emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Zeyna sonunda oldun :)) Eeee kafaya koymuştun biliyorum.. İnşallah bu sefer istediğin gibi bir burnun olur.. En zor kısım geçti şimdi sabırla güzel burnunu görme ve bekleme zamanı... Tekrar geçmiş olsun... Dua ettim valla okuyunca ameliyat olucam diye sen..

ohh ne güzel oldu bitti kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnn. geçmiş olsun

zeyna çok geçmiş olsun canım burnunu gördüm dilek sağolsun muhteşem,çok güzel kalın derili olmana rağmen o kadar kibar ki maşallah :)

canımmm çok teşekkür ederim..evet koymuştum kafaya, seninki gibi burun istiyodum biliyosun :)) dualarımız karşılığını bulucak inşallah canım, çok teşekkür ediyorum :))

zeyna çok geçmiş olsun canım burnunu gördüm dilek sağolsun muhteşem,çok güzel kalın derili olmana rağmen o kadar kibar ki maşallah :)

canım kibar gibi gerçekten di miiii? tüm derdim kibar bi burundu biliyosun..bakalım ilerleyen günler ne göstericek..çok teşekkür ederim canım

Zeyna çok çok geçmiş olsun.İnşallah güzel bir buruna sahip olacaksın.Çarçabuk iyileşmeni diliyorum.İyi bak kendine ve burnuşine.

Hoşgeldin zeyna gecmis olsun :) hiç korkmaya gerek yok
Burnun çok güzel olmuştur eminim suan göremiyorum ama emre bey bu konuda çok profesyonel
Ben ilk gün yüzümdeki o sisleklere rağmen çok sevmiştim burnumu hele şimdi yan profil sürekli fotograf çekiyorum
Minik burnuma 1-2 ay sonra sisliklerin yarısı iner daha çok beğeniceksin :) burada kızlar ben çeneme yağ enjekte ettim acaba
Kahve lekesi var nasıl gider bilen varmı krem falan sürsem ?

çok teşekkür ederim canım..şu an burnuma hiç bakamıyorum bile, gözlerim filan o kadar korkunç ki, oraya odaklandım ben :))

bilsen o kadar yoruldum ki gerçekten çok doluyum bu konuda yaptığım bi kötü yorum yüzünden hep üstüme geldiler o kadar bıktım ki bu beni çok üzüyo gerçekten konuyu uzatmadığın için beni anladığın için sağol ama adımı kullanman kötü oldu silemezmisin yorumunu yada düzeltemezmisin ismimin deşifre olmasını istemiyorum moderatörlere söylermisin lütfen

100 msjım dolmadığı için özelden cvp yazamadım sana ama burdan yazmakta bi sakınca yok çünkü başka türlü cvplıyamıycam. Gerçi az önce de yazdım bu kadar üzdüğüme çok üzüldüm seni. İsmini falan değiştirdiğini de görünce reklam falan sandım. O kadar araştırma yapıyorum kii yeniyim evet yönlendirmeler mi var die sinirlendim. Seni üzmek istemem gerçekten. Kırılma nolur. ben de inan çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca yanlış düşünmüşüm.:) unutalım olur mu:)

nası silicez ya da modaröterlere nasıl söliyebilirim:) hem zaten emre ilhanın topiği burası kim kötü bişi yazabilir ki ismin cıksa nolur? Herkes düşündüğünü söylemekte özgür. Güzellik de göreceli. Birinin begendiğini diğeri begenmeyebilir. Buraya resim koyan herkes yoruma açık olmalı bence. Oraya yazmayıp sadece özelden msj atsan aslında sen olduğun da çıkmıycaktı ortaya:)) Silmeyi deniycem şimdi merak etme ama silemezsek de korkucak bişi yok bence:)

Handancim uzme kendini senin reklam yaptigin yok burda burnun cok yakisti sana ki herkes fotografini alip goturuyo ve doktorunla ilgili memnuniyetini aktariosun ki bu cok normal,herkese olumlu yorum yapacaksin diye bisey yok sana da olumsuz konusan oldu ama sen her zaman korudun seviyeni bu forumda begendigine yazicaksin begenmedigine yorum yapmayacaksin hazmedilmiyo kural bu:) ben begenmedigim kimseye bisey yazmiyorum zaten benim gordugumu herkes goruyor:) baksoyla da tatliya bagladiniz olur yanlis anlasilmalar sen site moderatorune msj at istersen isminin desifre olmasi hos olmadi kimse burda ismiyle uye olmuyor halledeceklerini dusunuyorum bi msj at

Daha önce de söledim güzellik göreceli kimi kalkık ister kimi ucu doğal dursun ister. Doktora nasıl tarif ettiğimizi bilemeyiz. Bana da nie revizyon olmak istiyosun diolar ama yuvarlak burun ucundan hoşlanmıyorum hatları belirgin olsun istiyorum. Belki başka biri yuvarlak hatlı seviyodur. O yüzden eleştiri de gelebilir herkese. Kendi adı soyadıyla üye olan arkadaşlar da var. Kötü bişi diilki yorum yapmak. Bu kadar tedirdin olmana gerek yok bence. Ama ben de msj atıcam ismin silinsin die merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…