emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Zeyn_a yarın ameliyat oluyorsun değilmi heyecan varmı?

canım biraz önce hastaneden geldim, kan verdim, anestezi dr.u ile görüştüm..şu an günümü yoğun bi şekilde dolduruyorum ki ameliyatı unutayım diye :))) heyecan nasıl dorukta anlatamam..bi de heyecan dışında resmen korku da var yaaaaa

Gönder tüm korkuları boşluğa.Uçup gitsinler.

Tatlı heyecanın tadını çıkar.Unutmayada hiç çalışma doya doya yaşa bu duyguyu.Son kez yaşayacaksın inşallah.

Zeyn sana gönlünce ve son bir amelıyat diliyorum.Herşey şahane olsun en çokta burnun.Sağ salim git ve dön.

aledax çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tatlı dilin için..çarşamba akşamı yazıcam inşallah gelişmeleri buradan :)) ya da kendimi iyi hissedersem yarın akşam yazarım

hic korkmaya gerek yok hersey güzel olacak insallah :) simdiden gecmis olsun

Zeynacım yarın büyük gün hiç korkma canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gidicek inşallah. Herşeyden önce çok tecrübeli güvenilir ellere emanetsin onu düşün . Bugün senin en mutlu günün olmalı çünkü yarın istediğin buruna kavuşucaksın hep o günün hayalini kurmadın mı?? geldi işte ... İyi haberlerini bekliyor olucam canım kendini iyi hissedince haberdar et bizi, bol şans çok öpüyorum

Canım bende Emre beye randevuya gitmiştim yeni gördüm cvp nı korkma herşey güzel olacak şimdi bol bol dinlen bi bakmışsın ameliyat bitmiş :)

kızlar size bir soru? Yeni 12 günlük ameliyat olan biri olarak sağa yada sola yatmak burunun yapısını bozarmı? Bugün hastalardan biri söyledi canım sıkıldı ben 1. haftadan sorna sağa sola dönüp yatıyorum?

Hahaha canim ben ameliyat oldugum gun yan yatmistim ya sinirlenip yan yatmistim sirtustu dumduz yatamam hayatttaa :) ama oyle tam yan donmemistim kafami azcik cevirmistim dik yatarken araliklarla yapmistim:) tabi emre beye hic soylememistim :)) 12 gunluk haline bisey olmaz tam yan donup yatmadiysan :) yine de dikkat et ama

Veeee buyuk guuuun:) heyecandir o korku degildir korkmaaa en iyi ellere emanetsinnnnn cok cok guzel olacaaaaak ben yarin haberini alirim zaten ameliyatin bitince:) insalllaah o guzel kalbine gore olacak tam istedigin gibi olacakkkk simdiden cok cok gecmis olsun guzel burunlu zeyna:)

Valla ne yalan söylim 1 haftadan sonra normal yatar gibi tam yan yatıyorum işallah bişey olmaz bundna sonra dikkat edeyim. Emre bey kulak ameliyatıda olduğum için ikinci gün yan yatarbilirsin demişti demekki burnu etkilemediğini düşündüm. Ben genede tedbiri elden bırakmayyım. Bu arada burnuşum hala şiş dün emre bey bantların biraz daha kalsın dedi. Dün ilk defa aynada burnumu bantsız gösterdi. Önden çok korkunç görünüyorsu acayip şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…