- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.841
dg62.. günaydın cnm.. doktorla dialog içindesin sanırım emre ilhanın yanında çalışanı mısın? Arastırma yapıyorum da
Ne demek canim asil emre beye tesekkurler boyle bir alternatif daha sundugu icin :) sizin icin daha rahat oldu simdi :)
Evet konu doğru bende 6 mart da amileyat olucam ulus LİV HOSPİTAL a yapacağını belirtti.
mrb ben de emre ilhana ameliyat olucam ameliyat tarihini aldım ama forumda emre ilhana ameliyat olanların fazla albümü yok. olanlar beni ekleyebilirler mi rica etsem resimlerini görmek istiyorum
arkadaşlar merhaba.bende bugün radikal bir karar alarak burun ameliyatı olmaya karar verdim düşüncem uzun süredir vardı fakat korkuyordum,öncesinde bayağı araştırdım.kızkardeşim ameliyat oldu emre beye değil ama onunda ameliyatı başarılı geçti 4 ay oluyor gayet doğal bir burnu oldu çok bariz ihitiyacı vardı amaliyata iyide oldu.bana gelince benim dışımda herkesin saçma düşünüyorsun burnun çok güzel ne ameliyatı diiyorlar ama ben memnun değilim.bugün eşimle de konuştum,bence düşünme ihtiyacın yok dedi,şevkimi kırıyorlar ama ben istiyorum,aklımdan geçen burna sahip olunca daha mutlu olucam.emre bey ile maillstik bugün , benim 2,5yaşında bi kızım var ve çok fazla yatma imkanım yok malesef.size sormak istediğim günlük yaşantıma nekadar sürede dönebilirm?kızkardeşim ameliyattan 2gün sonra daha rahattı ama ilk 2 gece konulan tamponlar yüzünden nefes alamıyordu.emre beyin kullandığı tamponlarda aynımı?yani ağzından nefes almak zorunda kalıyormusunuz?benim bu konuda büyük fobim var gece uyurken nefesim kesilir diye korkuyoum,birde bu tamponar çıkarken çok canınız yandımı?endişelerim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirm.sağlıklı günler.
arkadaşlar merhaba öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun inşallah herkes istedigi gibi bir buruna sahip olur zaman geçtikçe.ben daha önce burun ameliyatı oldum estetik amaçlı.şu an burnumda bir sorun yok ama şekli istedigim gibi olmadı ve hiç içime sinmiyor.kavisi hiç yok burun ucu da hafif düşük duruo emre beyin çok iyi oldugunu ögrendim bu forumda aradaşlar=) ama tek korkum uzun burun olması ne yazıkki bazı arkadaşlar emre beyin yaptıgı burunların hafif uzunca göründügünü söylemiş.böyle mi gerçekten de böyle bir genelleme var mı ki?burnum yüzüme sert bir ifade verio düz oldugu için ben bebeksi durcak bir burun istiorum bunun için emre beyin tarzı bana uygun olur mu acaba?çok teşekkürler şimddiden cevaplarınız için=)
umarım şanssızlıgım 2.burun ameliyatıma da sıçramaz.=/
arkadaşlar merhaba öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun inşallah herkes istedigi gibi bir buruna sahip olur zaman geçtikçe.ben daha önce burun ameliyatı oldum estetik amaçlı.şu an burnumda bir sorun yok ama şekli istedigim gibi olmadı ve hiç içime sinmiyor.kavisi hiç yok burun ucu da hafif düşük duruo emre beyin çok iyi oldugunu ögrendim bu forumda aradaşlar=) ama tek korkum uzun burun olması ne yazıkki bazı arkadaşlar emre beyin yaptıgı burunların hafif uzunca göründügünü söylemiş.böyle mi gerçekten de böyle bir genelleme var mı ki?burnum yüzüme sert bir ifade verio düz oldugu için ben bebeksi durcak bir burun istiorum bunun için emre beyin tarzı bana uygun olur mu acaba?çok teşekkürler şimddiden cevaplarınız için=)
bütün burun ameliyatından tamponlar alınana kadar ağızdan nefes almak zorunda kalırsın oda çok sıkıntı yaratmıyo zaten gece uyurken ben azda olsa burnumdan alıyomuşum nefes ailem sölemişti nefesin tabiki kesilmez daha hiç böyle birşeye rastlanmadı :) ben emre beye ameliyat oldum tampondan korkuyodum ama hiç o söylentilere inanma hiç acımadı az bişi tabikide bi sızı hissediosun ama saniyelik bişiarkadaşlar merhaba.bende bugün radikal bir karar alarak burun ameliyatı olmaya karar verdim düşüncem uzun süredir vardı fakat korkuyordum,öncesinde bayağı araştırdım.kızkardeşim ameliyat oldu emre beye değil ama onunda ameliyatı başarılı geçti 4 ay oluyor gayet doğal bir burnu oldu çok bariz ihitiyacı vardı amaliyata iyide oldu.bana gelince benim dışımda herkesin saçma düşünüyorsun burnun çok güzel ne ameliyatı diiyorlar ama ben memnun değilim.bugün eşimle de konuştum,bence düşünme ihtiyacın yok dedi,şevkimi kırıyorlar ama ben istiyorum,aklımdan geçen burna sahip olunca daha mutlu olucam.emre bey ile maillstik bugün , benim 2,5yaşında bi kızım var ve çok fazla yatma imkanım yok malesef.size sormak istediğim günlük yaşantıma nekadar sürede dönebilirm?kızkardeşim ameliyattan 2gün sonra daha rahattı ama ilk 2 gece konulan tamponlar yüzünden nefes alamıyordu.emre beyin kullandığı tamponlarda aynımı?yani ağzından nefes almak zorunda kalıyormusunuz?benim bu konuda büyük fobim var gece uyurken nefesim kesilir diye korkuyoum,birde bu tamponar çıkarken çok canınız yandımı?endişelerim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirm.sağlıklı günler.
bütün burun ameliyatından tamponlar alınana kadar ağızdan nefes almak zorunda kalırsın oda çok sıkıntı yaratmıyo zaten gece uyurken ben azda olsa burnumdan alıyomuşum nefes ailem sölemişti nefesin tabiki kesilmez daha hiç böyle birşeye rastlanmadı :) ben emre beye ameliyat oldum tampondan korkuyodum ama hiç o söylentilere inanma hiç acımadı az bişi tabikide bi sızı hissediosun ama saniyelik bişi
ben emre beye mart ın sonunda amelıyat olacagım (inş.) ama korkularım var şekline siz mi karar veriyorsunuz.amelıyat sonrası agrı oluyor mu? lütfen cevap ve ameliyat sonrası şeklinden memnunmusunuz arkadaşlar? lütfen cevap
gerçekten bu yorumları okuyunca insanın kafası iyice karışıyor
Her soylenene inanmayin :) eger eski burnunuz cok uzun ve cok buyukse o burun bir yere kadar kucultulebilir emre beyin tarzi sudur diye bisey yok aslinda kisinin istegine gore ve yuzun yapisina gore en uygun olani yapiyor. Albumum var isterseniz ekleyip bakabilirsiniz benim burnum kisa ve cok kalkik ben oyle istedim yuzumle de uyumlu tabi yoksa emre bey yapmazdi:) revizyonda cok basarilidir kendisiyle gorusup karar vermeniz daha iyi olur sizin icin
canım uzun görünmesi derken şişlikler burun ucunda toplandığı için ilk aylar uzun gibi durabilir. Emre beyin yaptığı burunlarda bir yıl sonrasına bakmak lazım çok değişiyo yaptığı burunlar:) ayrıca Emre bey tek tip, kalıp gibi burun yapmadığı için uzun burun, ufak burun, kalkık burun, kibar burun gibi ayrım yapılamaz herkesin burnu çok farklı şekil olarak... Eski burnun çok uzunsa ya da çok kalınsada belli oranda küçülebilir. Yorumlardan çok fotoğraflara bakıp kendin karar vermelisin çünkü kimin ne niyetle yazdığını kimse bilemez çok güvenme forumdaki her yoruma.... Emre ilhanın yaptığı burunların estetik kalıplarının çok dışında ve benzersiz olduğunu düşünüyorum.
çok teşekkür ederim=)peki tasarımı önden de yapıyor mu?yoksa sadece yandan mı yapıyor emre bey?bir de istenildigi gibi yapıyor m burunları acaba?
çok teşekkür ederim=)peki tasarımı önden de yapıyor mu?yoksa sadece yandan mı yapıyor emre bey?bir de istenildigi gibi yapıyor m burunları acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?