz üstü yatmaktanda) ... kızlar ağrım hiç olmadı hastanede serumdan ağrı kesici verildi eve geldiğimde ilk gün tedbir amaçlı ağrı kesici içtim sonraki sünlerde içmedim..aklıma gelenler bunlarsormak istediğinizi yanıtlarım:) bana burda çok yardımcı olundu bende minnettarım aynı şekilde başkalarınada yardımcı olmak isterim.resimlerimi ekliycem değişimleri sizlerle paylaşıcam:) herkese güzel günler diliyorum
Emre Ilhani secmekle cok dogru karar vermissin, seni tebrik ederim. Bende yurtdisindanim ve ben bandajli geldim Hollandaya, korktum ucakta veya havalaninda birileri burnuma deger veya yanlislikla cakarlar diye. Burunda bandaj olunca daha dikkatli davranirlar diye dusundum, gercektende oyle oldu :) Istersen 10 gun icinde cikartabilirsin ama 15 gun sonra cikarirsan daha iyi olur. Ben 15. ci gunu cikardim, Hollandaya geldikten sonra. Kendin cikarabiliyorsun zaten, banyoda. Bende cok kolay cikmisti, sana anlatiyorlar nasil cikaracagini.
Hadi simdiden gozun aydin, bizlerle paylas tecrubelerini.
Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir takip edemiyorum ama bu sayfaya haksızlık etmek istemedim. uzun süredir yaptığım araştırmalar sonrasında Emre İlhana ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasında gördüğüm ilgi ve memnuniyet sonrasında kararımın doğru olduğu kanısına vardım. Bu forumda yazılan her yorumu teker teker okuyup ameliyat olanların resimlerine görmek beni daha da cesaretlendirmişti. ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve hiç bir problem yaşamadan atlattım bu beş ayı (ilk zamanlardaki şişlikler sıkıntılıydı sadece). nihayet resimleri paylaştım, ilgilenenler merak edenlere bir örnek daha....
umarım her şey sizin de dilediğiniz gibi olur..
merhaba
resim yüklediniz mi bakabilme şansım var mı :)
bir de ameliyat ücreti ne kadar onu sormak istiyorum
merhaba
resim yüklediniz mi bakabilme şansım var mı :)
bir de ameliyat ücreti ne kadar onu sormak istiyorum
Canım çok geçmiş olsun sana. Açıkçası sesin çıkmayınca merak etmeye başlamıştım. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. O kadar istekli ve moralliydinki bu ameliyatınada yansıdı. umarım nişanlında beğenmiştir. Zaten çok güzel bir kızdın dahada fıstık olmuşsundur.
İlk ameliyatınız ise, 6 bin TL. Benim resimlerimi görebilmen için 25 mesaj yazmış olacaksın ve benimle arkadas olacaksın. Sana arkadaşlık teklifi gönderdim ama önce 25 mesaj yazman gerekiyor. Geyik sohbet diye bir topic var, oraya git, ordan mesaj sınırını doldurabilirsin. Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?