emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

iki doktorlada görüş illaki kontrole gelen hastalarıyla karşılaşırsın, öncesi sonrası şeklinde bi sürü fotoğrafta görürsün yapılan burunları canlı görmeden karar verme ayrıca burnunda sorun yok eğrilik yok, şekli güzel hafif ucu düşük her şekilde güzel burun çıkar senden:))

bence emre ilhan bnmde burnum aslında düzgündü ama yinede oldum 7. günüm emre ilhana arkadaşım olmuştu gördüm begendim we gittim görüştüm hemen gün aldım senelerdir kaçtıgım ameliyattan emre ilhan inanılmaz güwen weriyor mutlaka görüşmelisin sçimin eminimki o olucaktır

dg62 sorumu cevapladığın için teşekkür ederim:)
ya ben hafif sümkürünce hiç rahatlayamıyorum biraz hızlıca sümkürsem acaba burnuma bir zarar verir miyim yani şeklinde bir bozukluk olur mu yoksa tek zararı kanama olmasımı?

Rica ederim :) sekline zarar vermezsin sumkurmekle

Gecmis olsun ameliyati geciren tum arkadaslara, umarim cok memnunlardirr :)
Bende olmak istiyorum, fakat yurt disindan arastirmasi biraz daha zor oluyo, ama Emre Ilhan'a karar verebildim sonunda :) Fiyatlari ne kadar suan icin? ve sanirim randevuyu baya ileri tarihe veriyorlar? Yurt disindan gidip olan var mi hic? Ne kadar kalmak gerekiyor?

Merhaba Laimone,
Bende yurt disindayim.. ben 1 ay kalmistim ama sordugumda 9-10 gun kalsaniz bize yeter demisti Emre bey.. Bildigim kadariyla fiyat nisan a kadar 6000.00 TL nisandan sonra 6800.00 TL olacakmis...

Dün bandajlar çıktı ve artık burnumu herkes merak edip geldi hepside cok beğendi daha 14.gün olmasına rağmen sislikler inse bide dahada güzel olacak inşallah :) burnum soyuluyor ya siz nasıl temizlediniz ve nekadar süre sonra makyaj yaptınız ?

Burnunu silmeye baslayabilirsiniz artik tonikle bastirmadan :) ben baya bi sure makyaj yapmamistim tercih meselesi zaten cok yapmadigim icin fondoten pudra vs pek kullanmam ama bandajlar ciktiktan sonra yapan gordum bi sakincasi yoktur :) ama bence biraz dinlensin yuzunuz burnunuzun ustu kapali kaldigi icin sivilcelenebilir cilt tipinizi bilmiyorum gerci ama bence once onu hallederseniz daha saglikli olur havasiz kalmasin burun ustu :)

Hello! Me and few friends are looking for the best revision surgeon in Istanbul. We all have 1 or more unsuccessful nose jobs and now we just have to get it right. We are considering Ilhan and Dilber and will be thankful if you tell us which one is better and at what?
We were also looking for a failed surgeries of theirs, but we do not speak turkish and the mission is impossible.
Would be great if you share such information.

Hello yoanna, I'd like to help u:) Definitely,İlhan is the best revision surgeon in Istanbul.. I had an operation 14 months ago and i never had any problems.i have a photo album.You can add me as a friend if you want to look at my photos.Or u can look on his Facebook page,His assistant gives you detailed information.I think,u need to come in Turkey because it is best to talk face to face. U can send an email to him,tells you everything you need to know.

Thank you, dg62, but I already had a meeting with both of them and it didn`t help me to decide. That`s why I want to talk with their patients and I`ll be very thankfull if more people tell me their experince. Dg62, would you send me your picture, it`s very difficult to add you as a friend because of the language (I don`t know how) - yoanna.mileva@abv.bg

Hello, I had 3 bad nose job before and 2 years ago i had 4th revision surgery by Emre iLhan. Now İ’m so happy for results, My nose is so beautiful and so healty . İ recommend Emre İlhan for revision surgery. if you want you can look my before after photos in my album

Yoanna; of course,can look at mail inbox:)

Handemelekcim sen baya uzak kaldin bu sayfadan sasirdimmm bak yazmana

Handemelekcim sen baya uzak kaldin bu sayfadan sasirdimmm bak yazmana [/QUOTE]

ehehe cnm işte revizyon durumları olunca yakaladıkça yazmaya çalışıcam bundan sonra kaç zamandır ilgilenemedim bende farkındayım :)

kizlar merhaba.. ameliyattan sonra gunese cikmanin bir zarari varmi burunlarimiza? extra bi koruma gerekiyormu yada ne kadar zaman sonra cikilmasi saglikli olur? bugun bi arkadas sordu, bu konu hakkinda bi bilgiye sahip olmadigimin farkina vardim :)))

İlk 3 4 ay zararli canim gunes koruyucu surmek gerekiyor :) yuksek faktor kullanmak lazim kardesim yazin olmustu nerdeyse sapkasiz disari cikmadi ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…