emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok teşekkür ederim ewet o kanama ewrelerini atlattım ama hala 3 yastıkla yatıyordum bugün dedigin gibi 2 yastıga düşürürüm masaj konusu içinde cok tsk ederim yarın bantlarım acılıyor nihayet

cok teşekkür ederim ewet o kanama ewrelerini atlattım ama hala 3 yastıkla yatıyordum bugün dedigin gibi 2 yastıga düşürürüm masaj konusu içinde cok tsk ederim yarın bantlarım acılıyor nihayet

Atlatmissin sen bisey kalmamis :) bantlarin cikiyorsaaa fotograf bekliyoruz o zamaaan :) 3 yastiga gerek yok 2 yastik yeter o kadarina gerek yok :) 1 2 gune tek yastiga dusurursun zaten benim gibi 3 ay 2 yastikla yatmaya gerek yok alistim birakamadim

Yaza veriyorlar sanirim asistanini arayip sorun eger dusunuyorsaniz.

düşünüyorum hemde kaç yıldır ama bir türlü korkumu yenemedim... emre beyle görüştüm inanın onunla görüştüğüm an şimdi seni amelıyat edicem şu masaya yat dese hiç tereddut etmem o kadar güvendim kendisine... ama araya zaman girdimi tekrardan korkularım başlıyor. bu sorunu nasıl çözücem bende bilmıyorum ... bu amelıyatıda bi o kadar istiyorum bi o kadarda korkuyorum

Yeni ameliyat olan biri olaraktan hiç korkulacak bişey yok tabiki bıçak değen yer sızlıyor oda kişiye göre değişiyor ama baş ağrısı gibi düşün abartılack bişey yok oda 1-2 gün sürüyor onun dışında rahatsız. Ben gülerek doktotrumla el ele ameliyata girdim. Ben hem burun hem kulak ameliyatı idi buna rağmen hiç korkmadım yıllardır senin gibi düşünüyorum ama boşa geçirmişim zamanı bence hiç bekleme herşey güzel olacak Emre beye güvenebilirsin. Ben şimdiye kadar nefes alamadığımı hissettim şimdi harika nefes alıyorum görüntüsüde henüz 9 günlük burnum çok şiş olmasına rağmen bu halini bile sevdim sonucunu düşün artık :)

tatlım cok güzel anlatmışsın inan bende cok güveniyorum emre beye ama korkuelımde deıl. bi kere baska doktordan amelıyat tarıhı almıştım ki tam olacaktım korktum amelıyat oncesinde iptal ettirdim...emre beyle görüştüm bana inanılmaz güven verdi cok sıcak cok tatlı her sorumu usanmadan cevap verdı dedım ya o anda amelıyat olasım geldı ama cok zaman oldu ya görüşeli gene başladı korkularım...acaba emre beyden bir daha görüşme talep etsem sadece konuşma amaçlı ücretlimi olur? konuştuktan sonrada amelıyat tarıhı alim dıye düşünüyorum.bilginiz varmı kızlar böyle bir durumdan

Anladığım kadarı ile sen sadece bir defa görüştün ve karar veremedin. Eğer ameliyat olmaya kesin karar verdiysen bence tekrar konuşmak için şansını dene. Zaten kararın kesinse şayet muahne ücretini alsalar bile ameliyat parasından düşüyorlar.Ben yıllardır çok araştırdım sanal ortamda bir çok doktorla görüştüm mailleştim telde konuştum ama sadece Emre beyle yüz yüze geldim ve ilk görüşmede okadar samimi kendinden eminki direk ameliyat günü istedim :)

Burnum 9 günlük deli gibi kaşınıyo off tatlı tatlı iyileşiyormu ne :):)

Zence,canim zaman girdigi icin araya normal oyle hissetmen:) emre bey tasarimdan ucret aliyor sadece konusmaya gidebilirsin tabi ucret talep etmez gorusme randevusu alabilirsiniz:) bu sefer arayi uzatmayin ama bana da oldu aynisi cunku sizi cok iyi anliyorum:) o kadar doktor gezdim ama emre bey kadar kimse guven vermedi bana her sorumu cevapladi birsuru yaptigi burnu gordum gerek yakin cevrem gerek bu forumdan:) hic tereddut etmedim o yuzden kendine olan guveni de benim icin cok onemliydi tabi:) yaparim dedigi herseyi yapar o kadar eminim ve bana hicbiseyi abartarak soylemedi butun olabilecek riskleri soyledi hicbiri olmadi bende ama %5 ihtimal olan seyleri bile soyledi kimse beni ameliyat etmeye cesaret edemedi hepinizden takintiliyimdir ben kok soktururum adama en ufak seyi kafama takarim deli olurum:) o yuzden zor bi karardi benim icin herkes sen olma manyaksin diyodu ama guvendim tamamdir dedim oldum cok memnunum kalin derili olmama ragmen cogu doktorun normal derili burna bile yapamadigi burna sahip oldum doktoruma ne kadar tesekkur etsem az:) demem o ki kesinlikle dogru karar vermissiniz bi gorusme randevusu alin arayi uzatmadan ameliyat olun:) umarim emre beye olan herkes gibi sizin de gonlunuze gore olur:)

1gune2, burnus iyilesiyooooor artikkkkk gorucuye cikar beni bantlari cikar diyor bir kac gun daha sabiiir:)

saol canım cevap verdiğin için alıcam inş tekrardan randevu ama benım amelıyat tarıhımle aralarında cok fark olmamalı araya zaman girdimi korkularım yenileniyor. gelişmeleri buraya yazarım...

evet 1 kere görüştüm bir kerede arkadasımın kontrolünde konuştuk. aksine ben görüştüğüm an emre bey benimle konuştuğu an amelıyat ol dese o an olurum o derece bana güvenilir geliyor ama zaman girdimi araya tekrardan korkularım başlıyor. yoksa emre beye güvenim sonsuz ve çok iyi iş çıkaracağından yüzde yüz eminim. sadece korkuyorum hayatımda hiç amelıyat olmadım anestezi almadım düşününce bunları bana amelıyat ürkütücü gelıyor:18::18::18::18::18:

kızlar bende olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…