emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tesekkurler. Memnun musun peki?

Genel anlamda memnunum canim.. benim 2,5 ay oldu.. sisler hala var tabii.. benim bide ici cok sis ve akiyo ama sanirim o bunyeyle ilgili biraz.. sabirla inmelerini bekliyorum.. bu ameliyatin en zor kisminin bu olduguna kesin karar verdim... Beklemek :))) (bide ben sabirsizim biraz.. dusun artik :))) Ama onun disinda doktorumuz cok tatli bir insan.. saat farkindan dolayi buralardan gece yarisi bile aradim.. her zaman aliyo telefonunu ve neseli sesiyle hep yardimci oluyo..

yukiank özel mesaj atamıyorum tatlım bende dikişlere sürülen kremi bi hafta kullandım sonrada sormadım bişi emre beye istersen ona sor bi benimde baya düzeldi ama var tabi hala izler özellikle kenarlarda

yukiank özel mesaj atamıyorum tatlım bende dikişlere sürülen kremi bi hafta kullandım sonrada sormadım bişi emre beye istersen ona sor bi benimde baya düzeldi ama var tabi hala izler özellikle kenarlarda

sağol cnm sorayım en iyisi bende niye bu kadar yavaş iyileşiyo diye düşünüyodum üstelik ben ikinci kutuyu aldırdım bugün

kızlar ben 1 sene önce oldum ilk ameliyatımı, burnumda ortada kesi izi vardı, daha yeni geçti diyebilirim..ööle çok çabuk geçen bi iz değil yani..ama bi tek ben görüyodum tabi aylardır, kimsenin farketmeyeceği duruma 2-3 ayda geliyo yine de bence..

şimdi bende okudum kullanım süresi 7--10 gün yazıyo ben 14 gün falan kullandım yorumlara bakıyorum 9. günde hiç izim kalmadı diye yorumlar var

Canım iyilesme süresi kişiden kisiye degisir cilt yapısı ile alakalı. Benim hem ortada hem yanlarda kesi var. Izler epey azaldı 44. Gunumdeyim suan ama hala birazcık var yani

Canım iyilesme süresi kişiden kisiye degisir cilt yapısı ile alakalı. Benim hem ortada hem yanlarda kesi var. Izler epey azaldı 44. Gunumdeyim suan ama hala birazcık var yani

öyle canım ama ben fazla kullandığımı hissetmiştim zaten, onun için sordum arkadaşıma o da sadece bir hafta kullandığını söyleyince emin oldum

Krem 1 hafta kullaniliyor kizlar :) izler icin de korkmayin ben kalin deriliyim su an izden eser yok geciyor bunyeyle alakali kardesim de 1 ayda kaybolmustu nerdeyse bende 3 4 ayi bulmustu :)

Kizlar bu hangi krem? ben izler icin birsey kullanmadim yada en azindan o izler icinmiydi biliyorum.. yani birkac gun bir krem surdum, adini hatirlamiyorum, dikislerin ustune o kadar...benim 75. gun oldu hala ortada iz var ama kenarlar kayboldu.. ya aranizda en agir ben mi iyilesiyorum? benim metabolizma iyice yavaslamismi ne?:)))

kremin adı tobrex anlaşılan herkes kafasına göre takılmış krem konusunda ama rekor bende görünüyor :)

ya iyileşmenin metabolizmayla mı alakası var? hiç düşünmemiştim..o zaman benim metabolizma rahmetli olmuş yaaaa :)))

dikiş izleri kişiden kişiye değişiyo kardeşimin en baştan beri hiç iz yoktu,kayboldu hemen... benim maşallah daha yeni izlerim gitti diyebilirim

kremin adı tobrex anlaşılan herkes kafasına göre takılmış krem konusunda ama rekor bende görünüyor :)

Canim sen kaç gün kullandin ki ben 14 gun filan kullandim ben de astim sureyi :) emre bey artik yeter birak dedi de oyle biraktim 2 kutu bitirdim dusun yani :) ben Arnica yi da cok kullandim biraz abartmisim ben de ilac olayinu galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…