emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba Arkadaşlar,
bende bugün Emre beye mail attım hemen cevapladı sağolsun sonra randevu için aradım ameliyat için mayıs ayı en erken dediler ama görüşme tarihleri doluymuş mayısa kadar.. Açık listeye aldı önceden bir yer açılırsa görüşmeye gidebilcem ve o zman belki mayısa yetişirim. Çok korkuyorum sonuçtan yakışmazsa doğal durmazsa komik olursa diye.. sanrım endişeler normal.. Bütce beni biraz zorlicak bir doktor bana 4bucuk fiyat vermişti ama nette araştırdım hiçbir yoruma rastlamadım ne olumlu ne olumsuz bundan dolayıda tecrübesinden şüpheliyim. O yüzdende Emre beyi istedim onunda fiyatı 6800. Bakalım artık eşimi ikna edebilirsem bütcemiz yeterse emre beye ameliyat olucam.
Ilk görüşmeden sonra hemen bir proje hazırlıyormu resim yapıyormu önce ve sonra görünümle ilgili? Yapıyorsa gerçekten resimdeki gibi sonuç alıyormusunuz?

Oncelikle hayirli olsun :)) emre bey cok yogun kontrole gittigimizde bile 2 saat bekledigimi biliyorum :) yetisemiyor cunku bisey de diyemiyoruz ameliyati uzuyor gunde 2 bazen 3 ameliyat kontroller gorusmeler anca tabi ama aciga yazdilarsa erken de gidebilirsin belki.endiselerin cok normal ben yillarca arastirdim gitmedigim doktor kalmamistir :) ama emre beye guvenebilirsin sana nasil yakisirsa oyle yapiyor belli bir burun yok kime ne yakisiyorsa onu yapiyor herkeste ayni burnu goremezsin emre beyin hastalarinda:) mesela benim burnum cok iddiali baya kalkik kavisli , kardesimin cok dogal anneminki de biraz kavisli kalkik :) benim burnum biraz daha oval kardesiminki degil :) siz ne istediginizi iyi anlatirsaniz emre beye de danisirsaniz nasil iyi olur diye sonucun kotu olmasina ihtimal vermiyorum:) ilk gorusmede tasarim yapmiyor eger sehir disindan gelmiyorsaniz ya da ameliyatiniz aciga alinip erkene cekilmediyse ama arayip soylerseniz ilk gorusmede tasarim yapabilir belki:) tasarimla gercek arasinda fark var benimki tasarimdan cok daha iyi oldu kardesimle annemin de oyle olan herkes de ayni seyi soyluyor :) emre bey de dedi program bu sonucta daha iyisi olacak diye:) ameliyatinizi da istediginiz tarihe aciga yazdirsayiniz belki cok gec e kalmaz o zaman

çok teşekkür ederim cevabın için. Umarım bende memnnun olurum çok istiyorum. Artık görüşme ve ameliyatı beklicem aradıklarında süpriz olacak tarih :)

çok teşekkür ederim cevabın için. Umarım bende memnnun olurum çok istiyorum. Artık görüşme ve ameliyatı beklicem aradıklarında süpriz olacak tarih :)

Memnun olursun eminim guven doktoruna :) hadi bakalim insallah en yakin zamanda olur:) bizimle de paylas tarihi :)

kızlar,buruna yağ enjeksiyonu hakkında bilgisi olan var mı,geçende doktora gittim burnuna yağ enjekte edelim dedi,lutfen yardımcı olun....

Merhabalarr,

Yeni bir uye olarak ilk mesajimi yaziyorum suan.
Bende 12 Mart 2013 tarihinde Emre Ilhan beyde amelyat olcam burnum icin.
Cok heycanliyim 2,5 hafta kaldi.. zaman bir turlu gecmiyor:))
Acaba bu tarihte amelyat olacak baska hastalar varmi?

selamlar Hollandadan Ayse

Ablana çok geçmiş olsun inşallah hızla iyileşir Emre beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum istanbulda olsa idim burnumu yaptırmak için ilk düşüneceğim isim Emre bey olurdu :)

Bu doktor Kulak Burun Boğaz uzmanı değilmi, Emre İlhan'da öyle. Benim gözlerimin altına yağ verilmişti onlarında alınması gerekiyor, burnumunda revizyon. Emre İlhan yağı geri alır mı

asipse insallah b ayin sonuna yada ayin basina emre beyin yanina gidecegim...gitmisken hem burnumu kontrol ettircem hemde almanyadan bi arkadasim ona ameliyat olucak insallah onnda yasinda olacagim...ameliyati 01.03.2013 tarihinde...yeni resimlerimide kisa sure sonra sizlerle paylasacagim..

hadi simdiden hayirli olsun cok sevindim :) simdiden gule gule kullan guzel burnusunu...benim arkadasimda 01.03 de olacak almanyadan oa benim gibi almanyadan gelip olacak emre beye ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…