- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.941
İlk 3 4 ay zararli canim gunes koruyucu surmek gerekiyor :) yuksek faktor kullanmak lazim kardesim yazin olmustu nerdeyse sapkasiz disari cikmadi ilk zamanlar
b arada kızlar ben buun ucu ameliyatı oldum ama hala düşük gibi geliyor bana ucu yaherkeste böyle mı oluo yoksa ben mı memnuniyetsizimmm
Zeynacimm az kaldi senin yaaa senden cok ben heyecanlaniyorum senin icin istedigin gibi olacak eminim emre beye guvenimiz tam :) ne zaman gidiceksin sen bi daha ben de bu hafta gidicem belki karsilasiriz bu sefer gormeden gecmiyim :)
Cubeda korkacak hic bisey yok zaten heyecan da cok normal zaman cok cabuk gececek bi bakmissin olmus bitmis :)
canım biz bi daha ameliyata kadar görüşmiicez emre beyle :)) o bana çok yoğunsan bi daha gelmene gerek yok, bi telefonlaşırız mutlaka ama dedi..ben de ok dedim..gerçekten çok yoğun çalışıyorum..zaten herşeyi konuşup çözdüğümüzü için benim kafamda da onda da bi soru işareti kalmadı..zaten ameliyat günü de öncesinde bi görüşüp netleştiririz herşeyi diye düşünüyorum..ama benim tarafımda sormak istediğim 1-2 minik şey kaldı sadece..çok da önemli değil yani..artık sık sık kontrole gideceğim için o zaman görüşürüz sanırım mutlaka :)) ameliyattan önce seni bi canlı canlı görsem iyiydi ama neyse artık kısmet:))
Arkadaşlar merahaba birkaç gündür aranızda yoktu biliyorsunuz 4 gün önce hem burun hem kulak emaliyatı oldum herşey yolun süperim umarım sonucuda güzel olur :):)
Bugun aklimdaydin nerde bu kiz diye :) nasil hissediyosun kendini hem kulak hem burun olunca biraz zor galiba :) yarin cikiyor dimi alci?
İkisi birarada olduğu için ilk iki gün saçcılı geçti 3 gün kulak bandajım açıldı doktorum herşey yolunca çok güzel iyileşiyorsun dedi içim rahatladı. Yarın kontrole gene gideceğim burnum için bilmiyorumki alçıyımı alır tamponlarımı soramadım kulağımın korkusunda :)
Alciyla tamponlari bir aliyor canim yarin alir :) hadi cok gecmis olsun canim atlattin en zorunu artik gerisi sabir isi :)
Arkadaşlar merahaba birkaç gündür aranızda yoktu biliyorsunuz 4 gün önce hem burun hem kulak emaliyatı oldum herşey yolun süperim umarım sonucuda güzel olur :):)
dr. Emre ilhan ameliyat için ne kadar ücret istiyor ve her kontrolde ücret alıyor diye duydum doğrumu :)
canımm çok geçmiş olsun eminim çok güzel olmuştur:) atlattın bitti gitti şimdi sabretme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?