- 14 Mayıs 2011
- 61
- 0
- 96
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
. kimseyi kötülemek değil niyetim ama gerçekten bnm hayatımı kararttı. belki başkaları memnundur. bende bu forumlara bakarak gidip o adama ameliyat oldum .ama o ameliyat bnm felaketim oldu. düzeleceğim revizyon olacağım günü ilaçlarla sakinleşmeye çalışarak bekliyorum . ömrümden 1 senemi çalan bu doktor bozması umarım başka kimseye bana yaptığını yapmaz . kontrollerede gitmeyeceğim artık. çünkü zaten bişey kontrol ettiği fln yok.olan olmuş gitmiş. şimdi revizyon için doktor araştırmasındayım . bu bnm belkide son şansım olacak çünkü 2cide düzelemessen bidaha çok zor .. Allahıma hergün yalvarıyorum bnm ayaklarımı bu sefer doğru adrese götür beni kurtar yarabi diye . inan istediğim çok havalı güzel bi burun değil sadece normal doğal görünen sağlam ömürlük bi burun . zaten kavis yok dümdüz . bnm problem uçta ucunuda dümdüz yaptırıp kurtulucam inş.didi cok gecmıs olsun oncelıkle umarım en kısa zamanda toparlarsın dunyanın sonu degıl herseyın cozumu var revızyonda basarılı dr.lar cok ulkemızde sadece bıraz sabır.doktorunun ismini yazarsam banlanırım demıssın ama oyle bırsey olmaz bu forumlarda olumsuz gecen amelıyat sonucu dr.ların ısımlerını yazanlar hıc memnun degılım dıyenler cok eger banlarlarsa zaten forumun objectıflıgı kalmaz bızlerı yonlendırme gb bırsey olmaz burası ozgur platform sen dr.un ısmını verkı dusunenler ıcın fıkır olsun sen ısım vermedıgın surece burdakaı arkadaslarımız ona muayene olmaya amelıyat olmaya gıdıcekler
canım bana sorarsanda sakın o doktora olma ameliyatını allah korusun yaaa(((
yok quote . son şansımıda o adama harcamak istemiyorum . başka bi doktorla deniycem . artık işim allaha kaldı . ne olur bnm için dua edin
. kimseyi kötülemek değil niyetim ama gerçekten bnm hayatımı kararttı. belki başkaları memnundur. bende bu forumlara bakarak gidip o adama ameliyat oldum .ama o ameliyat bnm felaketim oldu. düzeleceğim revizyon olacağım günü ilaçlarla sakinleşmeye çalışarak bekliyorum . ömrümden 1 senemi çalan bu doktor bozması umarım başka kimseye bana yaptığını yapmaz . kontrollerede gitmeyeceğim artık. çünkü zaten bişey kontrol ettiği fln yok.olan olmuş gitmiş. şimdi revizyon için doktor araştırmasındayım . bu bnm belkide son şansım olacak çünkü 2cide düzelemessen bidaha çok zor .. Allahıma hergün yalvarıyorum bnm ayaklarımı bu sefer doğru adrese götür beni kurtar yarabi diye . inan istediğim çok havalı güzel bi burun değil sadece normal doğal görünen sağlam ömürlük bi burun . zaten kavis yok dümdüz . bnm problem uçta ucunuda dümdüz yaptırıp kurtulucam inş.
eso revizyondan çok korkuyorum . i,lkinde olmayınca bidaha olnuyo diolar. o kadarda kötü bi burnum yoktu önceden . bundan bin kat iyiydi. emre beyle görüşmeye gideceğim . umarım bana yardım eder. ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel. barış çakırda iyiymiş. birsürü doktor gezeceğim . inşallah normal insana benzeyen bi burnum olur . çok beklentim yok. sadece normal görünen sağlam ömürlük bi burun istiyorum . bu yazım mahvoldu. daha yeni araba almıştım .canım binip gezmek istemiyor. eve kapanıp uyumak istiorum devamlı. kuaförüme bile gitmeye korkuyorum. herkes acaip acaip bakıo çünkü. arkdaşlarımla görüşmeyi kestim . o kadar dibe vurdumki inan pişmanlıktan hergün ağlıyorum .Selam didi11, çok can sıkıcı bir durum hakikatençok geçmiş olsun ve bol sabırlar sana..
burnunu düzeltecek bir doktor illa ki bulursun, çözümsüz bir şey değil, revizyonla çok çok güzel hale gelen bir sürü örnek var, onları incele hepsiyle konuş, iyi gelir bence sana onlarla konuşmak.. umudun var yani dünyanın sonu değil kesinlikle
Tahmin etmiştim o doktor olduğunu zaten.. doktor araştırma zamanlarından beri en en uzak durduğum doktor oydu benim.. şöyle olmayacak böyle olmayacak, şunu keşfettim bunu keşfettim diye samimiyetsiz pozlara giren başka doktor görmedim.
allah sabır versin, zamanı çabucak atlatır düzelttirirsin inşalllah, burdan kızlarla konuş dertleş mutlaka, ben de konuşabilirim istediğin her zaman..
hoşçakal
eso revizyondan çok korkuyorum . i,lkinde olmayınca bidaha olnuyo diolar. o kadarda kötü bi burnum yoktu önceden . bundan bin kat iyiydi. emre beyle görüşmeye gideceğim . umarım bana yardım eder. ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel. barış çakırda iyiymiş. birsürü doktor gezeceğim . inşallah normal insana benzeyen bi burnum olur . çok beklentim yok. sadece normal görünen sağlam ömürlük bi burun istiyorum . bu yazım mahvoldu. daha yeni araba almıştım .canım binip gezmek istemiyor. eve kapanıp uyumak istiorum devamlı. kuaförüme bile gitmeye korkuyorum. herkes acaip acaip bakıo çünkü. arkdaşlarımla görüşmeyi kestim . o kadar dibe vurdumki inan pişmanlıktan hergün ağlıyorum .
eso revizyondan çok korkuyorum . i,lkinde olmayınca bidaha olnuyo diolar. o kadarda kötü bi burnum yoktu önceden . bundan bin kat iyiydi. emre beyle görüşmeye gideceğim . umarım bana yardım eder. ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel. barış çakırda iyiymiş. birsürü doktor gezeceğim . inşallah normal insana benzeyen bi burnum olur . çok beklentim yok. sadece normal görünen sağlam ömürlük bi burun istiyorum . bu yazım mahvoldu. daha yeni araba almıştım .canım binip gezmek istemiyor. eve kapanıp uyumak istiorum devamlı. kuaförüme bile gitmeye korkuyorum. herkes acaip acaip bakıo çünkü. arkdaşlarımla görüşmeyi kestim . o kadar dibe vurdumki inan pişmanlıktan hergün ağlıyorum .
meev sen 3 üncü revizyonunu kime oldun? düzeldimi burnun istediğin gibi oldumu ?kim demis bakayim ilkinde olmuyorsa birdaha olmuyormus...ben malesef üc kez oldum 4-5 kez olanlarda var tabi ki kimsenin basina böyle birsey gelmesin ama doktorunu iyi secersen ikincide de olur gerekirse ücüncüde de...hersey doktorda bitiyor...doktorunu cok iyi arastirdiktan sonra geriye sadece mutlu olmak kaliyor...:)
neden bukadar dibe vuruyorsun ki canim...bende iki ameliyat sonrasi muhtesem bir buruna sahip olmadim ama o burunlarla bir süre yasamayi ögrendim...herkes acayip acayip bakiyorsa onlarin ayibi...zamani geldiginde olursun ikinci ameliyatini ve insallah seninde güzel bir burnun olur sonunda ama böyle moralini bozup kendini eve kapatmaya hic gerek yok...burun yüzünden birde psikolojin tamamen bozulmasin canim...imkansiz diye birsey yok ve senin burnunda eminim ikinci ameliyatta düzelecek...
Tahmin edebiliyorum o bakışları..çok acımasızlar biliyorum ama sen onları görmezden gelip en azından bu önündeki 6-7 aylık süreyi (revizyon olmak için bu sürenin geçmesi gerekiyor diye biliyorum) düzeleceğini düşünerek geçirebilirsin bence.. Dışarı çıkma isteğin de yine zamanla geri gelecektir merak etme:) Doktorlarla görüşürken sana tavsiyem hep olumlu ol..Konuşurken fazla beklenti oluşturmaktan, ve yeniden hayal kırıklığı yaratmamak için çok umut vaad eden şeyler söylemekten kaçınıyorlar anladığım kadrıyla. Bir süre önce başka bir sebeple gittiğim doktor ‘önce o yüzündeki hüzünlü ifadeyi sileceksin’ demişti bana.. Yani biz ne kadar pozitif olursak onlar da o kadar yardımcı olabiliyorlar. İş biraz bizde bitiyor yani psikolojimiz çok önemli doktorlar için.
Umarım kendini biraz motive edip görüşürsün doktorlarla, pozitif yaklaşmak ne akdar işe yarıyor göreceksinBaşına böyle bir durum geldi, evet üzücü, ama bir çözümü var sonuçta 3. 4. Ameliyatıyla burda en güzel burun seçilenler var aşığız forumca öyle güzel burunları oldu.. senin de olur ve bu kez mutluluğunu yazarsın inşallah
ben de onu tahmin ettim.
didi senin eski burnundaki sorun neydi? kemerin mi vardı?
. kimseyi kötülemek değil niyetim ama gerçekten bnm hayatımı kararttı. belki başkaları memnundur. bende bu forumlara bakarak gidip o adama ameliyat oldum .ama o ameliyat bnm felaketim oldu. düzeleceğim revizyon olacağım günü ilaçlarla sakinleşmeye çalışarak bekliyorum . ömrümden 1 senemi çalan bu doktor bozması umarım başka kimseye bana yaptığını yapmaz . kontrollerede gitmeyeceğim artık. çünkü zaten bişey kontrol ettiği fln yok.olan olmuş gitmiş. şimdi revizyon için doktor araştırmasındayım . bu bnm belkide son şansım olacak çünkü 2cide düzelemessen bidaha çok zor .. Allahıma hergün yalvarıyorum bnm ayaklarımı bu sefer doğru adrese götür beni kurtar yarabi diye . inan istediğim çok havalı güzel bi burun değil sadece normal doğal görünen sağlam ömürlük bi burun . zaten kavis yok dümdüz . bnm problem uçta ucunuda dümdüz yaptırıp kurtulucam inş.
açelya resimlerın süper burnun süper sen süper ben senın burnunu cok begenıyorum bende emre beye amelıyat olmak ıstıyorum bıse sorucam sen 1 kez mı amelıyat oldun tam ıstedıgım gıbı yapmıs burnunu cok ama cok begendım hatta cok kıskandımmben kesınlıkle senın resmını götürücem aynısından ıstıyorum inş benımkıde olur öyle memnunmusun canım nasıl varmı bi sorun lutfen bana bılgı ver ben cok kararsızım
canisim oncelikle cok cok tsk ederim ..efet ben ilk emre beye ameliyat oldum..deviasyonla birlikde estetik uygulama yapildi.ameliyatim cok iyi gecdi..ALLAH a sükür herhangi bi sorunla karsilasmadim.ilk bi ay felan tam rahat nefes alamadim oda dogal saten ..ben doktorum bu forumdan buldum eleye eleye elimde emre bey kaldi...kafanda soru isaretleri olmamasi icin bir cok doktorlar git gorus fikir al.en azindan icinde biseyler saten sonrasinda olusmaya baslayacakdir.ben bi cok kisiden sora emre beye karar kildim .oda bana son derece guven vermeseydi.hani doktor olursa olsun,mutlaka icine sineni güven duydugun doktora ol...haberlrini bekliyorum..ALLAH a emanetsin
meev sen 3 üncü revizyonunu kime oldun? düzeldimi burnun istediğin gibi oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?