- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba eso,
cok sagol cevabin icin. O zama sana direk sorumu iletim. Sen Ilhan beyde ameliyat olmustun degilmi??? Ben bir türlü karar veremiyorum. Ya ilhan Bey, yada izmirden Cemil Tugay yada Fazil Apaydin. Sence kulak burun uzmani olmasi önemlimidir?? Cünkü Cemil Bey öyle degil
ne demekyine ben:)
beni ekledigin icin tesekkür. Daha henüz 25 mesaji doldurmadigim icin resimlerine bakamiyorum. Ama albümdeki baslik resimleri gördüm. Senin önceki burnun benim simdiki burnuma biraz benziyor sanki..benim burnumun ucu cok düsük. seninde mi öyleydi
canım ben eylül gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama belli olmaz daha sonraki döneme de kalabilir.. ayrıca tasarımı yüz yüze görüşmede yapıyormuş emre bey.. öyle olması daha iyi,, internetten yollayacağı bir tasarımla doktora karar vermek doğru olmaz gibi geliyor.
Kızlar tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir kaç soru var. Dün ameliyat oldum, bugün aynaya baktığımda burun ve dudak mesafemin çok geniş olduğunu ve burnum şuan için çok kalkık olduğunu gördüm. Şişlikler indiktn sonra kalkıklığı gider mi? Burun ve dudak mesafem ne durum olur? Lütfen bana bir bilgi verin çok korkuyorum
canım korkmana gerek yok daha dün ameliyat olmuşsun ve cok cok yeni tabiyki ilk başta öyle gelir ve şişliklerden dolayıda havada duruyordur.başta benimde öyleydi arada mesafe cok acıktı daha sonra zamanla o arası aşağıya incek o mesafe normal haline gelcek cok normal daha 1 gün olmuş korkmana gerek yok fıstık:)bu arada gecmiş olsun
arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzdenaslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. emre beyi netten araştırdım. baktım burda 700 sayfası var. herhalde iyi bir doktordur diye düşünüyorum. fiyat da az buz değil 5 bin tl. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden... çok ağrı sızı morluk olur mu
ırmak cevap için sagol. peki ağustos ayı da mı doluymuş :S eylülden önceye randevu alsak yine 5binden yapar mı acaba?
kızlar bende zoraki ihtiyaç kredisi çektim ameliyat gününü bekliyorum..nefes alma sorunum var istersem sigortadan yararlanabilirim ama emre beyde karar kıldım..Kime söylesem çok fazla, o kadar parayı nasıl vereceksin, ben olsam bu fiyata yaptırmam diyorlar..Fiyatı çok uygun bence yaptırmalısın diyen biri çıksın yahu..Bencede fazla ama sigortayla yapılan bir burun ya daha kötü olursa..Ne yapacağımı bilmiyorum
canım önemli olan senin doktora güvenmen, kendini emanet edebilmen. güvenmediğin birine yaptırıp daha sonra revizyon ihtiyacı duyarsan sana daha pahalıya mal olur, psikolojik çöküntü de cabası... o parayı çalışıp tekrar kazanabilirsin ama kötü sonuçlanan bir ameliyatın götürdüklerini hiçbir şey geri getiremez. her pahalı doktor iyi, her ucuz yapan doktor kötü olacak diye bir durum da yok ama dediğim gibi önemli olan doktora duyulan güven...
kızlar bende zoraki ihtiyaç kredisi çektim ameliyat gününü bekliyorum..nefes alma sorunum var istersem sigortadan yararlanabilirim ama emre beyde karar kıldım..Kime söylesem çok fazla, o kadar parayı nasıl vereceksin, ben olsam bu fiyata yaptırmam diyorlar..Fiyatı çok uygun bence yaptırmalısın diyen biri çıksın yahu..Bencede fazla ama sigortayla yapılan bir burun ya daha kötü olursa..Ne yapacağımı bilmiyorum
evet cnm agustos ayı doluymus onceden randevu alsanda eylüle yenı fıyat zamlı fiyat uygulanacakmış.bayan dedıkı istersenız acıga yazalım sızı eger iptal eden olursa onun yerıne sız olursunuz dedı iptal olmazsa eylüle kaldık yani off yaa sinir oldum
valla ben tam eylüle ertelemek icin telefon acmistim ama fiyat artisini duyunca 24 agustosda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?