- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.541
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
bende emre beye amelıyat oldum ağrı asla olmuyor... zaten ağrı kesici tedavısı uygulanıyor... ki gerek yok bence bende dogru dürüst kullanmadım agrı kesiciyi... nefes almadada problem yok...tek sorun oda görüntü olarak şişlik morluk oluyor...3- 4 güne geciyor ...hayırlı olsun şimdiden...
Ben kesinlikle Emre beye ameliyat olmaya karar verdim. Ilkonce Teoman Dogan'dan ameliyat olmak niyetindeyim ama kararimi degistirdim, Emre beyden ameliyat olmak isterim. :)
Biraz ayri bir konuya gececegim simdi ama belki haberiniz vardir, Emre bey cene estetigi de uyguluyor. Emre beyin cene estetiginin genel fiyati ne kadardir, kimse biliyor mu?
hatta o şiş dönemimde kuzenim resmini çekel,imde saklayalım şiddet mağduru deriz diye dalga geciyordu... bindiğim her taksi geçmiş olsun abla ev kazası mı iş kazası mı diye soruyorduBence sislik bile eğlenceli oluyor dusunun ömrümüzde kaç kere öyle gideceğini cok iyi bildiğimiz şişlerimiz
Oluyor ki ben cok gülüyordum ve evet ağrı kesici bende nerdeyse almadım sayılır
Sonuçta hepsinden önemlisi kendinizi iyi anlatın ne istediğinizi bilin gerisini emre bey halleder :)
Canım benim çenemde ufak bi çizim vardı beni cok rahatsız ederdi ben onu doldurmak istedim
Emre bey onu 3 bin tl olarak yaptı tabi suanki fiyatı bilmiyorum Nisan'dan sonra fiyatlar değişiyormuş
Çenen çok mu geride ?
Cok tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin :)
Memnun kaldiniz mi peki?
Yani bana gore cenem biraz geride. Buyuk sorun degil ama. Tabii bu konuda Emre beyin fikrini almak isterim, yani benim icin cene estetigi yapilmaya deger mi diye... Turkiye'de yasamadigim icin belki ona email gondererek, fotograf da yollayabilirim, ama email ile ne kadar yardimci olur onu bilemem.
Ustelik cenemin ortasinda bir gamze var. Onu halletmek ister miyim bilmiyorum ama ceneye gelince bence benim cenem azicik geride.
Sonuclar kalici mi peki? Eger degilse ve sık sık geri gidip, tekrar ve surekli yaptirmam gerekirse o zaman hic yaptirmak, ugrasmak istemem
Ben sonuclardan cok memnunum ama benim çenemde kâhve bi leke kaldı suan belki ten rengim
Hassas olduğu için olabilir emre beyin yanına gittiğimde mutlaka söylüycem
Sonuclardan cok memnun kaldım, hatta benim çenem hep geride sanırdım emre bey aksine degil dedi
Hiç bisey yapılması gerekmiyor dedi :) annem tutturdu cenendeki çizgiyi halletmeden gelme die bende
Onu kırmamak için yaptım vallahi :) eskiden saçlarımı toplamak hoşuma gitmezdi burnum yüzünden şimdi çenem ve burnum cok orantılı ve güzel görünüyor sürekli topluyorum :) mutlaka gittiğinde emre beye çeneni söyle belki burnun
Yüzünden sana öyle geliyordur :) ona ulaşmak istiyorsan Facebook'tan mesaj ve fotograflarını gönder mutlaka cevap yazacaktır:)
Memnun kaldiginiza sevindim. :)
Wowww, iyi ki Emre bey sizinle durust olup, gercek fikrini acikladi size cene estetigi yaptirmadan once. Bu cok iyidir, cunku bence cok doktorlar sirf paza kazanmak icin bir seyler uydurup, yaptirilmasi gerek olmayan bir seyin yaptirilmasi gerektigini soyler. Ama demek ki Emre bey bu konuda cok iyidir. :)
Affedersiniz ama cenemde cizgi vardi derken, bir gamzeden mi bahsediyorsunuz? Bende de bir gamze vardir...
Ustelik Emre beyin yaptigi cene estetiginin sonuclari genelde kalicidir, degil mi? Ben, surekli arada bir yaptirman gerekli olan kozmetik yontemleri hic yapmam
Gamzeye benzer bisey bi cisim gibi :) ama pek sevmiyordum o yüzden yapmak istedim ve kalıcı tabiki
İstedim die yaptı doktor :) hatta ilk 1 ay cok sivri duruyordu sanki çenem onde gibiydi emre bey demişti 1 ay sonra iner bu o çizgi kalmayacak sekilde yaptık dedi hakikaten şimdi öyle çizgi gitti çenemde cok hoş duruyor seviyorum yani:)
Ama esas olan burnum cok beğeniyorum cok dogal ve güzel görünüyor kendi yüzümdeki bana özel kişiliği bozmadan böyle bi burnum olması cok mutlu ediyor beni emre beye ne kadar teşekkür etsem az yani :) gamze seni rahatsız etmiyorsa seviyorsan
Karışma sadece çeneni yaparsın ama tabiki kalıcı bunlar asla ne burun ne cene bozulmaz sadece ilk ay cok sis olur sonra geçer ikinci ayda hepsi gidiyor yani ben diyorum hatta bana 6 ay beklemek diye bisey yok yani Çünkü suan sislik yok :)
merhabalar
ameliyatımı 28 Mart 2013 de sevgili doktorum EMRE İLHAN tarafından Ulus Liv Hospital da oldum, burun ameliyatı düşünen herkesin en zor kararı olan doktor seçiminde yardımcı olabilmesi için tecrübelerimi paylaştım..
özetle bu süreci kapsayan her aşamadan çok memnun kaldım, bana hem sağlık hem güzellik katan mutluluğumun mimarı Emre bey ve ekibine tekrar çok teşekkür ederim!!
profil sayfamdaki albümlerimde öncesi ve sonrası resimlerime bakabilirsiniz, detay merak edenler için yazacağım..
ameliyat öncesi: ilk günden Emre beyin doğru doktor olduğunu hissetmiştim yanılmadım, Emre bey her hastasıyla ameliyat öncesi en az 3 görüşme ve kişiye özel ameliyat planı yapıyor, bu zaman diliminde kurduğunuz iletişim çok ama çok önemli, ne istediğinizi ve ne istemediğinizi net aktarabilmeniz aynı zamanda ne kadarının size uygun olup olmadığını anlayabilmek, Emre beyin analizi ve yaklaşımı ameliyat öncesi dönemde çok rahat olmamı sağladı..
ameliyat günü: ameliyathaneye alınmadan önce Emre bey her hastasını mutlaka ziyaret ediyor, bu tüm heyecanımı hafifletmişti, ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde susuzluk dışında hiçbir sıkıntı çekmedim, su içtiğimde tam olarak kendimdeydim, hiçbir şekilde mide bulantısı yaşamadım, ağrı sızı acı hissetmedim zaten çok geçmeden Emre bey yanıma geldi, daha sonra yemeğimi yedim ve burnumdan nefes alabilir halde mışıl mışıl uyudum, herşey tahmin ettiğimden çok daha kolay ve rahat olmuştu, ertesi sabah yine doktorumun ziyareti sonrası taburcu oldum.. hastane hakkında yorum yapmam gerekirse biz tüm imkanlardan ve çalışanlardan çok memnun kaldık, yemekler çok güzeldi özellikle hemşireler çok ilgiliydi çok iyi hissettirdiler hepsine tekrar teşekkürler..
ameliyat sonrası: ilk haftam evde huzurlu geçti, beklenmeyen bir durum yaşamadık, hatta öyle ki Emre beyin yazdığı reçetede aldığım ilaçlardan ağrı kesici ilacın kutusu bugün bile hala hiç açılmamış şekilde öylece duruyor, ilk günden itibaren göz altlarımdaki morluklar gün geçtikçe azaldı ve renk farklılığı giderek kayboldu, 7.gün alçım ve tamponlarım alındı o gün en keyifli günümdü çünkü hayatımda hiç almadığım kadar kaliteli nefes aldığımı, içime çektiğim oksijenin tadına vardığımı hissettim, bu daha önce hiç yaşamadığım bir duyguydu, 14.gün bantlarımı çıkarttık sonuç olarak mutluluğumun tarifi yok!! Kalın derili ve şuan normalden şiş burnumun oturması biraz zaman alacak biliyorum burnum zamanla çok daha güzelleşecek ama bu hali bile ayrı bir mutlu ediyor, aynalara bakmaya doyamıyorum çünkü ben hem bu kadar iddialı hem de bu kadar doğal birde yüzüme bu kadar uyum sağlayacak ve bana bu kadar yakışacak halini yani kısacası bu kadarını hayal edememişim, hayallerimden çok daha güzel bir burnum oldu :))
hiçbir başarının sonucu tesadüf değildir, internetten yapılan araştırmalar sonucunda bile Emre bey diğer doktorlardan farkını açıkça belli ediyor zaten ilk görüşmede doğru yerde olduğunuzu bir kez daha anlıyorsunuz, ben başından beri doktoruma çok güvendim hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Emre İlhan oldu, tekrar çok teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına..
sevgiler..
kızlar ameliyat günü adet olursan bu ameliyata engel mi??? ve de iç çamaşırı giyiliyo mu ameliyat sırasında??
benim ilk günümdü ama sorun olmadı ameliyat oldumEger ikinci yada ucuncu gununse engel degil canim.. benim de 3. gunumdu sanirim dr bey problem degil demisti. ama sanirim ilk gunu olmasini pek tercih etmiyolar.. normalde ic camasirini cikarmamizi istiyolar ama ben durumumu soylemistim bana ozel bi ic camasiri verdiler pedimi ona koyarak girdim ameliyata...
Dg62 canım sen benim kurtarıcımsın vallahi,
Benim için doktora soruyorsun cok teşekkür ediyorum
Ben pek telefonda konuşmayı beceremiyorum utanıyorum
Dedim nasıl sorayım sayende öğrenirim yani operasyon sonunda dikiş falan yoksa
Orda 10 gun kalmam gerekmiyorsa ailem izin verir o zaman
Çünkü böyle biraz moralim bozuluyor :) ama Allah'a şükür sekli doğallığı falan cok güzel
Eger ikinci yada ucuncu gununse engel degil canim.. benim de 3. gunumdu sanirim dr bey problem degil demisti. ama sanirim ilk gunu olmasini pek tercih etmiyolar.. normalde ic camasirini cikarmamizi istiyolar ama ben durumumu soylemistim bana ozel bi ic camasiri verdiler pedimi ona koyarak girdim ameliyata...
benim ilk günümdü ama sorun olmadı ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?