emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meğerse yüzüme tüm o güzel ifadeyi veren o beğenmediğim burnummuş . geç oldu ama anladım . giden gitti artık.allah kahretsin

canım uc tarafı yuvarlak top gibi diyorsun ya, acaba şişten dolayı mı? çunku henüz yeni olmuşsun ve bikaç ay acayip şiştiğini soylüyorlar ameliyat olanlar

lavanta sorun sadece uçta değil. burun heryerden sorunlu. tamam nefesim açık ama burnum kısacık. burnumun tip kısmı yani ucu kısacık kesilmiş. havada duruyor . burun deliklerimin arasındaki kemik dimdik ortada. açıkta yani . burnumun ucu o kemiği örtemiyor. burun dimdik yüksek ve kısacık. sıfır kavis. burun direği kemiği incecik. burun ucu orantısız . o kadar büyükki suratımın ortasında kocaaman bi burun ucu var . başka bişey yok. burun dodak aram kocaman . ağzım maymuna benziyor . delikler karşıdan gözüküyor ayrıca kanatlardan biri aşağıya sarkmış bariz büyük . ve sarkık . uç kısımda kıkırdak kaymaları var . sol taraf kıkırdak çökmüş . bunlar şimdilik olanlar . 1 sene sonra ne olur gerçekten bilmiyorum

canım benim yaa sen boyle yazınca ben cok üzülüyorum yaa sana cok dua ediyorum valla inş düzelir istedıgın gıbı olur.eşin ne diyor sana moral verıyormu

canım ailem ve eşim olmasa çoktan ölmüş gitmiştim . bugün ümraniyede bi psikiyatri hastanasine götürdü beni . doktor bile görünce burnumu hak verdi . eski resimlerime baktı çok üzüldü. olan olmuş artık bu bekleme sürecini rahaT geçirmewn için ilaç yazacağım sana dedi. şimdi sabah 2 gece yatmadan önce bi hap içicem . beynim uyuşacakki acı çekmesin . revizyondan sonrada ne olurum bilmem .şekil olarak daha iyi olacağına eminim ama dokular yıprandığı içi inşallah çökmelerle kaymalarla uğraşmam ömür boyu. dsadece normal ucu başı tam ömürlük sağlılklı bi burun istiyorum . ayrıca kemikte kemer gibi bişey çıktı . onu bile törpülettirmicem varsın kemerli kalsın . tek şu acaip görüntü gitsin . burun dudak aram kapansın . ağzım eski haline dönsün başkada bişey istemiorm allahımdan

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benim burnumu emre ilhan yapmadı. revizyon için onu düşündüğümden buraya yazıyorum . kendisyle henüz görüşmedim bile . revizyonda çok başarılı bi doktormuş. tekrar aynı doktora revizyon olabilirim ama adamdan korku geldi. yüzünü bile görmek istemiyorum . acaip soğudum . kocaman bi nefret var içimdde şu an

didi şu şekilde mi bahsettiğin

aman yarabdi quote aynen bnm burun ucum . ama benimki bunun neredeyse 2 katı inan bana . kim bu kadın . budamı aynı gerizekalı kasabın hastası yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm vücudunun başka yerinden aldıkları kıkırdaklarla ekleyebiliyorlarmış araştırdım şimdi.

aman yarabdi quote aynen bnm burun ucum . ama benimki bunun neredeyse 2 katı inan bana . kim bu kadın . budamı aynı gerizekalı kasabın hastası yoksa

acemi cadı. aynen benim burnuma benziyor amA bnmki daha büyüğü bunu . kocaman bi görsen domuz burnu gibi. ortadaki kemikte ordada kabak gibi. ağzım felç olmuş sanki konuşup gülemiyorum . resmen yamuldum . allahım yine ağlamak istiyorum

cnm vücudunun başka yerinden aldıkları kıkırdaklarla ekleyebiliyorlarmış araştırdım şimdi.

cnm kıkırdağa gerek yokki . adam burnumun içindeki tüm kıkırdakları burun ucuma toplamış. alsın oradan kullansınlar . bnm burun ucumdan 2 burun bile çıkar şu an

arkadaşlar özelden mesaj yazamıyorum . 100 yorummu ne gerekiomuş çok özür dilerim

cnm aynı yerde bnm burnuma benzeyen çok burun gördüm . galiba adamın tarzı böle . özelden msj atamıorum lütfen kusura bakma . 100 yorum gerekiomuş

tmm cnm sorun değil sen mesaj sayısını artırmaya bak :):)

ben de geçen bi doktora gittim bekleme salonunda burun delikleri karşıdan dümdüz görünen bir kadın gördüm de o mu diye merak ettim.

bu arada konuyu bugün okuyanlar için tekrar açıklama yapalım:
didi11'e yanlış estetik yapan doktor Emre İlhan DEĞİLDİR. Kendisi revizyonunu emre bey'e yaptırmak istemektedir.

didi cok gecmıs olsun oncelıkle umarım en kısa zamanda toparlarsın dunyanın sonu degıl herseyın cozumu var revızyonda basarılı dr.lar cok ulkemızde sadece bıraz sabır.doktorunun ismini yazarsam banlanırım demıssın ama oyle bırsey olmaz bu forumlarda olumsuz gecen amelıyat sonucu dr.ların ısımlerını yazanlar hıc memnun degılım dıyenler cok eger banlarlarsa zaten forumun objectıflıgı kalmaz bızlerı yonlendırme gb bırsey olmaz burası ozgur platform sen dr.un ısmını verkı dusunenler ıcın fıkır olsun sen ısım vermedıgın surece burdakaı arkadaslarımız ona muayene olmaya amelıyat olmaya gıdıcekler

canım bana sorarsanda sakın o doktora olma ameliyatını allah korusun yaaa(((

kizlar bende 10.07.2010 tarihinde ameliyat oldum emre ilhana....yaz olmasina ragmen iyi gecdi ameliyatim..tam 6 saat sürmesina ragmen sonucdan oldukca memnunum...findik gibim artik ve cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkk:)) yeni resimler ozel lbumumde mevcutt mucuksssss....

açelya resimlerın süper burnun süper sen süper ben senın burnunu cok begenıyorum bende emre beye amelıyat olmak ıstıyorum bıse sorucam sen 1 kez mı amelıyat oldun tam ıstedıgım gıbı yapmıs burnunu cok ama cok begendım hatta cok kıskandımmben kesınlıkle senın resmını götürücem aynısından ıstıyorum inş benımkıde olur öyle memnunmusun canım nasıl varmı bi sorun lutfen bana bılgı ver ben cok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…