emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hande melek benim de daha önce gecirdiğim 2 amliyat var o yuzden çok yakın buldum seni:) resimlerini cok görmek isterim yardımcı olursan sevinirim:)

Emre bey revizyon ameliyatlarına ne kadar ücret istiyor?

2. Ameliyatinizsa eger 10bin yada 11bin emin degilim revizyon fiyatindan degisiyo ameliyat sayisina gore :) benim arkadas listemde handemelek var 3 basarisiz ameliyattan sonra emre beyi bulup 4. Ameliyatini olmustu 2 bucuk sene oldu cok guzel burnu var bakabilirsiniz albumune herkese acik. Revizyonlarin iyilesme suresi biraz daha gec sanirim burun daha gec oturuyor handemelek size yardimci olur baya tecrubeli revizyon konusunda :)

peki tasarımla cıkan sonuc aynı oluyor mu? :)

hande melek benim de daha önce gecirdiğim 2 amliyat var o yuzden çok yakın buldum seni:) resimlerini cok görmek isterim yardımcı olursan sevinirim:)

Ben de tam handeden bahsetmistim :) hande yardimci olur size revizyonu o bilir :) benim bahsettigim fiyat 2. Ameliyat icindi bu arada 3. Ameliyatinizsa fiyatini bilmiyorum emre beyin muayenehanesini ararsaniz bilgi alabilirsiniz

Ben de tam handeden bahsetmistim :) hande yardimci olur size revizyonu o bilir :) benim bahsettigim fiyat 2. Ameliyat icindi bu arada 3. Ameliyatinizsa fiyatini bilmiyorum emre beyin muayenehanesini ararsaniz bilgi alabilirsiniz

teşekkür ederim yardımın için :) 25 msjım dolunca görücem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…