- Konu Sahibi EstetikEditor
-
lavanta sorun sadece uçta değil. burun heryerden sorunlu. tamam nefesim açık ama burnum kısacık. burnumun tip kısmı yani ucu kısacık kesilmiş. havada duruyor . burun deliklerimin arasındaki kemik dimdik ortada. açıkta yani . burnumun ucu o kemiği örtemiyor. burun dimdik yüksek ve kısacık. sıfır kavis. burun direği kemiği incecik. burun ucu orantısız . o kadar büyükki suratımın ortasında kocaaman bi burun ucu var . başka bişey yok. burun dodak aram kocaman . ağzım maymuna benziyor . delikler karşıdan gözüküyor ayrıca kanatlardan biri aşağıya sarkmış bariz büyük . ve sarkık . uç kısımda kıkırdak kaymaları var . sol taraf kıkırdak çökmüş . bunlar şimdilik olanlar . 1 sene sonra ne olur gerçekten bilmiyorum
hayır canım emre beye olmadım . revizyon için araştırma yaparken girdim bu başlığa . doktorum ünlü bi kasap . adını veremiyorum . adı batsın . allah bin belasını versin başka birşey demiyorum ..ameliyatım maRTTA oldu. hayatımın dönüm noktası . mutlu bi hayatınm bvarken hayatım zindana döndü. üstelik bir yığın para verip çook ünlü bi hastanede yattım . o kadar eziyet çektim .senin en azından insan içine çıkacak bi burnun var idare edersin revizyona kadar . şükret kardeşim . bu arada para herşeyi çözmüyor. bazen insan çook pahalıyada adi şeyler satın alabiliyor
eylem 4 ameliyattan sonra burun cildinde bir değişiklik olmadımı? nasıl kaldırdın 4 ameliyatı ? o kadar çok korkuyorumki ikinciden anlatamam .yalniz degilsin canim inan bana..senin yasadiklarinin aynisini bende son bir senedir yasiyorum.senin ilkmis, ben 4.ameliyatimi gecen sene nisanda olmustum.burnum düzelmedi ama yeni yeni kendime geliyorum.zor bi sürecti..5.ameliyat icin karar vermem gerekiyor ama ,insallah düzelicek!ümidini kaybetme,daha 2.ameliyatini olacaksin neki...
bana kiyasla hic bisey inan bana..
emre ilhan bir röportajında doktor hatalarını eleştiriyordu "en sık yapılan halk arasında domuz burnu denilen aşırı kalkık burunlar" diye... ondan dolayı bir tek emre ilhana güvenir oldum. ama çok kalabalık.. en erken randevuyu 1 ay sonraya veriolar.
Valla cnm ben cok arastırdım zor oldu ama en sonunda kararımı verdim özellıklede karar vermemde senın enson ekledıgın fotograflar cok yardımcı oldu tam istedıgım gıbı burun yapmıs sana umarım benım yuzumede gider aynısını yapar cvp ladıgın için teşekkürler sende allaha emanet ol
arkadaşlar merhaba
benim bir sorum olacak. ben burun ameliyatı olmak istiyorum fakat diş teli kullanıyorum acaba teller bir sorun yaratırmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim.:18:
canim bu konuda bi fikrim yok saglikli bir bilgi icin doktora sormalisin bence
arkadaşlar merhaba
benim bir sorum olacak. ben burun ameliyatı olmak istiyorum fakat diş teli kullanıyorum acaba teller bir sorun yaratırmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim.:18:
bendede tel vardı doktoruma sorduğumda ameliyatta ona göre dikkatli oluruz demişti..şuan tellerim çıktı hala olamadım :)) ama bence hiç riske girme tel tedavin bitsin sonra ol.. acil bir durumun yoksa tabii...şahsen ben iki acıyı çekmekten korktum :97:
emre beyin fiyatına zam geldiği ve 8.500 tl olduğu doğrumu gerçekten eğer öyleyse emre ilhan defterini kapatıcam da
emre beyin fiyatına zam geldiği ve 8.500 tl olduğu doğrumu gerçekten eğer öyleyse emre ilhan defterini kapatıcam da
emre ilhan bana taa haziran sonuna randevu verdi bu kadar dolu mu bu gerçekten :S.s
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benim burnumu emre ilhan yapmadı. revizyon için onu düşündüğümden buraya yazıyorum . kendisyle henüz görüşmedim bile . revizyonda çok başarılı bi doktormuş. tekrar aynı doktora revizyon olabilirim ama adamdan korku geldi. yüzünü bile görmek istemiyorum . acaip soğudum . kocaman bi nefret var içimdde şu an
cnm bnm çok teşekkür ederim kardeşim. Allah hiçkimseye çaresi olmayan dert vermesin . herkes çok mutlu olsun inşcanim benim rabbim sana sabir versin inshalla atlatirsin bu durumu ve revizyonda mutlulugunu tekrar yakalarsin dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?