- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.721
Emre beye ameliyat olanlarda burun ucu düşmesi, yamulma, çökme vs gibi problemleriniz oldu mu? Emre beyi düşünüyorum ama bu saydıklarım da ameliyattan soğutan sebepler.
canım ordan denedim bikaç kere ama albüm oluşturuyorum boş albüm oluyo sonra resim ekleden deniyorum dosya ekleye tıklynca devamlı kum saati dönüyo resmi eklemiyo üfff çözecem işalah biras daha deniyim bende mi mallık anlamadımki:) herkes yüklüyo bi bende hata veriyo
Kızlar bende son bir yıldır araştırıp son kararımı içime sinerek Emre İlhan a ameliyata karar verdim.Mail attım Emre bey hemen cevapladı,fiyat verdi,randevümu aldım.Sormak istediğim ben istanbulda oturmuyorum,ilk randevuden 1,5 ay sonra yurtdışına gitmem gerekiyor,bu süreçte ameliyat için emre bey kaç defa görüşme istiyor...ilk görüşmeden ameliyat gününe kadar olan biteni anlatırmısınız?
kalin derili burnu nasil anlarim???)
Cnm ben dokununca anliyodum cunku kardesiminkine bakiyorum benimki daha kalin onunkinden :) emre beyden once bi kac doktor bakmisti derin kalin mukemmel sonuc bekleme demislerdi her yigidin harci degildir kalin deri :) emre beye gittigimde o da derin kalin evet ama benim icin problem degil teknigi ayri sadece belki burnunun sisi gec inebilir o da kisiye gore degisiyor dedi benimki gec inmedi kiz kardesim de annem de emre beye oldu onlar normal derili ben kalin hemen hemen ayniydi surec :)
Kalin deriliysen de korkma eger emre beye olacaksan tabi ben emre bey icin konustum baska doktor olacaksaniz sorun doktorunuza derinizin turunu de :)
Bana devamli mesaj geliyor arkadaslar ben bilemem kim kalin derili fotograf ekledim album olusturdum kalin derili olan arkadaslar ekleyip gorebilirler oyle daha kolay olur sanki benim eklememdense :))
Bu arada emre bey twitterina fotograf yuklemis az once cumartesi gunu muhammet dilberle ameliyata girmisler 2 cerrah ayni ameliyatta ne guzel:) muhammet beyin ricasi uzerine hastasinin cene ameliyatini yapmaya gitmis emre bey:)
mayis ayinda emre beye randevu aldim, insallah onda ameliyat olacagim. Ama su an herseyi merak ediyorum.)) cok heyecanliyim gercekten simdiden. Nasil bekliycem 3 ay bilmiyorum
onlar dostluk örneği göstersin bizim kızlarda kapışadursun burda:) görseler gülerler valla :)
onlar dostluk örneği göstersin bizim kızlarda kapışadursun burda:) görseler gülerler valla :)
canım işin ilginç tarafı normal yaşamımda hiç kavga etmemem zaten aile içinde de hiç tartışmayız biz:)) burda kavgacı gibi gözümek çok garip gerçekten:) doktorlar güler mi bilmem ben gülmüyorum buna gülecek karakterleri varmıdır bilmem zaten tartışmamın onlarla hiç ilgisi yok paramı verdim ameliyatımı oldum çok memnunum doktoruma minnettarım o kadar. Olaylar etki tepkiden, polemikten başka bi şey değil ayrıca şundan da bahsetmeden geçemiycem bazıları kıskançlık falan var demiş bu forumda bi sürü dünya güzeli kız var hiç kimseyi kıskanmadım da bi kişiyi mi kıskanıcam her tartışan kişi birbirini kıskanır mı böyle bi genelleme yapılabilir mi?
canım seni biz biliyoruz zaten boşver hiç gerek yok konuşmaya bile :) biz mutluyuz memnunuz başkaları ilgilendirmez bizi doktorumuz da ilgilendirmez kimseyi :) allah herkesi istediği gibi burun sahibi etsin inşallah aksini hiç birimiz istemeyiz zaten.
asıl konumuza dönelimmmm burnun nasılll kardeşinin ne kadar olmuştu bayıldım onun burnuna daa ben de kardeşimin fotoğraflarını paylaşıcam yakında:) ben roaccutane a başladım çok kuruyo burnumun içi bitirene kadar çekicemdudaklarım kafa derim hep kuruyo mahvetti bu ilaç beni yaaa
sağol canım benim haklısın aynen herkes mutlu olsun:) buara iyice nefesim açıldı ciğerlerim üşüyo yemin ederim oksijenden:)) şişliklerimde çok azaldı masaj iyi geldi. kardeşinin fotolarını bekliyorum eminim çok güzeldir:) o ilaçlar gerçekten çok kötü etki yapıyo arkadaşlarımdan biliyorum dudaklar hep soyuluyo o güzel dudaklarına bi şey olmak inşallah:)))
Ooohhhh bol oksijen tabi :) ya mahvetti beni ilac burnumun icinden gozumun icine kadar kurutuyo yaa :)) dudaklarim da soyulmaya basladi lip stick elimde geziyorum valla :)) katlaniyorum mecbur agustosa kadar da kullanicam
ya bende bugün gittim kontrole cildiyeciye gitmen gerek dedi emre bey cildim acayip yağlandı ve burnumun üstünde küçük küçük sivilce gibi şeler çıktı bende daha önceden roaccutane kullanmıştım şimdi gene başlıcam anlaşılan
dg62 canım, dün akşam bişiler yazdım en son sana, ama mesaj kutunu doldurduk yine :) gelmedi sana..çooook teşekkür ederim güzel sözlerin için yazmıştım...
Yine mi doldu ya silerim bugun :) emre beye tasarima gittikten sonra haber bekliyorum sendeeen nasil gecti diye:)
emre bey yanlızca istanbulda mı ameliyat yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?