emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ne demek (doldurmuşsun mesaj kotasını, yorum bile yapmışsın
Burun ucu çok düşüktü bende de evet, kendine benzer burunları görünce iyi oluyor, AÇELYAM'a da bak mesela ondaki değişim müthiş.. bir burun ameliyatıyla yüzün ne kadar fazla değişebileceğine örneğiz bence
Karasızlığın çok normal, diğer düşündüğün doktorların hastalarını da incele bi istersen, senin kriterlerine en çok hangisi uyuyorsa zamanla senin için en doğru olana yoğunlaşırsın zaten.
Doktorun KBB Uzmanı olmasının şu artısı var; hani herkes sorar ya ameliyat sonrasında nefes almamda sorun olursa, ya içinde işlevsel bi takım problemler çıkarsa filan.. işte o sorular için endişe etmene hiç gerek kalmıyor, işlevini çok büyük bir ihtimalle daha iyi hale getiriyorlar çünkü

burun tasarımı ücretli diye yazıyordu sitesinde

Kızlar tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir kaç soru var. Dün ameliyat oldum, bugün aynaya baktığımda burun ve dudak mesafemin çok geniş olduğunu ve burnum şuan için çok kalkık olduğunu gördüm. Şişlikler indiktn sonra kalkıklığı gider mi? Burun ve dudak mesafem ne durum olur? Lütfen bana bir bilgi verin çok korkuyorum

canım korkmana gerek yok daha dün ameliyat olmuşsun ve cok cok yeni tabiyki ilk başta öyle gelir ve şişliklerden dolayıda havada duruyordur.başta benimde öyleydi arada mesafe cok acıktı daha sonra zamanla o arası aşağıya incek o mesafe normal haline gelcek cok normal daha 1 gün olmuş korkmana gerek yok fıstık:)bu arada gecmiş olsun

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın. ameliyat olmak için acele ettim, iyileşmek için acele ediyorum, herşey bi anda olsun bitsin istiyorum. Umarım salıya kadar biraz olsun şişlikler iner işe başlamam gerekiyor. Sanırım bir kaç günü daha iyi olurum. dudak ve burun mesafesi düzeldiğinde çok mutlu olacağım :)

arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzden aslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. emre beyi netten araştırdım. baktım burda 700 sayfası var. herhalde iyi bir doktordur diye düşünüyorum. fiyat da az buz değil 5 bin tl. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden... çok ağrı sızı morluk olur mu

slm arkadaşlar bugün emre beyin yerini aradım agustosa kadar doluymus ve eylulde zam gelıyormus.ayrıca tasınıyorlarmıs bağdat caddesine ordakı bayanın söyledıgıne göre.ben bu gidişle yaptıramıcam hep bir engel cıkıyor karsıma ben zaten 5000 zor ödeyecegım 5500.6000 tl nasıl veriyim bıde yer baya uzak gel git bir sürü işkence çok istiyorum emre ilhana amelıyat olmak ama gitgide zorlasıyor offfffff

evet cnm gercekten emre beyden herkes cok memnun bende ona amelıyat olmayı dusunuyorum.bence 5000 tl deger yaptıgı burunları görürsen degıcegını sende dusunuceksın ben herkesın resımlerını gordukten sonra karar verdim o tek bir amelıyatta butun sorunlarını halledebılecek bir doktor hem kbb hemde estetık plastık uzmanı.burda amelıyat olan kısıler butun sureclerını paylasıyor bende onlardan cesaret aldım yaptırıcam inşallah resımlerı görebılmen ıcın 25 yorum yapman gerekıyor.ayrıca artık eskısı gıbı morluk olmuyormus öyle soluyorlar.

ırmak cevap için sagol. peki ağustos ayı da mı doluymuş :S eylülden önceye randevu alsak yine 5binden yapar mı acaba?

evet cnm agustos ayı doluymus onceden randevu alsanda eylüle yenı fıyat zamlı fiyat uygulanacakmış.bayan dedıkı istersenız acıga yazalım sızı eger iptal eden olursa onun yerıne sız olursunuz dedı iptal olmazsa eylüle kaldık yani off yaa sinir oldum

kızlar bende zoraki ihtiyaç kredisi çektim ameliyat gününü bekliyorum..nefes alma sorunum var istersem sigortadan yararlanabilirim ama emre beyde karar kıldım..Kime söylesem çok fazla, o kadar parayı nasıl vereceksin, ben olsam bu fiyata yaptırmam diyorlar..Fiyatı çok uygun bence yaptırmalısın diyen biri çıksın yahu..Bencede fazla ama sigortayla yapılan bir burun ya daha kötü olursa..Ne yapacağımı bilmiyorum

canım önemli olan senin doktora güvenmen, kendini emanet edebilmen. güvenmediğin birine yaptırıp daha sonra revizyon ihtiyacı duyarsan sana daha pahalıya mal olur, psikolojik çöküntü de cabası... o parayı çalışıp tekrar kazanabilirsin ama kötü sonuçlanan bir ameliyatın götürdüklerini hiçbir şey geri getiremez. her pahalı doktor iyi, her ucuz yapan doktor kötü olacak diye bir durum da yok ama dediğim gibi önemli olan doktora duyulan güven...

evet canım haklısın.. umarım değer de revizyon durumum olmaz... :44:

nefes alma sorunun çok şiddetli mi? mesela ben sol yanıma yatarak asla uyumam tıkanıyorum. geceleri agzım açık yatarım. çünkü sol tarafım tıkalı. kemik egriliği var. bu durumda emre ilhan bana indirim yapar mı acaba... ben de emre ilhanın işinin kalitesine inandım, buradaçoğu sayfayı okudum, tek olumsuz yanıt yazanı duymadım ama işte şu fiyatı sen ameliyat gününü emre beye mi aldın bu arada?

ilk ameliyat fiyati cok uygun canim..sen ona buna bakma...git yaptir...

valla ben tam eylüle ertelemek icin telefon acmistim ama fiyat artisini duyunca 24 agustosda kaldim

valla ilk ameliyatim olsaydi,o fiyat farkini göze alir ertelerdim.agustosda olmayi hic istemiyorum cünkü ama ben zaten 2 katini ödücem yetmez mi))

valla ilk ameliyatim olsaydi,o fiyat farkini göze alir ertelerdim.agustosda olmayi hic istemiyorum cünkü ama ben zaten 2 katini ödücem yetmez mi))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…