- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.881
canım 19 martta ameliyatım..nasıl ayın 19u olucak bu heyecanla bilmiyorum canım yaaaa...migren işini de ayrıca konuşalım, işe yararsa sende, iyice düşünücem, çünkü alnımda benim ağrılarım sadece, tam botoxluk yani
Su gibi gecer zaman merak etme bi bakmissin olmussun bitmis :) coook sevindim senin adina en guzeli olur insallah :) emre bey hastalarindan hep olumlu sonuclar almis oyle dedi bakalim haftada 2 3 migren agrisi cekerim ben dun 1 bugun 2 u an bisey yok boyle giderse kesinlikle yaptir derim sana haber veririm :)
haftada 2-3 mü? aynı durumdaymışız..ben haplara bağımlı oldum sanırım( konuşuruz bunu canım mutlaka, çok istiyorum, irtibatta kalalım konu ile ilgili..şu burun işini bi halletsem hayırlısıyla ona da sıra gelicek inşallah
kızlar yaaaa. siz emre beyin muayenehanesindemiydiniz???? bende dün oradaydım. ben 13:30 da kontrolumu oldum ayrıca ortakulak iltihabım vardı onuda tedavi ediyor emre bey sağolsun..... ilaç yazdı, burnumu kontrol etti. keşke görseydim bende sizi . üzüldüm şimdibu arada zeyna hayırlı olsun ameliyat gününü almışsın. çok sevindim.tarihinde yakın. en güzeli bir çırpıda olup bitecek herşey. çokta güzel olucak eminim. hadi bakalım sırada sen varsın. heyecan dorukta:)))
kızlar yaaaa. siz emre beyin muayenehanesindemiydiniz???? bende dün oradaydım. ben 13:30 da kontrolumu oldum ayrıca ortakulak iltihabım vardı onuda tedavi ediyor emre bey sağolsun..... ilaç yazdı, burnumu kontrol etti. keşke görseydim bende sizi . üzüldüm şimdibu arada zeyna hayırlı olsun ameliyat gününü almışsın. çok sevindim.tarihinde yakın. en güzeli bir çırpıda olup bitecek herşey. çokta güzel olucak eminim. hadi bakalım sırada sen varsın. heyecan dorukta:)))
ödemlerini fazlalaştırıyomuş bi ay önceden bırakmakta fayda varmış bi doktor sayfasında yazmıştıkızlar ameliyattan önce doğum kontrol hapı kullanmanın zararı var mı bilginiz var mı? bırakmak gerkiyo mu? asistan antibiyotik içilmemeesi gerektiğini söylemişti ama başka ilaçlara yasak var mı biliyo musunuz?
kızlar ameliyattan önce doğum kontrol hapı kullanmanın zararı var mı bilginiz var mı? bırakmak gerkiyo mu? asistan antibiyotik içilmemeesi gerektiğini söylemişti ama başka ilaçlara yasak var mı biliyo musunuz?
bikaç sayfada da bahsettim.ben burun estetiği olucam arkadaşlar fakat doktor secımınde cıddı anlamda bocalıyorum.şöyle ki ben yapı olarak da hassas bir insanım eger burnum saglık acısından ve goruntu acısından ıstedgım sonuca ulasmazsa cıddı anlamda yıkılırım hatta kahrolurum..ayrıca burun hep goz onunde olan ve yuzdekı karakterı belırleyen en onemlı organ hal boyle olunca benım kafam ıyıden ıyıye karıstı..kadınlar kulubunden yaptgım aratrma kadaryla emre ılhan,barıs cakır,cem payaslı ve muhammet dılber arasında gıdıp gelıyorum ama netlestıremıyorum..emre ılhanla randevum hazıran sonu gıbı dıgerleryle gorusmelerım basladı, ınslah benım ıcıın en dogru doktra karar verırım.. sızler bana bu konuda yardımcı olursanız cıddı anlamda duacınız olucam cok onemlı bı asamaymıs..doktor karar asaması! sımdıden tesekkur edyoru, cevaplarınız beklıyorum?
ödemlerini fazlalaştırıyomuş bi ay önceden bırakmakta fayda varmış bi doktor sayfasında yazmıştı
Canim bende olacagim zaman sormustum hormon ilaclarini birakmaya gerek yok demislerdi.. sadece kan sulandirici agri kesiciler almamami soylediler...
ay canımm seni çok iyi anlıyorum herşey çok güzel olucak merak etme emin ellerdesin kulakta olucakmısınKızlar geri sayım başladı heyecan dorukta ameliyatım için son 24 saatin içindeyim. Yarın bu saat Dr. Emre İLHAN ının ellerinde işlem görüyor olacağım. Ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyım bir o kadar da mutlu yıllardır beklediğim an geldi :):)
Kızlar geri sayım başladı heyecan dorukta ameliyatım için son 24 saatin içindeyim. Yarın bu saat Dr. Emre İLHAN ının ellerinde işlem görüyor olacağım. Ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyım bir o kadar da mutlu yıllardır beklediğim an geldi :):)
ay canımm seni çok iyi anlıyorum herşey çok güzel olucak merak etme emin ellerdesin kulakta olucakmısın[/QUOTE
İşallah evet canım hem kulak hemde burun ameliyatı birlikte olucam işallah ağrısız sızısız bir dönem geçiririmHerşey istediğim gibi olur ameliyat dan korkmuyorum da ikincisi olma gereği duyma korkusu korkutuyor. Bir defada ikisi birden istediğim gibi olur dua edin kızlar benim için.....
şimdiden çok geçmiş olsun..2 hafta sonra bugün şu saatlerde ben de ameliyattan çıkmış olucam inşallah..umarım çok güzel bi ameliyat geçirirsin..haberlerini bekliyoruz.
pinok takıntılı bi yapın varsa kesinlikle Emre İlhan derim:)) zaten görüşmeye gidince yapılan burunları canlı görürsün o zaman ne demek istediğimi anlarsınbikaç sayfada da bahsettim.ben burun estetiği olucam arkadaşlar fakat doktor secımınde cıddı anlamda bocalıyorum.şöyle ki ben yapı olarak da hassas bir insanım eger burnum saglık acısından ve goruntu acısından ıstedgım sonuca ulasmazsa cıddı anlamda yıkılırım hatta kahrolurum..ayrıca burun hep goz onunde olan ve yuzdekı karakterı belırleyen en onemlı organ hal boyle olunca benım kafam ıyıden ıyıye karıstı..kadınlar kulubunden yaptgım aratrma kadaryla emre ılhan,barıs cakır,cem payaslı ve muhammet dılber arasında gıdıp gelıyorum ama netlestıremıyorum..emre ılhanla randevum hazıran sonu gıbı dıgerleryle gorusmelerım basladı, ınslah benım ıcıın en dogru doktra karar verırım.. sızler bana bu konuda yardımcı olursanız cıddı anlamda duacınız olucam cok onemlı bı asamaymıs..doktor karar asaması! sımdıden tesekkur edyoru, cevaplarınız beklıyorum?
canım şimdiden geçmiş olsun çok güzel bi burnun olacak inşşş:) burunda ağrı olmaz ama kulak için bi şey diyemiycem bilmiyorum:))ay canımm seni çok iyi anlıyorum herşey çok güzel olucak merak etme emin ellerdesin kulakta olucakmısın[/QUOTE
İşallah evet canım hem kulak hemde burun ameliyatı birlikte olucam işallah ağrısız sızısız bir dönem geçiririmHerşey istediğim gibi olur ameliyat dan korkmuyorum da ikincisi olma gereği duyma korkusu korkutuyor. Bir defada ikisi birden istediğim gibi olur dua edin kızlar benim için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?