emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zamanla sabirli olmayi ögreniyosun canim..bende herdefasinda bir daha asla diyodum ama olmayinca bir umut yine giriyosun o amaliyata...bu defa düzelir umuduyla..sende kendine geleceksin ve tekrar cesaret edip bir daha yaptiracaksin.sadece biraz zamana ihtiyacin var.sana tavsiyem bu defa doktorunu cok ama cok iyi sec...iyi secersen kurtulursun..benim gelecek ay emre ilhanda randevum var..bakalim ne diyecek...burun cildimde bisey olmadi ama burnumun aldigi sekiller cok kötü oluyo...bol sans canim...hayat sadece burundan ibaret degil,ben artik aynalara bakmadan geciyorum,bu iyi geliyo bana..resim cektirmeyi zaten unuttum...
.
eylem 4 ameliyattan sonra burun cildinde bir değişiklik olmadımı? nasıl kaldırdın 4 ameliyatı ? o kadar çok korkuyorumki ikinciden anlatamam .

cnm bnm sana dua edicem . inş bu sefer iyileşirasin . aynalara bakmadan yaşayamayan bi insandım . sanırım bakamadanda yaşayamam. eğer iyileşemessem gerçekten ya ölücem yada bi ölüden farksız yaşıycam . Güzel allahım hepimize yardım etsin inş. emre beyden randevu istedim ama 27 hazirana gün verdiler . o tarihtede ben burda yokum . dönüşte ilk işim kendisiyle tanışmak olacak. senin ameliyat sonucunuda 4 gözle bekleyeceğim . inş bi gün mutluluğumuzu paylaşır eskisi gibi gülebiliriz aynaya bakarken . aeo

cnm bnm sana dua edicem . inş bu sefer iyileşirsin . aynalara bakmadan yaşayamayan bi insandım . sanırım bakamadanda yaşayamam. eğer iyileşemessem gerçekten ya ölücem yada bi ölüden farksız yaşıycam . Güzel allahım hepimize yardım etsin inş. emre beyden randevu istedim ama 27 hazirana gün verdiler . o tarihtede ben burda yokum . dönüşte ilk işim kendisiyle tanışmak olacak. senin ameliyat sonucunuda 4 gözle bekleyeceğim . inş bi gün mutluluğumuzu paylaşır eskisi gibi gülebiliriz aynaya bakarken . aeo

sıkma canını tatlım ya revizyonla düzeltilir ama budefa iyi bir doktor seçmelısın. Sakın intihar falan düşüneyim deme herşeyin birçaresi var tek çaresiolmayan ölüm. İçini ferah tut düzeleceğine inan.Dr. merak ettim ismını versen bizede tavsiyen olur

kızlar 1 seneden önce revizyon olan varmı aranızda . ben 1 sene nasıl bekliycem ya (

burnumu kafaya taktımya olmassam rahat edemiyorum herşeyde çok aceleciyim.ikiside aradan çıksın diye düşünüyorum. ama bi yandanda çok korkuyorum istediğin burun şekli olmassa diye. :93:

İşte benden bir tane daha :) Ben snin gibiyimm kafama koydum illa ki o ameliyatı olucam bnm de ameliyatım yarın tabi bi aksilik çıkmazsa doktorumun asistanları hala aramadı biraz ilgisiz gibi geldiler yada bnm kuruntum bakalım akşama kdr ses gelicek mi gelmezse bnde doktor tercihimi büyük ihtimalle Emre İlhan'dan yana kullanacağım. Aynı korkular bende de var ameliyat sonrası ya pişman olursam keşke acele etmeseydim dersem diye içim içimi yiyor...

canım yarınmı ameliyat olacaksın hangi doktoru seçtin.

Slm,

bende emre beyde eylülde ameliyat olmayi düsümüyorum ve bende Yurtdisinda kaliyorum. Istersen bana bir mail atabilirsin xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba eso,

forumla ilgili bir sorum olacak.
Birine arkadaslik teklifi gönderdim oda beni ekledi, fakat halen resim albümüne bakamiyorum. Acabe niye???

merhaba,

bende emre beyde ameliyat olmayi düsünüyorum.
Eylülde....acaba sen ne zaman olmayi düsünüyorsun.
Baska yol arkadaslari var mi??

merhaba eso,

forumla ilgili bir sorum olacak.
Birine arkadaslik teklifi gönderdim oda beni ekledi, fakat halen resim albümüne bakamiyorum. Acabe niye???

merhaba, artık 25 mesajlık bir kota var maalesef.. şuan 10 mesajın var sitede, 25'i geçince görebileceksin (en son böyleydi ama yine değişmemiştir umarım)
Yalnız bazı arkadaşlar mesaj sayısını geçebilmek için garip şeyler yazıyorlar ladjakslj lkajdas filan gibi:) onları yöneticiler siliyor, o şekilde de geçilmiyor yani en güzeli sen bol bol soru sor, hem kafandaki sorular cevaplanmış olur hem de kotayı geçmiş olursun

merhaba eso,

cok sagol cevabin icin. O zama sana direk sorumu iletim. Sen Ilhan beyde ameliyat olmustun degilmi??? Ben bir türlü karar veremiyorum. Ya ilhan Bey, yada izmirden Cemil Tugay yada Fazil Apaydin. Sence kulak burun uzmani olmasi önemlimidir?? Cünkü Cemil Bey öyle degil

yine ben:)
beni ekledigin icin tesekkür. Daha henüz 25 mesaji doldurmadigim icin resimlerine bakamiyorum. Ama albümdeki baslik resimleri gördüm. Senin önceki burnun benim simdiki burnuma biraz benziyor sanki..benim burnumun ucu cok düsük. seninde mi öyleydi

bana burun tasarimi yapmamasi beni üzdü
yani öyle kararimi verecektim oysaki

canım ben eylül gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama belli olmaz daha sonraki döneme de kalabilir.. ayrıca tasarımı yüz yüze görüşmede yapıyormuş emre bey.. öyle olması daha iyi,, internetten yollayacağı bir tasarımla doktora karar vermek doğru olmaz gibi geliyor.

bana burun tasarimi yapmamasi beni üzdü
yani öyle kararimi verecektim oysaki

filo ama gayet normal tasarim yapmamasi cünkü saadece doktor beyin düsüncesiyle olmuyor en önemlisi senin nasil bi burun istedigin ona göre ortak bi karar alinir diye düsünüyorum tasarimi uygulamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…