- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.161
Valla ne yalan söylim 1 haftadan sonra normal yatar gibi tam yan yatıyorum işallah bişey olmaz bundna sonra dikkat edeyim. Emre bey kulak ameliyatıda olduğum için ikinci gün yan yatarbilirsin demişti demekki burnu etkilemediğini düşündüm. Ben genede tedbiri elden bırakmayyım. Bu arada burnuşum hala şiş dün emre bey bantların biraz daha kalsın dedi. Dün ilk defa aynada burnumu bantsız gösterdi. Önden çok korkunç görünüyorsu acayip şiş
Canim korkma yan yatabilirsin 1 haftadan sonra:) burnunun ustune yatma yeterki:) daha yeni oldun ameliyatini sislerinle biraz idare et sabirli ol sekli cok guzel onemli olan o sislikler gecici:)
zeyna'nın ameliyatı bitmişmidir acaba? :)
4e dogru bitti canim burnu harika :) kalkik olmus bayildim :)
çok sevindim adına... dilek yaaa varmı sende yollasana bana fotoğrafını:)
var canımm :) tamam yollarım :) kalkık burunu çok sevdiğim için bayıldımm iyiki kaldırtmışş:)
var canımm :) tamam yollarım :) kalkık burunu çok sevdiğim için bayıldımm iyiki kaldırtmışş:)
yok artık diyorum nasıl güzel olmuş anlatamam muhteşem.... burnunun büyük hali gitmiş delikleri burun ucu o kadar kibar o kadar güzel ki bu kadar olur ancak bayıldım tek kelime... Revizyonda Emre beyin üstüne kimseyi tanımam helal olsun gerçekten:)
emre ilhanın hastalarının resmini görmek istiyorum , yardımcı olurmusunuz
harika olmuşşş dimiiiiiii istediği gibi olmuş revizyon olmasına rağmen çook güzeellll :) emre beyin üstüne zaten yokki :) bir kez daha anlamış bulunuyoruz :) zeyna baya kalın deriliymiş ama burnunun oturması biraz zaman alacak hep beraber sabredicez onunla :)
acaba yamukluk yoksa kemerde vs. sadece uzun burun ıcın de fıyat aynımıdır? cok pahallı ama deger gıbı
harika olmuşşş dimiiiiiii istediği gibi olmuş revizyon olmasına rağmen çook güzeellll :) emre beyin üstüne zaten yokki :) bir kez daha anlamış bulunuyoruz :) zeyna baya kalın deriliymiş ama burnunun oturması biraz zaman alacak hep beraber sabredicez onunla :)
kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))
ay bende çok merak ettim ya :) Genelde revizyondan çoğu doktor korkar ellemek istemez ve sonucuda genelde kötü olur ama bizim doktor revizyonu ilk ameliyatlardan bile daha güzel yapıyo ya
kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?