emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim sen kaç gün kullandin ki ben 14 gun filan kullandim ben de astim sureyi :) emre bey artik yeter birak dedi de oyle biraktim 2 kutu bitirdim dusun yani :) ben Arnica yi da cok kullandim biraz abartmisim ben de ilac olayinu galiba :)

eşitiz o zaman canım benimde 14. gün şimdi geçti değil mi izlerin, bi sorun çıkmadı yani. bu arada yarın bantlarımı çıkaracağım sonunda :)

eşitiz o zaman canım benimde 14. gün şimdi geçti değil mi izlerin, bi sorun çıkmadı yani. bu arada yarın bantlarımı çıkaracağım sonunda :)

resim bekliyorum yolla banaaa:)) canım ikimizde ince deriliyiz hassas cildimiz benim ilk zamanlar izler kırmızıydı ve izlerim neredeyse yarık şeklindeydi

O krem izler icin degilki hem :) dikisler mikrop kapmasin nemlensin diye :) kim soyledi izler icin oldugunu? İlk defa duyuyorum :) izler kendiliginden gidiyor bu kadar sabirsiz olmayin bu ameliyat sabir isi :) zaten oyle kimsenin gozune carpan iz olmuyo en basindan beri hafif kizariklik oluyor o da zamanla gidiyor kiminde 1 haftada kiminde 5 6 ayda :)

kimse iz için falan demedi zaten, hatta hiçbir şey söylemedi sadece tahmindi haliyle dikiş yerine sürdüğümüz için

yok takma sakın ilk bir ay belli olur izler sonra dileğinde dediği gibi olsada göze batmaz zamanla kaybolur:)

ben zaten takmıyodum ama aynı gün ameliyat olduğum kişiyle konuştuk bugün. o, benim izlerim neredeyse geçti deyince noluyoruz dedim zaten seninle konuşmalarımızı da hatırlarsın o krem konusunda :)

kimse iz için falan demedi zaten, hatta hiçbir şey söylemedi sadece tahmindi haliyle dikiş yerine sürdüğümüz için

canım mesaj kutunu temizler misin biraz? gelmiyo yazdıklarım :))

Yukiank,kremi soyleyip izleri sormussun canim 2.kutuyu aldirdim gecmedi falan demissin yanlis okumadiysam:) ben de izler icin olmadigini soyledim oyle biliyo olabilirsin diye 14.gunde kimsenin izlerinin gectigini gormedim orayi kesti ve dikti dikis atilan herhangi bi yerin izi ne kadar zamanda geciyor pek bilgim yok ama burunu biliyorum:) eger 14. Gunde kaybolursa mucize derim cok sevinirim adina :) tecrubeyle yola cikarak soyluyorum bir kac ayi bulacak kafana takma onlari yok oluyo gidiyo belki seninki 1 ay sonra kaybolacak benimki gibi bir kac az surmeyecek:) bir kac ay derken belli belirsizdi ben gerip inceliyodum oyle anliyodum kimse anlamiyo 1 ayi gectikten sonra :)

Zeyna canimmm hemen bosaltiyorum mesaj kutumuuuu daha dun bosaltmistim ne cabuk dolmuuuus :) 10dk icinde hallediyoruummm

Son düzenleme:

Mrb bnm sana sormak istedigim bi kaç sey war bnmde 12. Günüm falan 14. Günde bantlar cıkınca böyle masaj tarzında birley yapmak gerekiyor mu ben gergin hissediyorum kendimi nedense bantlardan dolayı mı acaba

Krem 1 hafta kullaniliyor kizlar :) izler icin de korkmayin ben kalin deriliyim su an izden eser yok geciyor bunyeyle alakali kardesim de 1 ayda kaybolmustu nerdeyse bende 3 4 ayi bulmustu :)

MRB AZ ÖNCE YAZDIM AMA SANA MI YAZDIM EMİN OLAMADIM BNDE YENİ AMELİYAT OLDUMDA BANTLARDAN SONRA BÖYLE Bİ MASAJ FLN YAPMAK GEREKİYOR MU BEN COK GERGİN HİSSEDİYORUM NEDENSE BANTLARDAN MIDIR ACABA BİRDE HALA YASTIGIM DİK YATIYORUM DÜZELTEBİLİR MİYİM ARTIK :d

Eheheh cnm revizyonu bir tek revizyonlular anlar fotoğraflarım herkese açık bakabilirsin sorularına da cvp vermeye çalışırım herşekilde :)

handecim senin 3 ya da 4. ameliyatındı bu galiba:) kaburgadan kıkırdak alınıyormuş senin de öle mi yapıldı? beni biraz ürküttü de nası oluyo? Revizyon olupda kaburgasından kıkırdak alınan arkadaşlar varsa onlar da cevaplayabilir thanksss:))

Canim mrb :) emre bey masaj vermiyor yapma sakin burnunun sekline zarar verebilirsin.bantlardan dolayi gergin hissediyosundur:) dik yatmaya gelince ben sanirim 2 3 ay kadar 2 3 yastikla uyudum alistim oyle uyumaya tek yastikla normal yatinca garip geliyodu:) bantlarin ciktiktan sonra normal yatabilirsin tabi tamponlar ciktiktan sonraki 2 3 gun dik yatmaya ozen gostermek lazim tehlikeli cunku kanama olabilir diye ama sen o evreleri atlatmissin emre beyin bantlarini cikardigi gun normal yatmaya baslayabilirsin:) dik yatiyorum derken oturur pozisyon gibi degil dimi 12 13. Gunde o kadarina gerek yok sadece 2 yastikla falan uyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…