- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.061
Canim sen kaç gün kullandin ki ben 14 gun filan kullandim ben de astim sureyi :) emre bey artik yeter birak dedi de oyle biraktim 2 kutu bitirdim dusun yani :) ben Arnica yi da cok kullandim biraz abartmisim ben de ilac olayinu galiba :)
eşitiz o zaman canım benimde 14. gün şimdi geçti değil mi izlerin, bi sorun çıkmadı yani. bu arada yarın bantlarımı çıkaracağım sonunda :)
O krem izler icin degilki hem :) dikisler mikrop kapmasin nemlensin diye :) kim soyledi izler icin oldugunu? İlk defa duyuyorum :) izler kendiliginden gidiyor bu kadar sabirsiz olmayin bu ameliyat sabir isi :) zaten oyle kimsenin gozune carpan iz olmuyo en basindan beri hafif kizariklik oluyor o da zamanla gidiyor kiminde 1 haftada kiminde 5 6 ayda :)
resim bekliyorum yolla banaaa:)) canım ikimizde ince deriliyiz hassas cildimiz benim ilk zamanlar izler kırmızıydı ve izlerim neredeyse yarık şeklindeydi
Krem 1 hafta kullaniliyor kizlar :) izler icin de korkmayin ben kalin deriliyim su an izden eser yok geciyor bunyeyle alakali kardesim de 1 ayda kaybolmustu nerdeyse bende 3 4 ayi bulmustu :)
yok takma sakın ilk bir ay belli olur izler sonra dileğinde dediği gibi olsada göze batmaz zamanla kaybolur:)yolluycam canım :)) benim de izim gayet dikkat çekici herkesin gözüne çarpar yani o yüzden bu kadar önemsiyorum
eşitiz o zaman canım benimde 14. gün şimdi geçti değil mi izlerin, bi sorun çıkmadı yani. bu arada yarın bantlarımı çıkaracağım sonunda :)
yok takma sakın ilk bir ay belli olur izler sonra dileğinde dediği gibi olsada göze batmaz zamanla kaybolur:)
Izlerim cok az belli belirsiz canim.. hadi bakalım resimlerini bekliyorum :)
kimse iz için falan demedi zaten, hatta hiçbir şey söylemedi sadece tahmindi haliyle dikiş yerine sürdüğümüz için
canım mesaj kutunu temizler misin biraz? gelmiyo yazdıklarım :))
Yukiank,kremi soyleyip izleri sormussun canim 2.kutuyu aldirdim gecmedi falan demissin yanlis okumadiysam:) ben de izler icin olmadigini soyledim oyle biliyo olabilirsin diye14.gunde kimsenin izlerinin gectigini gormedim orayi kesti ve dikti dikis atilan herhangi bi yerin izi ne kadar zamanda geciyor pek bilgim yok ama burunu biliyorum:) eger 14. Gunde kaybolursa mucize derim cok sevinirim adina :) tecrubeyle yola cikarak soyluyorum bir kac ayi bulacak kafana takma onlari yok oluyo gidiyo belki seninki 1 ay sonra kaybolacak benimki gibi bir kac az surmeyecek:) bir kac ay derken belli belirsizdi ben gerip inceliyodum oyle anliyodum kimse anlamiyo 1 ayi gectikten sonra :)
Zeyna canimmm hemen bosaltiyorum mesaj kutumuuuu daha dun bosaltmistim ne cabuk dolmuuuus :) 10dk icinde hallediyoruummm[/QUOTE
doğru okumuşsun canım, ben iz için olduğunu düşünerek sordum ilk günler prospektüsü okumayı düşünmedim, sonra da aklıma gelmedi zaten. ben aynı gün ameliyat olduğum kişiyle kıyasladım kendimi. kimse iz için falan demedi derken de, kimsenin bana "bunu iz için kullanıyoruz" demediğini anlatmak istedimizlerim geçmedi dediğimi sanmıyorum yavaş iyileşiyor dedim. bu konuya takılmıyorum artık çünkü herkes kafasına göre kullanmış, şu kadar gün kullanın denmemiş.
Yukiank,kremi soyleyip izleri sormussun canim 2.kutuyu aldirdim gecmedi falan demissin yanlis okumadiysam:) ben de izler icin olmadigini soyledim oyle biliyo olabilirsin diye14.gunde kimsenin izlerinin gectigini gormedim orayi kesti ve dikti dikis atilan herhangi bi yerin izi ne kadar zamanda geciyor pek bilgim yok ama burunu biliyorum:) eger 14. Gunde kaybolursa mucize derim cok sevinirim adina :) tecrubeyle yola cikarak soyluyorum bir kac ayi bulacak kafana takma onlari yok oluyo gidiyo belki seninki 1 ay sonra kaybolacak benimki gibi bir kac az surmeyecek:) bir kac ay derken belli belirsizdi ben gerip inceliyodum oyle anliyodum kimse anlamiyo 1 ayi gectikten sonra :)
Zeyna canimmm hemen bosaltiyorum mesaj kutumuuuu daha dun bosaltmistim ne cabuk dolmuuuus :) 10dk icinde hallediyoruummm[/QUOTE
doğru okumuşsun canım, ben iz için olduğunu düşünerek sordum ilk günler prospektüsü okumayı düşünmedim, sonra da aklıma gelmedi zaten. ben aynı gün ameliyat olduğum kişiyle kıyasladım kendimi. kimse iz için falan demedi derken de, kimsenin bana "bunu iz için kullanıyoruz" demediğini anlatmak istedimizlerim geçmedi dediğimi sanmıyorum yavaş iyileşiyor dedim. bu konuya takılmıyorum artık çünkü herkes kafasına göre kullanmış, şu kadar gün kullanın denmemiş.
hayır canım çok normal iyileşiyorsun :) emre beyin söylemiş olması lazım 1 hafta diye söylemese bile reçete yazıyor orda belirtiyor neyse olsun fazla kullanmanın zararı yoktur sanırım pek bilgim yok:) burnun çok güzel oldu ufak tefek şeylere de takılmamak lazım zaten iz falan kalmıyor bir kaç aya kadar:)
Krem 1 hafta kullaniliyor kizlar :) izler icin de korkmayin ben kalin deriliyim su an izden eser yok geciyor bunyeyle alakali kardesim de 1 ayda kaybolmustu nerdeyse bende 3 4 ayi bulmustu :)
Benimde revizyon ve çok daha endişeli bir süreç katılıyorum. Emre bey'den randevu aldım, ama hala kararsızım. Bir görüşelim bakalım.
baksoy, ben de kalın deriliyim ve haftaya salı emre beye revizyon oluyorum..ameliyat sonrası tek tek cevaplayabilirim merak ettiklerini...
Eheheh cnm revizyonu bir tek revizyonlular anlarfotoğraflarım herkese açık bakabilirsin sorularına da cvp vermeye çalışırım herşekilde :)
MRB AZ ÖNCE YAZDIM AMA SANA MI YAZDIM EMİN OLAMADIM BNDE YENİ AMELİYAT OLDUMDA BANTLARDAN SONRA BÖYLE Bİ MASAJ FLN YAPMAK GEREKİYOR MU BEN COK GERGİN HİSSEDİYORUM NEDENSE BANTLARDAN MIDIR ACABA BİRDE HALA YASTIGIM DİK YATIYORUM DÜZELTEBİLİR MİYİM ARTIK :d
senin de revizonmuş cnm ücret 10000 tl duydum öle mi?:) bu arada inşallah istediğin gibi olur bu sefer. çünkü artık son olsun dio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?