emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eğer kötü olursam eskısı gibi ben de düşünrm valla canm kas seklin değişti mi pekı canm

brcylm_ canım sana bişey soracaktım. Şimdi ben kualk ameliyatıda oldum ya doktor saçlarımı sadece duru suyla çok ılık olma kaydı ile yıka dedi. Saçlarım bir haftadır keçe gibi sen ne zaman normal duş almaya başladın? Ayrıca kulakta dikiş alma olayı varmı varsa ne zaman alır?

benim kulaklarımdaki sargı 4. gün çıktı sonra hemen banyo yaptım ılık suyla. Dikiş alınma olmuyo dikişler kendi kendine eriyo arada bi ip çıkıyo sallanıyo falan :) kestiriyorum anneme sonra bikerede söylemiştim emre bey kesmişti

Benim sargımı 3.gün aldı bende ılık duş aldım ama sampuan sabun kullanma dedi doğal olarak saçlarım çok kirli

olabilir hatta dün gene sordum yanında özgül hemşirede vardı acele etme bekle biraz daha dediler neyse basaklı raziye olarak dolaşıyorm bitlenmesem ii :)
bana artık banyo yapabilirsin dedi başkada bişi demedi valla bitlencen kız :)) belki kişiye göre söylüyodur öyle yaraları iyileşmesine göre karar veriyodur bana çoktan iyileşmiş demişti bantlar çıkınca sen bekle madem bi bildikleri vardır

banada şampuan değdirme demişti zaten ben korkudan alçı çıkana kadar suratıma su değdirmemiştim :)) öğğğ pis ben :)

hahah çiğdem çok pissin hehe kız sen piste güzelsindir olsun :) sendemi kulak oldunki biz kulak için demiştik banyo olayını burun içindemi şampuan değdirme diyo bana niye demedi ya sorcam gidince :)

hahah çiğdem çok pissin hehe kız sen piste güzelsindir olsun :) sendemi kulak oldunki biz kulak için demiştik banyo olayını burun içindemi şampuan değdirme diyo bana niye demedi ya sorcam gidince :)

yarın akşam rendevum var bende sorcam yarın randevusu olan varmı tanışalım kızlar :) Mesela dg62 ile ve fotodaki sarışın arkadaşıyla tanıştım çok cici kızlar sizide yakından tanımak isterim kısmetse.

Canimmm cok tesekkur ederiiiz sen de sendee cok cicisiiinnnn :) arkadasima sordum simdi diyoki 5. Gunu ve cok iyi gorunuyo masallah :) inanamamis 5 gun olduguna :)

mrb; ben de daha önce burun ameliyatı oldum. Burun ucuyla ilgili revizyon olmak istiyorum. Siz Emre bey in başarılı olduğunu söylediniz. Resimlerinizi görmem mümkün müüüüü:)

Bir de ameliyat olan arkadaşlar benim daha önceki ameliyatımda tasarım yapmamıştı doktorum. Tasarımla ortaya çıkan sonuç tutuyor mu ?

mrb; ben de daha önce burun ameliyatı oldum. Burun ucuyla ilgili revizyon olmak istiyorum. Siz Emre bey in başarılı olduğunu söylediniz. Resimlerinizi görmem mümkün müüüüü:)

Emre bey revizyonda en iyisidir kesinlikle gorusmenizi tavsiye ederim :) ama sadece burun ucu estetigi yapmiyor diye biliyorum normal burun estetigi yapiyor burnun butununu bozmuyor oyle demisti bana yanlis hatirlamiyosam yine de asistanina sorun:) ilk gorusmede tasarim yapabilir belki uzaktan geldiginizi soylerseniz. İlk gorusme ucretli degil ama tasarim ucretli 300 tl onu da ameliyat oldugunuzda ameliyat ucretinden dusuyor

Evet ya ne tesadüf olmuş sizde burun ameliyatı olanların içinden pembe burun bantı olan bayanmısınız yoksa ? Bant rengi dikkatimi çekti :) Emre bey bana ikinci görüşmede Tasarim yapacagını söyledi,sık sık gelemeyeceğimi söyledim tamam dedi.tasarimdan 2 ay sonra ameliyat.,.sizin ameliyat oncesi Tasarim ile burnunuzun şimdiki hali nasıl ? Bandajli oldugundan aksam herkezin burnu aynı gibi geldi bana :) keşke konuşsaydık ben aksam biraz afalladim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…