- Konu Sahibi EstetikEditor
-
valla ilk ameliyatim olsaydi,o fiyat farkini göze alir ertelerdim.agustosda olmayi hic istemiyorum cünkü ama ben zaten 2 katini ödücem yetmez mi))
cnm daha önceki amelıyatlarını kim yaptı nıe begenmedın ben ilk defa olması zor olucak 2.3 yu kaldıramam vallla nası dayanıyosun??
isim veremiyorum canim,yassakkkaslinda dalinin en iyisi en ünlüsü en deneyimlisi..belki benden baska herkez cok memnundur ama benimki bi türlü olmadi..türkiyenin cok mankeni ve sanatcisina harika burunlar yapmis,bastan yaratmis, bi bana güzel bi burun yapmadi.oda önemsemediginden diye düsünüyorum,istese yapardi bence...bende ona kiziyorum iste...
anladım cnm inşallah emre bey istediğin gibi bir burun yapar kurtulursun artık.
kızlar bende zoraki ihtiyaç kredisi çektim ameliyat gününü bekliyorum..nefes alma sorunum var istersem sigortadan yararlanabilirim ama emre beyde karar kıldım..Kime söylesem çok fazla, o kadar parayı nasıl vereceksin, ben olsam bu fiyata yaptırmam diyorlar..Fiyatı çok uygun bence yaptırmalısın diyen biri çıksın yahu..Bencede fazla ama sigortayla yapılan bir burun ya daha kötü olursa..Ne yapacağımı bilmiyorum
bende dogru bi karar vermissin.. belki bütceni asabilirsin ama sonucda ALLAH in izniyle guzel bi burun cikicak...bende istanbula geldigimde ameliyat icin bazi tanidiklar baska doktora yönlendirmisdi beni fiyat hususunda..sonucda emre beyde kararim kesindi..cünkü bu saglik illlaki ucuz olucak diye hic bilmedigin guven hissetmedigin kafanda bi sürü soru isaretleriyle olmakdansa, kafan rahat bi sekilde guven duyduguna olmak en mantiklisi ....
bende dogru bi karar vermissin.. belki bütceni asabilirsin ama sonucda ALLAH in izniyle guzel bi burun cikicak...bende istanbula geldigimde ameliyat icin bazi tanidiklar baska doktora yönlendirmisdi beni fiyat hususunda..sonucda emre beyde kararim kesindi..cünkü bu saglik illlaki ucuz olucak diye hic bilmedigin guven hissetmedigin kafanda bi sürü soru isaretleriyle olmakdansa, kafan rahat bi sekilde guven duyduguna olmak en mantiklisi ....
acelyam senin resimlerde kesi izi bayaa belli geçtimi o iz ?? :26:
inş. canım kararımı verdim kimse değiştiremez artık
valla ilk ameliyatim olsaydi,o fiyat farkini göze alir ertelerdim.agustosda olmayi hic istemiyorum cünkü ama ben zaten 2 katini ödücem yetmez mi))
canim suan izlerden eser yok.ne bir kizariklik nede kesik izi hepsi gecdi...ilk zamanlar kizariklik oluyor dogal olarak...ama geciyor
bitanem simdiden hayirli olsun yeni burnun:) görüstünmü doktorla
saol canım benim 2. görüşmeye gidicem fotoğraflar falan çekilecekmiş bu görüşmede çok stresli bir süreç bitsede kurtulsam
yog valla stresli felan deil sadece cok heycanli:))
Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni ameliyat olmuş arkadaşlara çook geçmiş olsun ve yakında olacak arkadaşlara da şimdiden çok çookkk geçmiş olsun diyorum. Ben ameliyat olalı tam iki ay oldu. Yeni fotoğraflar ekledim. Burun ucum hala şiş top gibi duruyor ama ben bu haliyle bile çok mutluyum. Umarım herkes istediği güzel ve sağlıklı burunlara kavuşur.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?