emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tskler canimm...ins...:=))kesinlikle gözü kapali..direkk ameliyat icin randevu alacam...:=)
ben bile diorum keskee cokkkk onceden emre beyi tanisaydim da ameliyatimi olsaydim:) simdiki guzel gunlerin tadini cikriyorum:) bence keisnlikle vazgecme istekli ol;:) ve estetikliler gurubumuza katil:)

Ben ameliyat olmadan once arastirirken sizin de fotograflarinizi gormustum bayilmistim burnunuzaa simdi benim 1 sene oldu sizin 2 seneye yakin oldu sanirimm :) merakla bekliyorum yeni resimleri nasil degisim oldu oturdukca merak ediyorum :)

peki kizlar sizce dr emre ilhan dr muhammer dilberden daha mi iyi...?

Bu soruyu bu sayfada sorsan biz emre bey deriz muhammet beyin sayfasinda sorsan muhammet bey derler :) bunun kararini siz fotograflara bakarak vereceksiniz :) hem yeni olanlara hem de 2 3 yillik burunlara bakarak karar verin :) ben daha cok 1 seneyi gecmis burunlara bakarak karar vermistim cogu burun ilk 6 7 ay cok duzgun duruyor onemli olan sonrasi. Yani bu da tamamen sizin karariniz her doktorun tarzi falan farkli

:=)eee yanee benimkiside soru muydu yaa...hakklisin..(sen diye hitap ediyorum umarim sorun degildir..)::yaa ben fotolara baktim faceden..her iki dokdorunda..ama bana sanki emre bey daha cok güven veriyor gibi..ben bu isi güvene bagliyorum...ya genede insan endiseli ve bin bir türlü sorularla kafasini karistiriyor ..

Tabiki diyebilirsin sorun olmaz :) tabiki bu is guven meselesi kim ne derse desin onemli olan icinize sinmesi guvenmeniz. Ben yillarca arastirmanin sonunda emre beyde karar kildim kendine olan guveni beni cok sasirtmisti ben takintili biriyim kimse beni ameliyat etmeye cesaret edemedi kalin deriliyim bide sonucun da cok iyi olacagini vaad edemediler :) sadece emre bey sorun olmaz cok da guzel olur dedi cok da guzel oldu tam icime sindi:)25 mesaji doldursan ozel albumum var bakabilirsin albumume :)

Ben de Emre bey de karar verene kadar hep endiseliyidim nasil olacak diye ama doktoruma karar verince hep sabırsızlıkla olmayi bekledim... doktoru dogru secmek onemli ileride keske su doktora değil de öbürüne olsaydim dememek icin

emre beyin hastalari hep positivv seyler söyliyor...hic biyerde negativ birsey duymadim simdiye kadar..yane bence bu isler birazda sans isi...yanee iyi dokdor olmasi tabiki önemli ama bide sansin olacak...:)

ikisininde tarzı farklı bunu yapılan burunlara bakıp karar verebilirsin ikiside güzel yapıyo ve iyi doktorlar

öylee doogruu....bi 25 yorumumu tamamliyabilsem..de bi görsem...faceden bi kac resim gördüm ama sanki icimdeki ses..kesinlikle emre bey diyor...kendime zaman verdim haftaya kadar düsünecem iyice

bende yarin ariyacam randevu alacam..umarim en gec mayisa kadar bi aciklik vardir..almanyadan gelecegim icin acik listeye yazdiramam..

Merhaba kızlar
benimde ilk mesajım.ben de emre beye karar kıldım ameliyat için.kbb uzmanı olması çok etkiledi tabi.ve burdaki olumlu eleştiriler.
muayene için randevu almak istedim ama temmuza ancak görüşebileceğimi söyledi asisitanı.tabi ki çok yoğun.
benim 4. amelyatm olacak ilk başta yapmam gereken seçimi sona bıraktım galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…