emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar bende estetik amaçlı burnumu yaptırmak istiyorum... Sizce neden Emre bey yardımcı olursanız sevinirim..
aslında cevabı çok uzun ama kısaca yaziyim:) çok araştırdım ben doktorlar arasında yaptığı burunları en beğendiğim Emre ilhan oldu. Yaptığı burunların çok güzel,kişiye özel, farklı ve doğal olması çok kibar, yüze uyumlu olması nedeniyle hem ben hem kardeşim Emre beyi tercih ettik zaten görüşmeye gittiğimde kontrole gelen hastaların burunlarını görünce küçük çaplı şok yaşamıştım aşırı güzeldi hepsi fotoğraflardan çook daha güzeldi:)) bunların dışında beni etkileyen şeylerde hastalarının Emre beyi çok sevmesi, kadınlar kulübünde 3 topiğin olması sırf bi tanesinin bile sayfa sayısının bini aşmış olması, hep güzel yorumlar yapılması, facebookta paylaşılan resimler ve takipçi sayısı ayrıca ekşi sözlüğe de çok güvenirim oradaki güzel yorumlar beni çok etkilemişti

Son düzenleme:
arkadaşlar bende estetik amaçlı burnumu yaptırmak istiyorum... Sizce neden Emre bey yardımcı olursanız sevinirim..

Delicee, kisiye gore degisir bu sordugunuz soru ben kendine olan ozguveni icin ve yaparim dedigi herseyi yapabilecegine inandigim icin emre beyi sectim. Ben cok zor bi insanim memnun etmek zordur beni o yuzden o surec benim icin daha zordu herseyi buyuturum dert ederim kendime ben bide kalin deriliyim her doktor garanti vermiyor nasil stresli gunler yasadim:)Emre bey Her konuda bana durust oldu cok doktor gezdim yillarca arastirdim hic biri boyle samimi guvenilir gelmedi bana benim icin her zaman insanin kendine olan guveni ve hastalarinin memnuniyeti mutlulugu onemlidir onlari goz onunde bulundurdum sonuctan cok da memnunum:) o yuzden siz emre beyle gidip kendiniz gorusun yuzyuze gorusmek daha baskadir her zaman. Fiyati 6800 oluyor nisan ayinda.

1gunes2, canimm simdiden cok cok gecmis olsunnn cok guzel olacak burnun eminim doktorumuza guvenimiz tam :) heyecanla bekliyoruz yeni burnusunla seni :) gelismeleri bizimle paylas merakta birakma bizi:)

Kizlar kardesimin burnunu merak edenler vardi ozel albumume fotografini ekledim ekli olanlar gorebilirler :)

döndüm dolaştım daha fotoğrafları bile göremeden karar verdim artık. emre ilhana ameliyat olacağım bende. revizyonlarda bile başarılı olan bir doktor benim ilk ameliyatımda hele birde çok sorunlu bir burnum yoksa elbet güzel bir burun yapar :) çok karar değiştirmekte insanı sinir ediyo. saolun kızlar paylaşımlarınız için.

bir şey daha sormak istiyorum kızlar 25 yorum dolsa bile arkadaş olarak eklemeden fotoğraf yine mi görülemiyor? eğer öyleyse hepinizi arkadaş olarak istiyorum :)

kızlar ilk görüşme ücretsiz diye birşey okudum yanılmıyorsam, doğrumu hatırlıyorum?

bir şey daha sormak istiyorum kızlar 25 yorum dolsa bile arkadaş olarak eklemeden fotoğraf yine mi görülemiyor? eğer öyleyse hepinizi arkadaş olarak istiyorum :)

aaaaaa bu son yorum yani 25 oluyor hadi bakalım görebilcekmiyim fotolarınızı..

Hadi bakalim hayirli olsun :) gorustukten sonra bize hak vereceksin bitanedir doktorumuz:) ilk gorusme ucretsiz tabiki. 25 msj dolduktan sonra genel albumleri gorebilirsiniz cogumuzun albumu ozel ekleyip gorebilirsiniz ekledim ben sizi bakabilirsiniz fotograflara :)

:)) her soruma hemen yardımcı olup cevap verdin çooook saol öpüyorum seni :)

Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin

Merhabalar bende yeni üyeyim,ayrıntılı göremesemde hoş görünüyor burun şekliniz,bende20 gün oldu ameliyat olalı moralim çok bozuk çok kalın ve şiş bi görüntü var bu normalmi teşekkürler...

Arkadaşlar bende revizyon ameliyatı geçirdim 20gün oldu çok şiş halen iki kaşımın arası ve ucu top halen bu normalmi??

Tabiki normal 20 gunluk burun daha cok yeni 1 senede oturuyor burun. 3 4 ayda gidiyor kaba sislikleri. Oturmasi 1 sene :) kime olmustunuz ameliyat?

muhammet dilber mi? emre ilhan mı? hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlar hangisi ? ya herkez burnumu cok begenıyor eger kötü olursa nasıl bır açıklama yaparım en önemlisi ben NAPARIM bunu düşünmek bile beni çıldırtıyo

Onun kararini siz vereceksiniz emre beyin butun hastalari memnun o yuzden biz tabiki emre bey deriz :) ama en sagliklisi sizin istediginiz,iki doktorlada gorusun hangisi daha cok icinize sinerse ona olursunuz butun endiselerinizi konusursunuz burnunuzu gorup olabilecek herseyi soylerler belkide endiseleriniz yersizdir ki herkesin begenmesi onemli degil siz begeniyomusunuz burnunuzu su an onemli olan o. Begeniyosaniz zaten olmayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…