- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.141
benim albüm herkese açık canım bakabilirsin:))
Teşekkürler melis senin burnun çok daha güzel olsun inşteşekkür ederim canım.... çok güzel olmuş burnun.... darısı başıma
Zeyn_a yarın ameliyat oluyorsun değilmi heyecan varmı?
Teşekkürler melis senin burnun çok daha güzel olsun inş
canım biraz önce hastaneden geldim, kan verdim, anestezi dr.u ile görüştüm..şu an günümü yoğun bi şekilde dolduruyorum ki ameliyatı unutayım diye :))) heyecan nasıl dorukta anlatamam..bi de heyecan dışında resmen korku da var yaaaaa
Gönder tüm korkuları boşluğa.Uçup gitsinler.
Tatlı heyecanın tadını çıkar.Unutmayada hiç çalışma doya doya yaşa bu duyguyu.Son kez yaşayacaksın inşallah.
Zeyn sana gönlünce ve son bir amelıyat diliyorum.Herşey şahane olsun en çokta burnun.Sağ salim git ve dön.
aledax çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tatlı dilin için..çarşamba akşamı yazıcam inşallah gelişmeleri buradan :)) ya da kendimi iyi hissedersem yarın akşam yazarım
Bekleriz hayırlı haberlerini.
Şimdiden geçmiş gitmiş olsun.Hayırlısı olsun.
canım biraz önce hastaneden geldim, kan verdim, anestezi dr.u ile görüştüm..şu an günümü yoğun bi şekilde dolduruyorum ki ameliyatı unutayım diye :))) heyecan nasıl dorukta anlatamam..bi de heyecan dışında resmen korku da var yaaaaa
24. günüm ve simdilik birkac resim ekledim :) görmek isteyen ekliyebilir beni
hic korkmaya gerek yok hersey güzel olacak insallah :) simdiden gecmis olsun
kızlar size bir soru? Yeni 12 günlük ameliyat olan biri olarak sağa yada sola yatmak burunun yapısını bozarmı? Bugün hastalardan biri söyledi canım sıkıldı ben 1. haftadan sorna sağa sola dönüp yatıyorum?
Hahaha canim ben ameliyat oldugum gun yan yatmistim yasinirlenip yan yatmistim sirtustu dumduz yatamam hayatttaa :) ama oyle tam yan donmemistim kafami azcik cevirmistim dik yatarken araliklarla yapmistim:) tabi emre beye hic soylememistim :)) 12 gunluk haline bisey olmaz tam yan donup yatmadiysan :) yine de dikkat et ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?