- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.741
Merhaba Arkadaşlar,
bende bugün Emre beye mail attım hemen cevapladı sağolsun sonra randevu için aradım ameliyat için mayıs ayı en erken dediler ama görüşme tarihleri doluymuş mayısa kadar.. Açık listeye aldı önceden bir yer açılırsa görüşmeye gidebilcem ve o zman belki mayısa yetişirim. Çok korkuyorum sonuçtan yakışmazsa doğal durmazsa komik olursa diye.. sanrım endişeler normal.. Bütce beni biraz zorlicak bir doktor bana 4bucuk fiyat vermişti ama nette araştırdım hiçbir yoruma rastlamadım ne olumlu ne olumsuz bundan dolayıda tecrübesinden şüpheliyim. O yüzdende Emre beyi istedim onunda fiyatı 6800. Bakalım artık eşimi ikna edebilirsem bütcemiz yeterse emre beye ameliyat olucam.
Ilk görüşmeden sonra hemen bir proje hazırlıyormu resim yapıyormu önce ve sonra görünümle ilgili? Yapıyorsa gerçekten resimdeki gibi sonuç alıyormusunuz?
çok teşekkür ederim cevabın için. Umarım bende memnnun olurum çok istiyorum. Artık görüşme ve ameliyatı beklicem aradıklarında süpriz olacak tarih :)
Kızlar dün ablam Emre beye ameliyat oldu ilk ameliyatını başka bir doktora olmuştu ve burnu tabiki hayal kırıklığı olmuştu ben geçen ay 13 de oldum ablamda bu ayın 13. de 13 bizim uğurlu rakamımız bundan sonra
ablam dün saat 12 de odadan alındı ameliyathaneye girdi ve akşam 8 de odaya getirdiler, Emre bey okadar ince ince işliyorki burnu hiç zaman zaman faktörünü kafaya takmıyor içine sinene kadar tamam bu oldu diyene kadar uğraşıyor ve sonuç tabiki mükemmel oluyor
ablamın kaburgadan kıkırdak alındı burun yeniden şekillendi tabiki şu anda kaburga kısımında ciddi bi agrı varmış halen hastahanede. nefes alırken zorlanıyor ve agrı oluyor amahızla toparlıyacak
peki fiyati ne sorabilirmiyim...heryerde farkli farkli fiyatlar yaziyor..sasirdim artik...
Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum ama nakitim yok . Ameliyati taksitlendirme gibi bi sansimiz yok mu
emre beyden randevu almak ne kadar zormus yaa((
Merhabalarr,
Yeni bir uye olarak ilk mesajimi yaziyorum suan.
Bende 12 Mart 2013 tarihinde Emre Ilhan beyde amelyat olcam burnum icin.
Cok heycanliyim 2,5 hafta kaldi.. zaman bir turlu gecmiyor:))
Acaba bu tarihte amelyat olacak baska hastalar varmi?
selamlar Hollandadan Ayse
bende yarin ariyacam randevu alacam..umarim en gec mayisa kadar bi aciklik vardir..almanyadan gelecegim icin acik listeye yazdiramam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?