- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.761
hayirlisi olsun canim...insallah alirisn randevenuu
ben bile diorum keskee cokkkk onceden emre beyi tanisaydim da ameliyatimi olsaydim:) simdiki guzel gunlerin tadini cikriyorum:)tskler canimm...ins...:=))kesinlikle gözü kapali..direkk ameliyat icin randevu alacam...:=)
asipse insallah b ayin sonuna yada ayin basina emre beyin yanina gidecegim...gitmisken hem burnumu kontrol ettircem hemde almanyadan bi arkadasim ona ameliyat olucak insallah onnda yasinda olacagim...ameliyati 01.03.2013 tarihinde...yeni resimlerimide kisa sure sonra sizlerle paylasacagim..
peki kizlar sizce dr emre ilhan dr muhammer dilberden daha mi iyi...?
:=)eee yanee benimkiside soru muydu yaa...hakklisin..(sen diye hitap ediyorum umarim sorun degildir..)::yaa ben fotolara baktim faceden..her iki dokdorunda..ama bana sanki emre bey daha cok güven veriyor gibi..ben bu isi güvene bagliyorum...ya genede insan endiseli ve bin bir türlü sorularla kafasini karistiriyor ..
aynen..icine sindimi is bitmistir..umarim bende senin gibi mutlu bir buruncuga sahip olabilirim..:)arkadaslik gönderiyorum ozaman...tskler..
hadi simdiden hayirli olsun cok sevindim :) simdiden gule gule kullan guzel burnusunu...benim arkadasimda 01.03 de olacak almanyadan oa benim gibi almanyadan gelip olacak emre beye ameliyat
ikisininde tarzı farklı bunu yapılan burunlara bakıp karar verebilirsin ikiside güzel yapıyo ve iyi doktorlarpeki kizlar sizce dr emre ilhan dr muhammer dilberden daha mi iyi...?
ikisininde tarzı farklı bunu yapılan burunlara bakıp karar verebilirsin ikiside güzel yapıyo ve iyi doktorlar
bende yarin ariyacam randevu alacam..umarim en gec mayisa kadar bi aciklik vardir..almanyadan gelecegim icin acik listeye yazdiramam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?