- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.821
canim öncelikle cok gecmis oldun...burun deliklerin rda dikisler icin krem yazmisdi emre bey bana..onu kulak copuyle hafifde suruodum...ayrica burun ici icinde tonimer isimli burun spreyi vermisdi..her 2 saatde bir icine her bi burun deligine bi kere sikiyordum...burun icini kurcalama icinde silikonlar var cunki..tonimer burun icini hem temiz hemde nemli tutacagindan burun ucuna akanida hafifde kulak copuyle temizle...Merhabalaar :) iki gün önce ameliyat oldum ben size yazmak istedim :) şu an alçı var gözlerim şişti morlasti ama yinede memnunum verdiğim karardan .. bişey dırıcan siz burnunuzu nasıl temizliyordunuz ? Burnunun içini temizlemekden korkuyorum daha silikonlar var onları nasıl çıkaracak hiç düşünemiyorum bile :S
peki kizlar kesik izleri oliyor mu...?herkese glre farkli ameliyat yapiyormus acik veya kapali...korktugum nokta izler kaliyor mu?
Emre beyin şuanki fiyatını bilen var mı bana en son 6000 demişti.
Nisan ayina kadar 6000 yani son 1 ay kaldi. Nisanda 6800
niye sürekli artıyor boyle
Acıbadem hastanesinde yapıyor dimi
Avrupa yakasinda oturup emre beye ameliyat olmak isteyenlere mujde :) emre bey liv hospital da da ameliyat yapacakmis artik :) isteyene liv hospital da isteyene acibadem hastanesinde:) acibadem hastanesinde de devam yani :)
süpermiss yaa acibademde olsayydim refakatci olamiyackti malesef yanimda...ama eger bahcesehirde liv hospitaldede yapiliyorsa,..harika...:)peki bilgiyi emre beyden mi aldin`?
Eveet cnm zaten biliyodum hastaneden devamli ariyolarmis gorusuyordu hastaneyle ama netlesmeden kimseye soyleme demisti bugun netlestigini soyledi hatta yarin orada 2 ameliyati varmis :) avrupa yakasinda oturanlar icin cok iyi oldu :) ama acibademde 6800 liv de 7000 mis ucret cok kucuk bi rakam oynuyo:)[/QU
zaten o masrafi oraya gider gelirken harcanacak.pek fazlada fiyat arasinda oynama yokmus iyi.bare yakin yere gideriz..:)
süpeersinn bee canimm bilgilendirdigin icin tskler..:)
Eveet cnm zaten biliyodum hastaneden devamli ariyolarmis gorusuyordu hastaneyle ama netlesmeden kimseye soyleme demisti bugun netlestigini soyledi hatta yarin orada 2 ameliyati varmis :) avrupa yakasinda oturanlar icin cok iyi oldu :) ama acibademde 6800 liv de 7000 mis ucret cok kucuk bi rakam oynuyo:)[/QU
zaten o masrafi oraya gider gelirken harcanacak.pek fazlada fiyat arasinda oynama yokmus iyi.bare yakin yere gideriz..:)
süpeersinn bee canimm bilgilendirdigin icin tskler..:)
Ne demek canim asil emre beye tesekkurler boyle bir alternatif daha sundugu icin :) sizin icin daha rahat oldu simdi :)
Eveet cnm zaten biliyodum hastaneden devamli ariyolarmis gorusuyordu hastaneyle ama netlesmeden kimseye soyleme demisti bugun netlestigini soyledi hatta yarin orada 2 ameliyati varmis :) avrupa yakasinda oturanlar icin cok iyi oldu :) ama acibademde 6800 liv de 7000 mis ucret cok kucuk bi rakam oynuyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?