emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim :)) ameliyattan önceki gece değil 1-2 saat önce hastanede olmanız gerekiyor ama ameliyat sonrası ilk gece hastanede kalmanız şart diye biliyorum

teşekkür ederim :)) ameliyattan önceki gece değil 1-2 saat önce hastanede olmanız gerekiyor ama ameliyat sonrası ilk gece hastanede kalmanız şart diye biliyorum

Hmmm... Emre beye mesaj attigimda yurt disindan gelen hastalari ameliyat olmadan bir gece evvel hastaneye geliyorlar ve hastanede yatip, kan testleri yapiliyor ve ertesi sabah ameliyat uygulaniyor.

Belki siz zaten Istanbul'da yasadiginiz icin ameliyattan bir gece evvel hastanede yatmaniz gerekmiyor.

Ameliyat sonrasina gelince, evet ben de duymustum bir gece hastanede kalmaniz gerekli. Ama simdi Emre beyin sitesinde bir sey okuyordum, soyledigim gibi ameliyat oldugun zamanda bir gece hastanede kalmaniz gerekli ama eger kisi hastanede yatmak istemiyorsa Emre bey hastasini taburcu edebilir. Yani hastanin istegine gore hastaneden hemen eve gidebilir. Ama genelde kaliyorlar hastanede...

Yani soyledigim gibi, ben Istanbul'a geldigimde akrabalarimin yaninda kaliyorum. O kadar cok telaslaniyorlar ki, kesinlikle benim bir gece disarida kalmama izin vermezler. Onun icin eger Emre beye ameliyat olursam hemen eve gitmek istedigimi soylerim, belki kabul eder...

Emre Bey'in asistanıyla görüştüm ama çok geç tarihlere veriyor randevu ama ben Emre Bey'e ameliyat olmak istiyorum fakat o kadar da beklemek istemiyorum çok kararsızım kızlar ya ((

Emre Bey'in asistanıyla görüştüm ama çok geç tarihlere veriyor randevu ama ben Emre Bey'e ameliyat olmak istiyorum fakat o kadar da beklemek istemiyorum çok kararsızım kızlar ya ((

ismini açığa yazdırırsan daha erken sıra geliyo bende açığa yazdırmıştım bir ay erken ameliyat oldum bu kadar üzülme geç olsun ama güzel olsun

Son düzenleme:
kızlar ameliyat günü adet olursan bu ameliyata engel mi??? ve de iç çamaşırı giyiliyo mu ameliyat sırasında??
valla bence sorun olmaz bende hemşireyim... sonucta burnun işlem görüyor yani...hemoglobin degerlerınde normal ise hiç bir sorun olmaz ...amelıyata gıderken banada cıkar iç camasırını dedıler ben cıkarmadım sonucta mesane boş oluyo 8 saat ac oluyorsun sonda takılmıyor amelıyatta ...bence sorun olmaz ama emre beye de sorun yıne siz...

Çok teşekkürler ya. sabahtan beri dolaşıyorum işe yarar net bi bilgi için. Bu iyi geldi işte.

sanırım bu konu her hastaya göre değişir yani en iyisi doktorla görüşmek ama umarım herşey istediğin gibi olur :))

bende yurtdisindan gelip emre beye ameliyat olmustum ve 1 gece önce hastaneye yatmistim tahliler icin ertesi sabahta ameliyat olmustum zaten =) size tavsiyem ameliyatdan sonra hemen taburcu olmayin zaten narkozun etkisi felan hemen gecmiyor :26: ki halsizde olabilirsiniz yaninizda birisi kalir 2 gece hastanede. ameliyatin 2.günü taburcu olursunuz sizin icin daha iyi olur

kesinlikle hemen eve gitme gibi bi söz konusu olamaz..
Ameliyatdan sonra kusuyorsun, Halsiz kaliyorsun, Yuzune maske koyuyorlar..
Sana ordaki gibi kimse evde bakamaz..
hatta hastanede 3-4 gün kalma ihtimali olmasi gerekiyor.. bence 1 gün cok az bile..
Ilk günleri atlatinca hersey kolaylasiyor zaten,
Allah hepimizin yardimicizi olsun..
Herkese Güzel buruncuklar :)))

Vallah ben hemen eve donmek isterim. Tabii ki kendimi iyi hissedersem. Neyse, en iyisi vakti geldiginde Emre bey ile gorusup, istediklerimi anlatmak :)

Emre beyin sitesinden alinti:
"Bu ameliyatın en güzel yanı hastaların aynı gün hastaneden taburcu olabilmesi.Çünkü hastalara hastanede verilecek herhangi bir özel ilaç veya bakım yok.Hasta aynı gün ayağa kalkıp özel ihtiyaçlarını giderebiliyor,yemek yiyebiliyor.ben yine de bu konuyu hastamın insiyatifine bırakıyorum, hastanede rahat edeceğini düşünüyorsa hastanede 1 gece yatıp öyle taburcu oluyor,eğer evde rahat edeceğini düşünüyorsa aynı gün genel anestezi etkileri geçtikten ve hasta tam anlamıyla kendine geldikten sonra (ameliyattan sonra takribi 5 saat ) eve gönderiyorum."

arkadaşlarrr buruncugumunnn 2.ayııı görmek isteyen arkadaşlar bakabilirler emre ilhandannn cokk memnunummm nihayettt nefes alabiliyorum

kupkup merhaba , resimlerine bakabilir miyim? ben de emre ilhanı düşünüyorum, yakup avşar'dan randevu almak için telefon ettim ama fiyatların 14500 TL den başladığını duyunca vazgeçmek zorunda kaldım. acaba emre ilhan da o kadar fiyatlı mıdır? sen ne kadara oldun canım ?

25 mesaj yazmış olmanız gerekiyor albümleri görmeniz için.Eğer ilk ameliyatınızsa 7000 :) revizyonlarda fiyat artıyor

Emre İlhan'ın yaptığı burunlara bayılıyorum çok başarılı bir doktor bu yüzden de randevu almak çook zoorr ama ben bir an önce ameliyat olmak istiyorum çünkü sanat merkezinde öğretmenlik yapıyorum tatilde 3 ay içinde ameliyat olmam gerek kurs açılınca zamanım yok izin almam da çok zor maalesef ( Kendileri güzel burunları güzel Emre İlhan'a ameliyat olan bayanlaar önerebileceğiniz Emre İlhan gibi hem fonksiyonel açıdan hem görünüş açısından güzel burun yapan doktor tavsiyelerinizi bekliyorumm (

bende revizyon olacagım insallah daha iyi bi sonuc elde ederim devlet hastanesinde revizyon olan var mı?

bende revizyon olacagım insallah daha iyi bi sonuc elde ederim devlet hastanesinde revizyon olan var mı?

devlet hastanesinde olanlar genelde memnun değiller bir de revizyon sizinki tabi istisnalar vardır doktorunuz belki iyidir iyice araştırdıysanız güveniyorsanız sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…