emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Büyük ihtimalle benim de alerjik bir durumum var. Yakın zamanda gideceğim zaten, o zaman söyleyeyim. Şimdilik kulak çubuğunu bıraktım. Çok rahatsız eden bir akıntı da yok, gidene kadar idare ederim. Ayrıca teşekkür ederim :))

bir özel albüm oluşturdum arkadaşlar,, fotolar karışık biraz ama açıklama kısımlarında kaçıncı gün olduğu yazıyor,, isteyen beni ekleyip bakabilir

bir özel albüm oluşturdum arkadaşlar,, fotolar karışık biraz ama açıklama kısımlarında kaçıncı gün olduğu yazıyor,, isteyen beni ekleyip bakabilir

Been gordummmki cumartesi gunuuuu burnun yuzune cok yakismis cok guzel olmus bak ceneni hic anlamadim bile o kdr belli olmuyor :)

Benimde ameliyatın yaklaştı :) varmı burda 22 subatda başka ameliyat olan?? Ya bide şey soracağım hastanede 1 gece kaliniyormus benim iki arkadaşım refakatcı olarak kalabiliyormu ? 1 gün az değilmi :S

Slm sürmelim; Benimde ameliyat günüm 22 şubat; aynı gün oluyoruzzz 52:
artık hastanede ziyaret ederiz birbirimizi

Cok sagol canim. ben telle aradim su an gidip gorusemiyorum maalesef ( Alerjik bir durumdan bahsetmedi ama odem yapmis olabilir dedi.. biraz bekliyim olmazsa yine acar tekrar konusurum..

ben 4. ameliyatımı olucam
ALLAH İZİN VERİRSE EMRE BEYE...............VE ANESTEZİDEN KORKUYORUMM BU KADAR AMELİYAT OLDUM YİNE KORKUYORUMM............

Ekleyen arkadaşlara teşekkürler. Burunlarınız çok güzel olmuş. Ben 4 senedir belki takip ediyorum bu forumu. Bir türlü karar veremiyorum. Off ne kararsızlıkmış bendeki de.

canım ordan denedim bikaç kere ama albüm oluşturuyorum boş albüm oluyo sonra resim ekleden deniyorum dosya ekleye tıklynca devamlı kum saati dönüyo resmi eklemiyo üfff çözecem işalah biras daha deniyim bende mi mallık anlamadımki:) herkes yüklüyo bi bende hata veriyo

Emre beye ameliyat olanlarda burun ucu düşmesi, yamulma, çökme vs gibi problemleriniz oldu mu? Emre beyi düşünüyorum ama bu saydıklarım da ameliyattan soğutan sebepler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…