emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim korkma yan yatabilirsin 1 haftadan sonra:) burnunun ustune yatma yeterki:) daha yeni oldun ameliyatini sislerinle biraz idare et sabirli ol sekli cok guzel onemli olan o sislikler gecici:)

var canımm :) tamam yollarım :) kalkık burunu çok sevdiğim için bayıldımm iyiki kaldırtmışş:)

yok artık diyorum nasıl güzel olmuş anlatamam muhteşem.... burnunun büyük hali gitmiş delikleri burun ucu o kadar kibar o kadar güzel ki bu kadar olur ancak bayıldım tek kelime... Revizyonda Emre beyin üstüne kimseyi tanımam helal olsun gerçekten:)

harika olmuşşş dimiiiiiii istediği gibi olmuş revizyon olmasına rağmen çook güzeellll :) emre beyin üstüne zaten yokki :) bir kez daha anlamış bulunuyoruz :) zeyna baya kalın deriliymiş ama burnunun oturması biraz zaman alacak hep beraber sabredicez onunla :)

Ayyy bende çok merak ettim zeyna yı işallah herkesin gönlüğnce olsun bende dua ediyorum işallah sonucu güzel olacak şimdi okadar şişki kızlar son halimin fotomu koyuyarm hiç fark varmı hala bandajlı ama olsun yorumlarınızı bekliyorum

acaba yamukluk yoksa kemerde vs. sadece uzun burun ıcın de fıyat aynımıdır? cok pahallı ama deger gıbı

Benim burnumda kemer yoktu yamukluk yoktu uzun da degildi sadece onu genisti biraz ama fiyat ayni inanin bana degiyor :) emre bey buruna gore fiyat vermiyor

ay bende çok merak ettim ya :) Genelde revizyondan çoğu doktor korkar ellemek istemez ve sonucuda genelde kötü olur ama bizim doktor revizyonu ilk ameliyatlardan bile daha güzel yapıyo ya

kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))

Zeynepcim hoşgeldin :) çok geçmiş olsun atlattın işte büyük kısmını:) ben sabırsızlıkla bekliorum fotolarını :)

ay bende çok merak ettim ya :) Genelde revizyondan çoğu doktor korkar ellemek istemez ve sonucuda genelde kötü olur ama bizim doktor revizyonu ilk ameliyatlardan bile daha güzel yapıyo ya

Pudraseke,zeynanin burnu harika harikaaa bayildimmmmm emre beye sihirli eller diye bosuna demiyolar bi kez daha anladim iyiki emre beyi secmisiz :)

Zeyna,ben ne kadar sismistim sana fotograf atiyim benim 2. Gunumu kendini teselli edersin :) cok guzel oldu burnun cok zormus kalin derili oldugun icin bide revizyon:) ama sonuc harika :) ilk ben gordumm oh:) sen yorma kendini bende bi kac gun tv ye telefona falan bakamamistim rahatsiz etmisti gozumu biz bekleriz seni acelesi yok:)

Geçmiş olsun Zeyne; bayağı uzun sürmüş revizyon olunca işlem uzuyor tabiistediğin sonuç olsun inşallah..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…