- 14 Mayıs 2011
- 61
- 0
- 96
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım uc tarafı yuvarlak top gibi diyorsun ya, acaba şişten dolayı mı? çunku henüz yeni olmuşsun ve bikaç ay acayip şiştiğini soylüyorlar ameliyat olanlar
meğerse yüzüme tüm o güzel ifadeyi veren o beğenmediğim burnummuş . geç oldu ama anladım . giden gitti artık.allah kahretsin
canım benim yaa sen boyle yazınca ben cok üzülüyorum yaa sana cok dua ediyorum valla inş düzelir istedıgın gıbı olur.eşin ne diyor sana moral verıyormu
didi şu şekilde mi bahsettiğin
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benim burnumu emre ilhan yapmadı. revizyon için onu düşündüğümden buraya yazıyorum . kendisyle henüz görüşmedim bile . revizyonda çok başarılı bi doktormuş. tekrar aynı doktora revizyon olabilirim ama adamdan korku geldi. yüzünü bile görmek istemiyorum . acaip soğudum . kocaman bi nefret var içimdde şu an
aman yarabdi quote aynen bnm burun ucum . ama benimki bunun neredeyse 2 katı inan bana . kim bu kadın . budamı aynı gerizekalı kasabın hastası yoksa
aman yarabdi quote aynen bnm burun ucum . ama benimki bunun neredeyse 2 katı inan bana . kim bu kadın . budamı aynı gerizekalı kasabın hastası yoksa
cnm vücudunun başka yerinden aldıkları kıkırdaklarla ekleyebiliyorlarmış araştırdım şimdi.
cnm kıkırdağa gerek yokki . adam burnumun içindeki tüm kıkırdakları burun ucuma toplamış. alsın oradan kullansınlar . bnm burun ucumdan 2 burun bile çıkar şu an
kasabın adını sordum özelden geldi mi msg
cnm aynı yerde bnm burnuma benzeyen çok burun gördüm . galiba adamın tarzı böle . özelden msj atamıorum lütfen kusura bakma . 100 yorum gerekiomuş
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benim burnumu emre ilhan yapmadı. revizyon için onu düşündüğümden buraya yazıyorum . kendisyle henüz görüşmedim bile . revizyonda çok başarılı bi doktormuş. tekrar aynı doktora revizyon olabilirim ama adamdan korku geldi. yüzünü bile görmek istemiyorum . acaip soğudum . kocaman bi nefret var içimdde şu an
kizlar bende 10.07.2010 tarihinde ameliyat oldum emre ilhana....yaz olmasina ragmen iyi gecdi ameliyatim..tam 6 saat sürmesina ragmen sonucdan oldukca memnunum...findik gibim artik ve cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkk:)) yeni resimler ozel lbumumde mevcutt mucuksssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?