- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.901
aslında cevabı çok uzun ama kısaca yaziyim:) çok araştırdım ben doktorlar arasında yaptığı burunları en beğendiğim Emre ilhan oldu. Yaptığı burunların çok güzel,kişiye özel, farklı ve doğal olması çok kibar, yüze uyumlu olması nedeniyle hem ben hem kardeşim Emre beyi tercih ettik zaten görüşmeye gittiğimde kontrole gelen hastaların burunlarını görünce küçük çaplı şok yaşamıştım aşırı güzeldi hepsi fotoğraflardan çook daha güzeldi:)) bunların dışında beni etkileyen şeylerde hastalarının Emre beyi çok sevmesi, kadınlar kulübünde 3 topiğin olması sırf bi tanesinin bile sayfa sayısının bini aşmış olması, hep güzel yorumlar yapılması, facebookta paylaşılan resimler ve takipçi sayısı ayrıca ekşi sözlüğe de çok güvenirim oradaki güzel yorumlar beni çok etkilemiştiarkadaşlar bende estetik amaçlı burnumu yaptırmak istiyorum... Sizce neden Emre bey yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar bende estetik amaçlı burnumu yaptırmak istiyorum... Sizce neden Emre bey yardımcı olursanız sevinirim..
Kızlar geri sayım başladı heyecan dorukta ameliyatım için son 24 saatin içindeyim. Yarın bu saat Dr. Emre İLHAN ının ellerinde işlem görüyor olacağım. Ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyım bir o kadar da mutlu yıllardır beklediğim an geldi :):)
canım şimdiden geçmiş olsun çok güzel bi burnun olacak inşşş:) burunda ağrı olmaz ama kulak için bi şey diyemiycem bilmiyorum:))
Çok teşekkürler duarınızı bekliyorumj yarın ö.s. ameliyata gireceğim şimdi gidip dinleneyim tatlı bi heyecan var allah yardımcım olsun :)
Çok teşekkürler duarınızı bekliyorumj yarın ö.s. ameliyata gireceğim şimdi gidip dinleneyim tatlı bi heyecan var allah yardımcım olsun :)
Dualarimiz seninle :) biz de heyecanlandikkk senin icin:)bugun yastigina gomulup sarilip doya doya uyu yarin oyle uyuyamayacaksin cunku :))
döndüm dolaştım daha fotoğrafları bile göremeden karar verdim artık. emre ilhana ameliyat olacağım bende. revizyonlarda bile başarılı olan bir doktor benim ilk ameliyatımda hele birde çok sorunlu bir burnum yoksa elbet güzel bir burun yapar :) çok karar değiştirmekte insanı sinir ediyo. saolun kızlar paylaşımlarınız için.
kızlar ilk görüşme ücretsiz diye birşey okudum yanılmıyorsam, doğrumu hatırlıyorum?
bir şey daha sormak istiyorum kızlar 25 yorum dolsa bile arkadaş olarak eklemeden fotoğraf yine mi görülemiyor? eğer öyleyse hepinizi arkadaş olarak istiyorum :)
aaaaaa bu son yorum yani 25 oluyor hadi bakalım görebilcekmiyim fotolarınızı..
Hadi bakalim hayirli olsun :) gorustukten sonra bize hak vereceksin bitanedir doktorumuz:) ilk gorusme ucretsiz tabiki. 25 msj dolduktan sonra genel albumleri gorebilirsiniz cogumuzun albumu ozel ekleyip gorebilirsiniz ekledim ben sizi bakabilirsiniz fotograflara :)
:)) her soruma hemen yardımcı olup cevap verdin çooook saol öpüyorum seni :)
Merhaba:) en son 4 aylıkları eklemiştim.. bugün 6 aylık, yani şuanki halimi ekledim, bakabilirsin
Arkadaşlar bende revizyon ameliyatı geçirdim 20gün oldu çok şiş halen iki kaşımın arası ve ucu top halen bu normalmi??
muhammet dilber mi? emre ilhan mı? hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlar hangisi ? ya herkez burnumu cok begenıyor eger kötü olursa nasıl bır açıklama yaparım en önemlisi ben NAPARIM bunu düşünmek bile beni çıldırtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?