- Konu Sahibi EstetikEditor
-
eylem 4 ameliyattan sonra burun cildinde bir değişiklik olmadımı? nasıl kaldırdın 4 ameliyatı ? o kadar çok korkuyorumki ikinciden anlatamam .
zamanla sabirli olmayi ögreniyosun canim..bende herdefasinda bir daha asla diyodum ama olmayinca bir umut yine giriyosun o amaliyata...bu defa düzelir umuduyla..sende kendine geleceksin ve tekrar cesaret edip bir daha yaptiracaksin.sadece biraz zamana ihtiyacin var.sana tavsiyem bu defa doktorunu cok ama cok iyi sec...iyi secersen kurtulursun..benim gelecek ay emre ilhanda randevum var..bakalim ne diyecek...burun cildimde bisey olmadi ama burnumun aldigi sekiller cok kötü oluyo...bol sans canim...hayat sadece burundan ibaret degil,ben artik aynalara bakmadan geciyorum,bu iyi geliyo bana..resim cektirmeyi zaten unuttum...
.
zamanla sabirli olmayi ögreniyosun canim..bende herdefasinda bir daha asla diyodum ama olmayinca bir umut yine giriyosun o amaliyata...bu defa düzelir umuduyla..sende kendine geleceksin ve tekrar cesaret edip bir daha yaptiracaksin.sadece biraz zamana ihtiyacin var.sana tavsiyem bu defa doktorunu cok ama cok iyi sec...iyi secersen kurtulursun..benim gelecek ay emre ilhanda randevum var..bakalim ne diyecek...burun cildimde bisey olmadi ama burnumun aldigi sekiller cok kötü oluyo...bol sans canim...hayat sadece burundan ibaret degil,ben artik aynalara bakmadan geciyorum,bu iyi geliyo bana..resim cektirmeyi zaten unuttum...
.
sıkma canını tatlım ya revizyonla düzeltilir ama budefa iyi bir doktor seçmelısın. Sakın intihar falan düşüneyim deme herşeyin birçaresi var tek çaresiolmayan ölüm. İçini ferah tut düzeleceğine inan.Dr. merak ettim ismını versen bizede tavsiyen olurdoktorumun ismini yazarsam beni banlarlar quote. bana 10 numara bi burnun var revizyonla 11 yapacam diyor. tam bi gerizekalı. üstelik heryerde reklamı olan biri . resmen palyaçoya çevirdi beni . hiç ölçmemiş biçmemiş keserken.. allah bin belasını versin başkA Bi şey demiyorum
burnumu kafaya taktımya olmassam rahat edemiyorum herşeyde çok aceleciyim.ikiside aradan çıksın diye düşünüyorum. ama bi yandanda çok korkuyorum istediğin burun şekli olmassa diye. :93:
İşte benden bir tane daha :) Ben snin gibiyimm kafama koydum illa ki o ameliyatı olucam bnm de ameliyatım yarın tabi bi aksilik çıkmazsa doktorumun asistanları hala aramadı biraz ilgisiz gibi geldiler yada bnm kuruntum bakalım akşama kdr ses gelicek mi gelmezse bnde doktor tercihimi büyük ihtimalle Emre İlhan'dan yana kullanacağım. Aynı korkular bende de var ameliyat sonrası ya pişman olursam keşke acele etmeseydim dersem diye içim içimi yiyor...
kızlar 1 seneden önce revizyon olan varmı aranızda . ben 1 sene nasıl bekliycem ya(
Merhaba ArkadasLar...
Ben bugun tekrar mesajlari gozden gecirmekteyim..
Bende Dr Emre Ilhan beyde ameliyat olmak istiyorum.
Arkadasimla beraber karar verdik tarih olarak aralik 2010 secmistik ikimizde.
Yurtdisinda yasadiigmiz icin tatiller bize uygun gelmisti...
Amaaa o gitti ben gidemedim herseyi hazirlamistik otel, hastane, tarih, ucak vs....
Tabiki bende hic sans olmadigi icin devam etmedi ...
Arkadasim geldikten sonra kararimdan 100% oldum..
burnunu cok begendim ve ekim 2011 ertelendi.
Suan resimlere bakmak istiyorum ama bakamiyorum..
anLiyorum surda zaten toplam 5 tane mesajim var.
Herhalde arkadas olmam gerekiyor:13:..
Acaba bana yardimci olmak isteyen arkadaslar varmi..
Kararimdan eminim ama yinede cok merak ediyorum...
Yardimci olan arkadaslar veya olmayan herkeze simdiden tksr ediyorum
ilknur
lovehurts ben revizyon değilim ama fikir olması için göndereyim istersen yine de.. mail adresim esrasavkin@hotmail.com buraya bi mail atarsan foto gönderebiliim
mesaj sınırına gıcık oluyorum.. bi gün forumda adminlik için seçim olursa adaylığımı koyacağım, seçilirsem bu yasakların hepsini kaldıracağımP
kızlarrr yazdıklarınızı okudukça heycanlanıyorumyaklaşık 1 senedir araştırma yapıyorum.. özellikle son 4-5 aydır iyice kafama taktım ameliyatı o yüzden artık geri dönüşü yok hepinizin bildiği gibi bu süreçte bi sürü isim vardı aklımda.. kimisine fiyatı uygun diye yaklaştım kimisine yaptığı işleri beğendiğim için.. ama emre ilhann ona söyleyecek laf bulamıyorum.. forumdaki güzel burunlu kızlarımızın çoğu emre ilhan hastası:):) emre beyin yaklaşımlarını da anlatıyorsunuz ya inanın aklımdaki diğer tüm isimler silindi benim de.. inanılmaz bi şekilde güven duyuyorum,, kendimi başkasına emanet edemem gibi geliyo artık ya emre ilhan ya da ameliyat yok diyorum artık ama malesef bazı işlerimi halletmem gerekiyo,, ardından ben de emre ilhan hastaları kervanına katılmış olucam inşallah
merhaba eso,
forumla ilgili bir sorum olacak.
Birine arkadaslik teklifi gönderdim oda beni ekledi, fakat halen resim albümüne bakamiyorum. Acabe niye???
merhaba, artık 25 mesajlık bir kota var maalesef.. şuan 10 mesajın var sitede, 25'i geçince görebileceksin (en son böyleydi ama yine değişmemiştir umarım)
Yalnız bazı arkadaşlar mesaj sayısını geçebilmek için garip şeyler yazıyorlar ladjakslj lkajdas filan gibi:) onları yöneticiler siliyor, o şekilde de geçilmiyor yanien güzeli sen bol bol soru sor, hem kafandaki sorular cevaplanmış olur hem de kotayı geçmiş olursun
merhaba, artık 25 mesajlık bir kota var maalesef.. şuan 10 mesajın var sitede, 25'i geçince görebileceksin (en son böyleydi ama yine değişmemiştir umarım)
Yalnız bazı arkadaşlar mesaj sayısını geçebilmek için garip şeyler yazıyorlar ladjakslj lkajdas filan gibi:) onları yöneticiler siliyor, o şekilde de geçilmiyor yanien güzeli sen bol bol soru sor, hem kafandaki sorular cevaplanmış olur hem de kotayı geçmiş olursun
bana burun tasarimi yapmamasi beni üzdü
yani öyle kararimi verecektim oysaki
bana burun tasarimi yapmamasi beni üzdü
yani öyle kararimi verecektim oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?