- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.021
Cok daha guzel oluyor :) annem kiz kardesim ve abimin esi de emre beye oldu hepimizin sonucu tasarimdan cok daha guzel :)
hande melek benim de daha önce gecirdiğim 2 amliyat var o yuzden çok yakın buldum seni:) resimlerini cok görmek isterim yardımcı olursan sevinirim:)
25 msjım dolsun ilk senin albümüne bakıcam beni nası gaza getirdin anlatamam:))) çok heycanlandım:) ben de resim eklerim fikir verirsin olur mu?:)
25 msjım dolsun ilk senin albümüne bakıcam beni nası gaza getirdin anlatamam:))) çok heycanlandım:) ben de resim eklerim fikir verirsin olur mu?:)
o yüzden özellikle revizyon olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
mazur görün :) bir de burun derisi biraz kalın olan arkadaşlar
baksoy, ben de kalın deriliyim ve haftaya salı emre beye revizyon oluyorum..ameliyat sonrası tek tek cevaplayabilirim merak ettiklerini...
revizyonda en başarılı doktorlar kim?
baksoy, ben de kalın deriliyim ve haftaya salı emre beye revizyon oluyorum..ameliyat sonrası tek tek cevaplayabilirim merak ettiklerini...
Eheheh cnm revizyonu bir tek revizyonlular anlarfotoğraflarım herkese açık bakabilirsin sorularına da cvp vermeye çalışırım herşekilde :)
Haha nedense herkes ilk beni merak ediyo ya :))) bak canim tabiki kac mesaj kaldi :) benim burnum iddialidir biraz kimi cok begeniyo kimi ben cesaret edemezdim bu kadar kalkik diyo sen ne diyeceksin bakalim :)
ben de madem ameliyat oldum o masaya yattım biblo gibi olsun dienlerdenim o yüzden burnunu çok beğendim:)
Emre bey'le görüşmeleriniz nasıl geçti? İstediğin burun şeklini fotoğraflardan gösterebiliyor musun mesela? Nasıl ikna oldun revizyona.
Şimdiden geçmiş olsun dilerim. Umarım istediğin burna kavuşursun
cevaplarsan çok sevinirim
kime sordun bilmiyorum ama ben cevap veriyim..1 yıl önce başka bi dr.a ameliyat olmuştum, çok memnun kalmadım..19 mart'ta emre beye revizyon oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?