- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.701
Ah canim bilmezmiyim o duyguyu ama ben simdi cok kararliyim artik olacagim insallah en yakinda Emre ilhanla kontaka gecip tarih almayi dusunuyorum
Bgn emre beye gittim kontrolum vardi arkadaslarimla birlikte onlarinda kontrolu vardi birinin burnu akiyordu sizin gibi emre bey alerjik olabilecegini soyledi bazi durumlarda ameliyttan sonra oluyormus bi ilac verdi gorusun isterseniz bi emre beyle :)
bir özel albüm oluşturdum arkadaşlar,, fotolar karışık biraz ama açıklama kısımlarında kaçıncı gün olduğu yazıyor,, isteyen beni ekleyip bakabilir
Been gordummmki cumartesi gunuuuu burnun yuzune cok yakismis cok guzel olmus bak ceneni hic anlamadim bile o kdr belli olmuyor :)
Benimde ameliyatın yaklaştı :) varmı burda 22 subatda başka ameliyat olan?? Ya bide şey soracağım hastanede 1 gece kaliniyormus benim iki arkadaşım refakatcı olarak kalabiliyormu ? 1 gün az değilmi :S
Slm sürmelim; Benimde ameliyat günüm 22 şubat; aynı gün oluyoruzzz 52:
artık hastanede ziyaret ederiz birbirimizi
Bgn emre beye gittim kontrolum vardi arkadaslarimla birlikte onlarinda kontrolu vardi birinin burnu akiyordu sizin gibi emre bey alerjik olabilecegini soyledi bazi durumlarda ameliyttan sonra oluyormus bi ilac verdi gorusun isterseniz bi emre beyle :)
Canım,ben foto ekleyecegım ama daha msj hakkım dolmadı onu beklıyorum benim 21 gün gecti.. Emre Bey doğal yapıyor bende sırf bu yüzden tercih etmiştim onu.Sigarayı 1 ay oncesinden bırakmam lazımdı yapamadım ama günde 4 tane de fixledim :) sigara iyileşimi olumsuz etkiliyor bundan dolayı ameliyattan sonra doktor 2 ay daha içmemeni istiyor :) Soruların varsa yeni ameliyat olmuş biri olarak severek yardımcı olurum
bağdat caddesinde. Muayene 300 tl yanılmıyorsam ameliyat 6800 olacak nisandan itibaren şu an 6000 :)
ilk görüşmede para almıyoo ameliyata karar verirsen muyene edeceği resimler çekip çalışacağı zaman para alıyoo
çok mantıklı hiç bir dr.bunu yapmıyoo.................
nasil yani anlamadim ? ikinci görüsmede para aliyormu? nekadar aliyor? bana hersey dahil 6bin lira demislerdi
resim yükelyemiyorum yardımm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?