- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.121
5500 tl ne demek ya!!!!!!!!!!!!1
Atlatmissin sen bisey kalmamis :) bantlarin cikiyorsaaa fotograf bekliyoruz o zamaaan :) 3 yastiga gerek yok 2 yastik yeter o kadarina gerek yok :) 1 2 gune tek yastiga dusurursun zaten benim gibi 3 ay 2 yastikla yatmaya gerek yokalistim birakamadim
yarın fotolarımı yüklüyorum seninkini cok begendim cok cok yakışmış =)
5500 degil 7000 fiyati
yakın zamanda amelıyat tarıhı alan oldumu arkadaşlar? en yakın ne zamana amelıyat tarıhı verılıyor
7000 mi oldu? Kısa sürede görüşmeye gitmeliyim
Cevabı ben de merak ediyorum, görüşmeden ne kadar süre sonraya tarih veriliyor?
emre ilhandan memnun kalmayan var mı???
Arkadaşlar, ben çoğunlukla buradan edindiğim bilgiler neticesinde uzun zaman önce Emre Bey'de karar kılmıştım ama ne zamandır ha mail attım ha atıcam derken erteliyordum. Çok şükür annem benden daha iş bitirici olduğu için aradı ve 14 Şubat günü ilk görüşmemi gerçekleştirdim. Sizlerle izlenimlerimi paylaşmak istiyorum çünkü ben burada okuduklarım sayesinde bu kararı verebilmiştim :) Öncelikle ben korkuyordum ortamdan her nedense ama tamamıyla sıcak bir ortam. Muayenehanedeki kızlardan oradaki hastalara kadar herkes şahaneydi. Biz gittiğimizde toplam 4 hasta vardı ve bir tanesi normalde çok kalabalık olduğunu, oturacak yer bulamadıklarını söyledi o yüzden güzel bir günde gitmişim sanırım :) (Esra Hanım, okuyorsanız sevgiler :) ) Dediğim gibi hastalar ve orada çalışan kızlar birbirinden sıcakkanlı ve yardımsever. Emre Bey ise tam bir yürüyen karizma arkadaşlar hahah Ve burada da önceden okuduğum yorumlarda olduğu gibi kesinlikle kendinden emin ve güven telkin ediyor. Benim burnum maksimum kalın deriliymiş fakat istediğim burunlar için olur dedi Emre Bey o yüzden mutluluktan ölmek üzereyim ama bu mutluluklarımı ameliyat sonrasına saklıyorum. Eğer kararsız olan arkadaşlar varsa bir an önce randevu alsınlar derim zaten kimbilir ne zamana alabilecekler, en azından bir görüşmüş olurlar. Ben ameliyat konusunda kesin kararlıyım, gelişmeleri size buradan bildireceğim. Herkese güzel burunlu günler dilerim :)
fotoğraflarınızı merak ediyorum kızlaaarrr....
Cogumuzun albumu ozel 25 mesajdan sonra eklerseniz gorebilirsiniz:) mesaj sayisini doldurmak icin basliklar var orda doldurabilirsiniz mesaj sayinizi:)
benim albüm herkese açık canım bakabilirsin:))fotoğraflarınızı merak ediyorum kızlaaarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?