emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hande melek benim de daha önce gecirdiğim 2 amliyat var o yuzden çok yakın buldum seni:) resimlerini cok görmek isterim yardımcı olursan sevinirim:)

Eheheh cnm revizyonu bir tek revizyonlular anlar fotoğraflarım herkese açık bakabilirsin sorularına da cvp vermeye çalışırım herşekilde :)

25 msjım dolsun ilk senin albümüne bakıcam beni nası gaza getirdin anlatamam:))) çok heycanlandım:) ben de resim eklerim fikir verirsin olur mu?:)

Haha nedense herkes ilk beni merak ediyo ya :))) bak canim tabiki kac mesaj kaldi :) benim burnum iddialidir biraz kimi cok begeniyo kimi ben cesaret edemezdim bu kadar kalkik diyo sen ne diyeceksin bakalim :)

baksoy, ben de kalın deriliyim ve haftaya salı emre beye revizyon oluyorum..ameliyat sonrası tek tek cevaplayabilirim merak ettiklerini...

Emre bey'le görüşmeleriniz nasıl geçti? İstediğin burun şeklini fotoğraflardan gösterebiliyor musun mesela? Nasıl ikna oldun revizyona.
Şimdiden geçmiş olsun dilerim. Umarım istediğin burna kavuşursun

Haha nedense herkes ilk beni merak ediyo ya :))) bak canim tabiki kac mesaj kaldi :) benim burnum iddialidir biraz kimi cok begeniyo kimi ben cesaret edemezdim bu kadar kalkik diyo sen ne diyeceksin bakalim :)

ben de madem ameliyat oldum o masaya yattım biblo gibi olsun dienlerdenim o yüzden burnunu çok beğendim:)

emre beyi forum sayesinde iyice tanıyodum zaten :)) görüşme tabi ki çok güzel ve güven verici geçti..isteklerimi anlattım, bol bol not aldı..bi tasarım yaptık beraber, ben beğendim, o da beğendi..ben resim göstermedim ama beğendiğim burunlardan örnekler verdim..hepsi tanıdığı kişilerdi zaten..revizyon uzun zamandır aklımdaydı, emre beyle gerçeğe dönüştürüyorum inşallah..dileklerin için çok teşekkür ederim..darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…