emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrr yazdıklarınızı okudukça heycanlanıyorum yaklaşık 1 senedir araştırma yapıyorum.. özellikle son 4-5 aydır iyice kafama taktım ameliyatı o yüzden artık geri dönüşü yok hepinizin bildiği gibi bu süreçte bi sürü isim vardı aklımda.. kimisine fiyatı uygun diye yaklaştım kimisine yaptığı işleri beğendiğim için.. ama emre ilhann ona söyleyecek laf bulamıyorum.. forumdaki güzel burunlu kızlarımızın çoğu emre ilhan hastası:):) emre beyin yaklaşımlarını da anlatıyorsunuz ya inanın aklımdaki diğer tüm isimler silindi benim de.. inanılmaz bi şekilde güven duyuyorum,, kendimi başkasına emanet edemem gibi geliyo artık ya emre ilhan ya da ameliyat yok diyorum artık ama malesef bazı işlerimi halletmem gerekiyo,, ardından ben de emre ilhan hastaları kervanına katılmış olucam inşallah

kim yapti senin ameliyatini canim...sadece bas harflerini yaz ben anlarim...

yalniz degilsin canim inan bana..senin yasadiklarinin aynisini bende son bir senedir yasiyorum.senin ilkmis, ben 4.ameliyatimi gecen sene nisanda olmustum.burnum düzelmedi ama yeni yeni kendime geliyorum.zor bi sürecti..5.ameliyat icin karar vermem gerekiyor ama ,insallah düzelicek!ümidini kaybetme,daha 2.ameliyatini olacaksin neki...
bana kiyasla hic bisey inan bana..

ya arkadaşlar ben de ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.. şuan için aklımda emre ilhan var ama, gene de korkuyorumm

bende de didi11in başına gelenleri okuyunca sadece didi11nin doktoruna değil bütün doktorlara karşı güvensizlik oluştu :S

en korktuğum şey domuz burnu....
emre ilhan bir röportajında doktor hatalarını eleştiriyordu "en sık yapılan halk arasında domuz burnu denilen aşırı kalkık burunlar" diye... ondan dolayı bir tek emre ilhana güvenir oldum. ama çok kalabalık.. en erken randevuyu 1 ay sonraya veriolar.

eylem 4 ameliyattan sonra burun cildinde bir değişiklik olmadımı? nasıl kaldırdın 4 ameliyatı ? o kadar çok korkuyorumki ikinciden anlatamam .

canım inanır mısın ben de şuan emre ilhandan başkasına güvenemez oldum.. ona yaptıramazsam ameliyatımı içim içimi yiyecek snaırım.. kesinlikle doktora güven duymak her şeyden önemli.. tam anlamıyla güvenmediğim bir doktora kendimi asla emanet edemem...

arkadaslar ins henuz ameliyat olmamis arkadaslarimizin hersey gonlunce olur....herseyden önemlisi elbette doktoruna duyacagin güvendir..sadece yorumlarla yada izlediginiz videolarla kalmayin aklinizdaki doktorlarla bire bir gorusun.ben sahsen öyle yaptim eledim ve en cok emre beye güven duydugum icin ona ameliyat oldum..ve cok mutluyum cokkk.ALLAH herkese böyle guzel mutlulugu yasatir insallah

arkadaşlar merhaba

benim bir sorum olacak. ben burun ameliyatı olmak istiyorum fakat diş teli kullanıyorum acaba teller bir sorun yaratırmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim.:18:

canimin ici sana azda olsa bi nevi yardimci olabildiysem ne mutlu bana.cunku senin yasadigin su anki evreleri bende bi zamanlar yasadim o yuzden cok cok iyi anliyabiliyorum..emre beyle gorusursun bilgisayarindan benim ilk gittigim buruna bak daha sok olurun bu buun bu hale nasil geldi diye:) emre bey emin olki yüzüne en cok yakisani yapicakdir.senin yapman gereken burun tasarima tek gitmen cunki kafan rahat olar hic cekinmeden en ince ayrrintisina kadar emre beyle ne istedigini paylas ben öyle yaptim..mucuksss sende ALLAH ima emanetsin...

arkadaşlar merhaba

benim bir sorum olacak. ben burun ameliyatı olmak istiyorum fakat diş teli kullanıyorum acaba teller bir sorun yaratırmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim.:18:

canim bu konuda bi fikrim yok saglikli bir bilgi icin doktora sormalisin bence

arkadaşlar merhaba

bendede tel vardı doktoruma sorduğumda ameliyatta ona göre dikkatli oluruz demişti..şuan tellerim çıktı hala olamadım :)) ama bence hiç riske girme tel tedavin bitsin sonra ol.. acil bir durumun yoksa tabii...şahsen ben iki acıyı çekmekten korktum :97:

emre beyin fiyatına zam geldiği ve 8.500 tl olduğu doğrumu gerçekten eğer öyleyse emre ilhan defterini kapatıcam da

burnumu kafaya taktımya olmassam rahat edemiyorum herşeyde çok aceleciyim.ikiside aradan çıksın diye düşünüyorum. ama bi yandanda çok korkuyorum istediğin burun şekli olmassa diye. :93:

emre beyin fiyatına zam geldiği ve 8.500 tl olduğu doğrumu gerçekten eğer öyleyse emre ilhan defterini kapatıcam da

hayatim fiat konusunda emre beyin asistanini arasan..cunkii ilk ameliyat fiyati baska revizyon yani önceden bi operasyon gecirmis burun fiyati baska...hem 8500 tl ilk senden duydum ...saglikli bilgi icin aramalisin.....

canim benim rabbim sana sabir versin inshalla atlatirsin bu durumu ve revizyonda mutlulugunu tekrar yakalarsin dualarimiz seninle

canim benim rabbim sana sabir versin inshalla atlatirsin bu durumu ve revizyonda mutlulugunu tekrar yakalarsin dualarimiz seninle
cnm bnm çok teşekkür ederim kardeşim. Allah hiçkimseye çaresi olmayan dert vermesin . herkes çok mutlu olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…