emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

dg62 kesinlikle katılıyorum bugün tasarımım gerçekleşti dedi programdn çok daha güzel olacak ben senin ne istediğnii anladım dedi. Bide ne istediğini bilmek öenmli beni çok bilinçli buluduğunu kendi yüzümü iyi tanıdığımı istediğim tarzım tam doğru olduğunu söyledi içim rahatladım. Önden tasarım program gereği olmuyomuş. Bu arada bugün dg62 seninle tanıştığıma tekrar memun oldum :)

Onemli olan o zaten yuzunu tanimam ve tam olarak nasil bi burun istedigini bilmen demekki senin icin olay bitmistirr yeni burnun hayirli olsun canim az kaldi dimi :) ben de cok memnun oldum iyi rast geldik bugun :)zten cok hos bi bayansin burun eksik kaliyormus o da tamamlandiginda super olacak :)

Çok tşk ederim canım seninkide sana çok yakışmış minyon bi bayansın gördüğüme sevindim :) ameliyat 6 Mart geri sayım başladı son 3 gün :):)

Çok tşk ederim canım seninkide sana çok yakışmış minyon bi bayansın gördüğüme sevindim :) ameliyat 6 Mart geri sayım başladı son 3 gün :):)

Cok tesekkur ederim canim :) hadi bakalim az kaldi simdiden cok gecmis olsun :) sislerin indikten sonra guzel burnunla fotograflarini bekliyoruuuuzzz :)

Cok tesekkur ederim canim :) hadi bakalim az kaldi simdiden cok gecmis olsun :) sislerin indikten sonra guzel burnunla fotograflarini bekliyoruuuuzzz :)

çok tşk ler canım aynen şişlikler ve morlukalrım geçince koyucam foto gerçekten yeni araştıran insanlara karar vermesinde çok büyük etken merak etme

dg62 canım, bugün emre beyin ofisinde ameliyat olan arkadaşını gördüm..kesinlikle çok güzel görünüyodu burnu..şişlikleri de bayaa inmişti :))

dg62 canım, bugün emre beyin ofisinde ameliyat olan arkadaşını gördüm..kesinlikle çok güzel görünüyodu burnu..şişlikleri de bayaa inmişti :))

Dimi fotograftan daha iyi yaninda annemle kardesim de vardi :) yaaa bende ordaydim icerde kizlarin yaninda sohbet ediyodukkk tuhhh ya goremedim seni

Dimi fotograftan daha iyi yaninda annemle kardesim de vardi :) yaaa bende ordaydim icerde kizlarin yaninda sohbet ediyodukkk tuhhh ya goremedim seni

evet içerden kıkır kıkır sesleriniz geliyodu :)) orda olabileceğini tahmin etmiştim aslında ama içeri gelip bakamadım, çekindim :)) benim de tasarımım yapıldı, iyice anlattım isteklerimi emre beye..bakalım az kaldı, heyecan dorukta

ben gördüm zeyna yı :) bugün emre beyin ofisinde :) sevdim seni zeynacım sohbetin de kendin gibi çok güzeldi..

Yaa ask olsun ama keske gelseydin 1gunes2 i de ben tanimiyodum fotografi olmadigi icin geldi yanima tanistik baska bi arkadas da geldi adini hatirlayamadim sende gelseydin cok uzuldum cok konustuk gulduk sesim gelmistir:)icerde de durdum bayagi sen yoktun o zaman tabi bir kac kisi vardi ameliyat olacaklarmis biraz konustuk sıkıldm kızlarn yanına gectim sonra sira bize geldi arkadasim annemlerle kalkinca emre beyin yanina gectik ben migren icin botox yaptirdim baya cirpindim cok gulduler bana belki duymussundur :) aaa senin tasarim nasil gecti asil bu aydi dimi revizyon ne dedi emre bey insallaah tam istedigin gibi olur iyice anlattiysan eminim olur :)

offff ya :))) çok sıkıldım artık araştırmakdan emre ilhan hastalarıda baya varmışşşş

evet canım, ben geldiğimde sen içerdeydin, görmedim seni, görsem hemen tanırdım :)) tam çıkarken arkadaşını görünce senin de orda olduğunu anladım zaten ama çıkıyodunuz dediğim gibi..neyse belki yine karşılaşırız, ben daha bayaa bi gidicem çünkü oraya sanırım :)) ben iyice anlattım isteklerimi, emre bey de bol bol not aldı..tasarımda hoş bi burun yaptık, tabi o sadece bi bilgisayar programı, çok şey beklemiyorum ondan..önemli olan emre beyin beni anlamış olması ki anladığını düşünüyorum..hayırlısı bakalım..bu arada ben de migren için botox yaptırabilirim, onu da aklıma soktun bak, emre beyle bi konuşiyim..bıktım migren haplarından, onlarla yaşıyorum resmen ((

Benim ustumde cok cart bi renk vardi sariyla yesil arasi belki gecerken gormussundur beni ama ben goremedim seeeni arkadasimi ben getiriyorum genelde bide annemin kontrolu vardi hep birlikte geldik:) illaki karsilasiriz ben devamli gidiyorum demirbasi oldum oranin:)) hepimizin kontrolleri farkli zamanlarda oluyor kardesiminde haziranda kulak ameliyati var o yuzden mayisdan sonra daha cok gideriz :) migrenim cok ilerledi benim bu yasta iyi degilmis bi de ilaca bagimli olmusum ben o kadar icmemem lazimmis onu doktr kesti hemen;( emre beyde biliyo cektigim agrilari yaptigi hastalari cok memnunmus noroloji doktorum da destekledi aslinda dun korkuyodum yaptirmasammi diye birden kendimi koltukta buldum emre beyin elinde igne :) agri olmadi ise yarayacak insallah 2 3 hafta gecsin ben duruma gore soylerim sana sen de yaptirirsin herkes cok memnun insallah benimde agrilarimi keser

Ben eminimmm burnun cok guzel olacak ilk ve son revizyonun olacak bu insallah emin ol tasarimdan cok daha guzel oluyo emre beyin yaptigi burunlar tasarim sadece bi fikir olsun diye yapiyorum program sonucta diyo tasarimi begendiysen gercegine bayilirsiin :) senin adina cok sevindim ya martin kaciydi ameliyat ben bile heyecanlandim:)

canım 19 martta ameliyatım..nasıl ayın 19u olucak bu heyecanla bilmiyorum canım yaaaa...migren işini de ayrıca konuşalım, işe yararsa sende, iyice düşünücem, çünkü alnımda benim ağrılarım sadece, tam botoxluk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…