emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar, ben çoğunlukla buradan edindiğim bilgiler neticesinde uzun zaman önce Emre Bey'de karar kılmıştım ama ne zamandır ha mail attım ha atıcam derken erteliyordum. Çok şükür annem benden daha iş bitirici olduğu için aradı ve 14 Şubat günü ilk görüşmemi gerçekleştirdim. Sizlerle izlenimlerimi paylaşmak istiyorum çünkü ben burada okuduklarım sayesinde bu kararı verebilmiştim :) Öncelikle ben korkuyordum ortamdan her nedense ama tamamıyla sıcak bir ortam. Muayenehanedeki kızlardan oradaki hastalara kadar herkes şahaneydi. Biz gittiğimizde toplam 4 hasta vardı ve bir tanesi normalde çok kalabalık olduğunu, oturacak yer bulamadıklarını söyledi o yüzden güzel bir günde gitmişim sanırım :) (Esra Hanım, okuyorsanız sevgiler :) ) Dediğim gibi hastalar ve orada çalışan kızlar birbirinden sıcakkanlı ve yardımsever. Emre Bey ise tam bir yürüyen karizma arkadaşlar hahah Ve burada da önceden okuduğum yorumlarda olduğu gibi kesinlikle kendinden emin ve güven telkin ediyor. Benim burnum maksimum kalın deriliymiş fakat istediğim burunlar için olur dedi Emre Bey o yüzden mutluluktan ölmek üzereyim ama bu mutluluklarımı ameliyat sonrasına saklıyorum. Eğer kararsız olan arkadaşlar varsa bir an önce randevu alsınlar derim zaten kimbilir ne zamana alabilecekler, en azından bir görüşmüş olurlar. Ben ameliyat konusunda kesin kararlıyım, gelişmeleri size buradan bildireceğim. Herkese güzel burunlu günler dilerim :)

paylasim icin tesekkurler... eminimki bir cok arkadasa edinecegi bilgileri vermisindirr...

thenur, çok sevindim senin adına hayırlı olsuuun aramıza hoşgeldin diyelim o zaman :) doktorumuz da muayenehanedeki kızlarda çok cana yakın çok sempatiklerdir hiç endişe etmemelisin ki kendin de görmüşsün zaten :)emre beyin karizması ve kendine olan güveni zaten tartışılmaz:)çok doğru bir tercih yaptın içine sinen bir burun olacak:) ben de kalın deriliyim 1sene oldu emre beye olalı istersen ekleyip fotoğraflarıma bakabilirsin :) ameliyat günü aldın mı?

çoook teşekkür ederim, inşallah istediğim gibi olur :) ameliyat günü almadım henüz martın başında tasarım için gideceğim ameliyat günü olayı sıkıntılı epey ekliyorum şimdi, sanırım fotoğrafları göremiyorum daha ama nasıl olsa dolar mesaj sayım :) peki, ne kadar zamanda normal bir hal almıştı şişliklerin? ben en çok onun süresinden korkuyorum onun dışında korktuğum bir şey yok bile denebilir :)

Ameliyat gunu almak cok zor evet ama elinden geldigi kadar erken zamana verir emre bey :) karar vermissin zaten geriye sabirla beklemek kaliyor:) ilk 3 ay sislikler bariz oluyor burun kocaman :)tabi 3 ay sonra tamamen inmiyor ama en kaba goruntusu azaliyor:) benim 2 arkadasim daha olmustu baska doktorlara isim vermiyim simdi:) onlara gore benim sislerim daha cabuk inmisti :) 1. Senemdeyim kalin derili olmama ragmen herkes sasiriyor nasil boyle sekil aldi diye kalin deriye sekil vermek zordur cunku:) ama hic korkma emre bey olabilecegin en iyisini yapar :) bir de benim listemde arkadasim var nicki bisi onunda albumu var o da maksimum kalinlikta deriye sahip su an burnu cok iyi oturdu onunki dogal benimki biraz iddiali bakip fikir edinmen daha kolay olur:)

yani ilk 3 ay fark ediliyor dışarıdan bakıldığında? eyvah eyvah ben sınavlara falan gidicem, fena o zaman :)) tamam ikinizin fotoğraflarını da inceleyeceğim emre bey boşuna sabırlı olman lazım dememiş demek hahah ama beklemek de istemiyorum daha fazla

Hayir ya oyle herkesin farkedecegi gibi degil bilen anlar :) sadece burnun biraz sis oluyor iz falan yok :) mesela 3 aylik burnuma bakiyorum bi de simdikine bakiyorum baya fark var ama o zaman gozume o kadar sis gelmiyordu herkes de sislerin gitmis cok guzel olmus diyodu cok anlasilan biset degil aslinda:)kalin deriliysen sabir sart ama korkma asimetri ya da burnun sekil almamasi gibi bi durum asla olmaz emre beyin yaptigi burunda :) 25 mesaji doldur forumda mesaj doldurmak icin sayfalar var :)

oh rahatladım şimdi, okuldaki herkesin anlamasını istemem durduk yere şimdi :)) o dediğin sayfaları bulamadım dakikalardır saçmalasam dediğim topic arıyorum yok yok yok :))

oh rahatladım şimdi, okuldaki herkesin anlamasını istemem durduk yere şimdi :)) o dediğin sayfaları bulamadım dakikalardır saçmalasam dediğim topic arıyorum yok yok yok :))

Yok anlamazlar oyle merak etme:)Vardi yaaa ama basliklarini bilmiyorumm :) o zaman her sayfaya bi yorum yap 25 olur zaten :)

Merhabalaar :) iki gün önce ameliyat oldum ben size yazmak istedim :) şu an alçı var gözlerim şişti morlasti ama yinede memnunum verdiğim karardan .. bişey dırıcan siz burnunuzu nasıl temizliyordunuz ? Burnunun içini temizlemekden korkuyorum daha silikonlar var onları nasıl çıkaracak hiç düşünemiyorum bile :S

çok geçmiş olsun canım sadece burun cevresindeki kuruyan kanları kremle temizle çok bastırmadan... burun içi için tonimerden başka bi şey işe yaramaz ne yazık ki:))

Cok gecmis olsun :) burnunun icini tonimerle yika burun disindaki dikislerin orda kan yapisirsa oraya da tonimer sık kardesimin baya olmustu oyle yapmistik biz baya sıkmstm yumusamisti ama size krem de vermistir emre bey onu da surun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…