- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.181
kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))
zeyna çok geçmiş olsun canım burnunu gördüm dilek sağolsun muhteşem,çok güzel kalın derili olmana rağmen o kadar kibar ki maşallah :)kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))
Geçmiş olsun Zeyne; bayağı uzun sürmüş revizyon olunca işlem uzuyor tabiistediğin sonuç olsun inşallah..sevgiler
Zeyna sonunda oldun :)) Eeee kafaya koymuştun biliyorum.. İnşallah bu sefer istediğin gibi bir burnun olur.. En zor kısım geçti şimdi sabırla güzel burnunu görme ve bekleme zamanı... Tekrar geçmiş olsun... Dua ettim valla okuyunca ameliyat olucam diye sen..
ohh ne güzel oldu bitti kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnn. geçmiş olsun
Zeynepcim hoşgeldin :) çok geçmiş olsun atlattın işte büyük kısmını:) ben sabırsızlıkla bekliorum fotolarını :)
zeyna çok geçmiş olsun canım burnunu gördüm dilek sağolsun muhteşem,çok güzel kalın derili olmana rağmen o kadar kibar ki maşallah :)
kızlaaaaaaar ben geldim :))) şu an inanılmaz yorgunum, çünkü hiç bişi yiyemiyorum, canım istemiyo, bu da beni yoruyo..bu arada ben bööle bi şişlik + morluk görmedim..çok korkunç durumda tipim şu an..çok zorlanmış emre bey, 6,5 saat filan sürdü ameliyatım..şimdilik benden bu kadar, gidip biraz yatiyim..hepinizi çok öpüyorum, gelirim yine akşam :))
jelesec çok uzun sürdü canım..sonuç iyi olur inşallah..çok teşekkür ediyorum
Zeyna çok çok geçmiş olsun.İnşallah güzel bir buruna sahip olacaksın.Çarçabuk iyileşmeni diliyorum.İyi bak kendine ve burnuşine.
Hoşgeldin zeyna gecmis olsun :) hiç korkmaya gerek yok
Burnun çok güzel olmuştur eminim suan göremiyorum ama emre bey bu konuda çok profesyonel
Ben ilk gün yüzümdeki o sisleklere rağmen çok sevmiştim burnumu hele şimdi yan profil sürekli fotograf çekiyorum
Minik burnuma1-2 ay sonra sisliklerin yarısı iner daha çok beğeniceksin :) burada kızlar ben çeneme yağ enjekte ettim acaba
Kahve lekesi var nasıl gider bilen varmı krem falan sürsem ?
Zeynacim cok gecmis olsun canım inşallah bu defa icine siner burnun. İyilesir iyileşmez foto bekliyoruz:)))
bilsen o kadar yoruldum ki gerçekten çok doluyum bu konuda yaptığım bi kötü yorum yüzünden hep üstüme geldiler o kadar bıktım ki bu beni çok üzüyo gerçekten konuyu uzatmadığın için beni anladığın için sağol ama adımı kullanman kötü oldu silemezmisin yorumunu yada düzeltemezmisin ismimin deşifre olmasını istemiyorum moderatörlere söylermisin lütfenbunları okuyunca üzüldüm gerçekten ben seni kırmak istememiştim sadece ismini falan farklı kullanınca bi tür reklam falan zannettim sen de beni anla. Cok afedersin seni kırdıysam. Burda doktor araştırmaktan canım cıktı günlerdir. Haliyle yanlış yönlendirmeler mi yapılıyor die sinirlendim. Tabiki bana bişi yapmadın herkes begenisini ya da begenmediğini söylemekte özgür. Açıklamanı okuyunca anladım seni :) afedersin üzülme ben de çok üzüldüm şimdi gerçekten.
çok ayıp ama bu yaptığınız neyin reklamı ben anlamıyorum önceden yaptığım bi kaç yorumdan başka ne var yazdığım neden adımı kullanıyosunuz benim kimseyle derdim yok ne istiyosunuz benden, herkes farklı isimle üye tabiki buraya... size yaptığım bi kötülük mü var beni tanımıyosunuz bile benim adımı nasıl kullanırsınız bi kaç arkadaşla tartışmıştım çok önceden hala eski yorumlara bakıp beni yargılıyosunuz ben hala aynı düşüncedeyim beğenmediğimi söyleyebilirm kimseylede derdim yok aylardır bu olaylardan kurtulmaya çalışıyorum yeni üyesiniz beni bilmeden tanımadan adımı yazmanız büyük haksızlık çok üzüldüm bu yazdığınıza elim ayağım boşaldı okuyunca hangi hakla beni böyle itham ediyosunuz anlamıyorum.Ben bu konuları çoktan kapattım hala ısıtıp ısıtıp neden önüme sürüyosunuz yada bazı kişilerin dolduruşuna mı geliyosunuz nasıl kötü insanlar var taktılar bu kadar anlamıyorum
bilsen o kadar yoruldum ki gerçekten çok doluyum bu konuda yaptığım bi kötü yorum yüzünden hep üstüme geldiler o kadar bıktım ki bu beni çok üzüyo gerçekten konuyu uzatmadığın için beni anladığın için sağol ama adımı kullanman kötü oldu silemezmisin yorumunu yada düzeltemezmisin ismimin deşifre olmasını istemiyorum moderatörlere söylermisin lütfen
bilsen o kadar yoruldum ki gerçekten çok doluyum bu konuda yaptığım bi kötü yorum yüzünden hep üstüme geldiler o kadar bıktım ki bu beni çok üzüyo gerçekten konuyu uzatmadığın için beni anladığın için sağol ama adımı kullanman kötü oldu silemezmisin yorumunu yada düzeltemezmisin ismimin deşifre olmasını istemiyorum moderatörlere söylermisin lütfen
Handancim uzme kendini senin reklam yaptigin yok burda burnun cok yakisti sana ki herkes fotografini alip goturuyo ve doktorunla ilgili memnuniyetini aktariosun ki bu cok normal,herkese olumlu yorum yapacaksin diye bisey yok sana da olumsuz konusan oldu ama sen her zaman korudun seviyeni bu forumda begendigine yazicaksin begenmedigine yorum yapmayacaksin hazmedilmiyo kural bu:) ben begenmedigim kimseye bisey yazmiyorum zaten benim gordugumu herkes goruyor:) baksoyla da tatliya bagladiniz olur yanlis anlasilmalar sen site moderatorune msj at istersen isminin desifre olmasi hos olmadi kimse burda ismiyle uye olmuyor halledeceklerini dusunuyorum bi msj at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?