emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canim öncelikle cok gecmis oldun...burun deliklerin rda dikisler icin krem yazmisdi emre bey bana..onu kulak copuyle hafifde suruodum...ayrica burun ici icinde tonimer isimli burun spreyi vermisdi..her 2 saatde bir icine her bi burun deligine bi kere sikiyordum...burun icini kurcalama icinde silikonlar var cunki..tonimer burun icini hem temiz hemde nemli tutacagindan burun ucuna akanida hafifde kulak copuyle temizle...

peki kizlar kesik izleri oliyor mu...?herkese glre farkli ameliyat yapiyormus acik veya kapali...korktugum nokta izler kaliyor mu?

Kim herkese gore farkli yapiyormus? Emre bey hep acik teknik yapiyor ameliyatlarini:) iz kalmiyor merak etmeyin hic korkmayin :)

Bugun emre beyle konustumm google la kadinlar klubunun ortak bi projesi varmis emre beye teklif etmisler isteyen emre beye birebir soru sorabilecek ameliyatla ilgili merak ettiklerini sorma firsatlari olacak emre beyde yardimci olmak istiyor vaktini ayiracakmis bu proje icin ben cok takdir ettim o kadar yogun olmasina ragmen insanlara bu sekilde yardimci olabilecegini soyledi teklifi kabul etmis eger sormak isteyen olursa emre beyin sitesinden mail adresini bulup isimlerini yazdirabilirmis. Duruma gore haftada 1 ya da 10 gunde 1 tekrarlanacakmis sormak istediginiz birsey varsa isimlerinizi yazdirin daha cok ameliyat olmamis kisilerin merak ettiklerini sormalari acisindan cok guzel bisey bence:) sinirli sayida olacakmis katilimcilar sanirim o yuzden istiyorsaniz acele etseniz iyi olur :)

6800 TL buyuk bir miktar olabilir, ama yaptigi burunlara kesinlikle deger. Ucuz yaptirip, ikinci ameliyat olmaktansa, bu parayi verip ameliyat olurdum Emre beye. Ben gozumu kirpmadan yaptirdim, birgun bile pismanlik duymadim. Suan olsun, yine dusunmeden yaptirirdim. Yakinda bir yil olacak ve her gecen gun dahada mutlu oluyorum burnumu gordukce. Allahima bin sukurler olsun, ameliyatim cok iyi gecmisti ve sonuctanda cok memnunum. Kizlar, parayi denklestiremiyorsaniz bile, biraz daha sabredin ve biriktirmeye devam edin derim... Allah kolaylik versin hepinize. Bi burun insani bu kadar mutlu edecegini dusunemezdim.. Once Allahima binlerce kez sukur ediyorumki ameliyatimin iyi gecmesini sagladigi icin, sonra Emre beye..

Avrupa yakasinda oturup emre beye ameliyat olmak isteyenlere mujde :) emre bey liv hospital da da ameliyat yapacakmis artik :) isteyene liv hospital da isteyene acibadem hastanesinde:) acibadem hastanesinde de devam yani :)

Avrupa yakasinda oturup emre beye ameliyat olmak isteyenlere mujde :) emre bey liv hospital da da ameliyat yapacakmis artik :) isteyene liv hospital da isteyene acibadem hastanesinde:) acibadem hastanesinde de devam yani :)

süpermiss yaa acibademde olsayydim refakatci olamiyackti malesef yanimda...ama eger bahcesehirde liv hospitaldede yapiliyorsa,..harika...:)peki bilgiyi emre beyden mi aldin`?

süpermiss yaa acibademde olsayydim refakatci olamiyackti malesef yanimda...ama eger bahcesehirde liv hospitaldede yapiliyorsa,..harika...:)peki bilgiyi emre beyden mi aldin`?

Eveet cnm zaten biliyodum hastaneden devamli ariyolarmis gorusuyordu hastaneyle ama netlesmeden kimseye soyleme demisti bugun netlestigini soyledi hatta yarin orada 2 ameliyati varmis :) avrupa yakasinda oturanlar icin cok iyi oldu :) ama acibademde 6800 liv de 7000 mis ucret cok kucuk bi rakam oynuyo:)

Arkadaslar bende dr.Emre ilhan da revizyon ameliyati olmayi düsünüyorum. Fakat fiyat konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.Sanirim 2. Ameiliyat baya pahali oluyormus. dr. emre ilhan revizyon ameliyati kacdan basliyor bilginiz varmi arkadaslar vede ilk görüsme parasi aliyormu?

sevgiyle kalin

Son düzenleme:

dg62.. günaydın cnm.. doktorla dialog içindesin sanırım emre ilhanın yanında çalışanı mısın? Arastırma yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…