- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.041
Heyecan doruktaaa!!!... :)))
Merhaba Laimone,
Bende yurt disindayim.. ben 1 ay kalmistim ama sordugumda 9-10 gun kalsaniz bize yeter demisti Emre bey.. Bildigim kadariyla fiyat nisan a kadar 6000.00 TL nisandan sonra 6800.00 TL olacakmis...
Cok tesekkurler. Memnun musun peki?
yukiank özel mesaj atamıyorum tatlım bende dikişlere sürülen kremi bi hafta kullandım sonrada sormadım bişi emre beye istersen ona sor bi benimde baya düzeldi ama var tabi hala izler özellikle kenarlarda
sağol cnm sorayım en iyisi bende niye bu kadar yavaş iyileşiyo diye düşünüyodum üstelik ben ikinci kutuyu aldırdım bugün
ben izler için bişi kullanimmi demiştim ama geçicek onlar dedi sadece sende bi sor banada söyle
söylerim canım senin burun deliklerinin yanında mı iz var yoksa ortada mı, benim sadece ortada kesi var
evet yanlardada var benim herkesinki açkmıyo glba yanların bazılarında yok çünkü
Kizlar anladigim kadariyla o krem 2 haftadan fazla kullanilmiyor antibiyotik oldugu icin. Prospektus de oyle yazıyordu
şimdi bende okudum kullanım süresi 7--10 gün yazıyo ben 14 gün falan kullandım yorumlara bakıyorum 9. günde hiç izim kalmadı diye yorumlar var
Canım iyilesme süresi kişiden kisiye degisir cilt yapısı ile alakalı. Benim hem ortada hem yanlarda kesi var. Izler epey azaldı 44. Gunumdeyim suan ama hala birazcık var yani
Kizlar bu hangi krem? ben izler icin birsey kullanmadim yada en azindan o izler icinmiydi biliyorum.. yani birkac gun bir krem surdum, adini hatirlamiyorum, dikislerin ustune o kadar...benim 75. gun oldu hala ortada iz var ama kenarlar kayboldu.. ya aranizda en agir ben mi iyilesiyorum? benim metabolizma iyice yavaslamismi ne?:)))
Kizlar bu hangi krem? ben izler icin birsey kullanmadim yada en azindan o izler icinmiydi biliyorum.. yani birkac gun bir krem surdum, adini hatirlamiyorum, dikislerin ustune o kadar...benim 75. gun oldu hala ortada iz var ama kenarlar kayboldu.. ya aranizda en agir ben mi iyilesiyorum? benim metabolizma iyice yavaslamismi ne?:)))
kremin adı tobrex anlaşılan herkes kafasına göre takılmış krem konusunda ama rekor bende görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?